reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
dałam Paracetamol chociaż cięzko już było bo to była 3 łyżeczka z syropkiem i juz nie bardzo chciał...

Hej dziewczynki, za oknem slonce a ja znow w pracy do 21 :( Wczoraj po spacerze Nel zasnela i obudzila sie dzis rano:) Ostatnio miala taka akcje na wsi, po calym dniu 'na nogach'. Jutro z okazji wolnego musze sie zabrac za segregacje w szafie malej. Mam szafe na oku ktora mi sie bardzo podoba, pewnie znacie slawetny system Ikei Pax. Chcialam sobie taka kupic ale tam gdzie mam zamiar ja wstawiic brakuje 10 cm:wściekła/y: W ogole przydaloby sie male przemeblowanie w pokoju. Lozeczko stoi nieuzywane, mala spi ze mna, troche pozno ale chcialabym ja przekwaterowac do jakiegos 'powazniejszego' lozka. No i oczywiscie najlepsze jest Ikea Mammut koniecznie rozowe...zobowiazala sie w nim spac :) W ogole to kocham Ikee :-D

monia ja na gardlo zazwyczaj spryskuje gardziolko tantum verde, dziala dosc dobrze. Duzo zdrowka zycze

Witam.

U nas jako tako, Adaśko znów od weekednu jakis taki nie swój tzn katar i kaszelek , w niedzilę mielismy chrypkę, ja dzis rano ani jednego słowa nie mogłam piowiedzieć......... nic mnie nie boli, nie smarczę i nie kaszlę, więc skąd?????????????????????

Monia TantumVerde psikam na gardełko.
Donuś u dzieci ciut poprawa z nóżkami, ja widzę większa niż Pani od wkładek:eek: Ale to jest proces długoterminowy i gdzieś za rok powinna być duzo widoczna poprawa, bo jak dzieci rosna i wtedy zmienia się postawa dzieci dzieki tym wkładkom. Za 4 mce kolejna kontorla

Dziś kupilismy drukarkę, bo miałam juz dośc pisania listów LM , zgrywania tego na pendrva a j w pracy drukował, a jak ma druga zmiane to nie ma mozliwości.
Równiez rozgladamy się za nowym rowerem dla Mai, bo ten co ma to jednak za mały już i smiesznie wyglada jeźdząc na nim.
Ale ugadałam się z mamą że na zająca jej się złożymy, ona tez ma jakieś oszczedności, więc.....................

witam!

zaliczylam klotnie z moim dzieckiem. oj, alez ma charatkerek! a wez jje powiedz, ze jest niegrzeczna, to juz calkowita tragedia!!!!

kurcze, bardzo mi sie przetluszczaja wlosy. wam tez?

:
Donuś zapomniałam wczoraj przelać kase:zawstydzona/y: przepraszam:zawstydzona/y: podaj mi kwotę proszę raz jeszcze i już puszczam przelew.

najsmieszniejsze jest to, ze ja tez zapomniaalm. kolczyki poszly wczoraj, moze juz sa?

co do podawania syropków to moje dziecko to mały lekoman:-D im więcej tym lepiej:rofl2:

u nas to samo

Hej dziewczynki, za oknem slonce a ja znow w pracy do 21

to chyba masz swoj punkt w markecie?
juz niedlugo, niecale 2godz ;)

reklama
Donuś dokładnie opisałaś moją gwiazdę:rofl2: ona też nie da sobie powiedzieć, ze jest niegrzeczna:no: a co do kolczyków to nie wiem czy są, bo ja dziś w pracy, a przelew już pusciłam na chybił trafił, bo mi wstyd było, że zapomniałam:zawstydzona/y:

Do góry