reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka jak teraz Adasiowe gardziolko? Moje dzieciaki tez chrychaja ale bez goraczki wiec posylam do szkoly.Fabek wczoraj wymiotowal od kaszlu oby go w szkole nie zlapalo bo nie ma syropu pod reka.

reklama
Przegladam wlasnie swiezutki katalog z ciuchami i prawie sie posralam tyle fajnosci.Siedze i kombinuje jak by tu odlozyc pare groszy:sorry:

Agulka jak teraz Adasiowe gardziolko? Moje dzieciaki tez chrychaja ale bez goraczki wiec posylam do szkoly.Fabek wczoraj wymiotowal od kaszlu oby go w szkole nie zlapalo bo nie ma syropu pod reka.

od czasu do czasu kaszlnie, juz przełyka, psikam mu i syropki pije.

Lekarz zabronił mi wogóle kidykolwiek podawać syrop prawoslazowy, pwoeidziała, że on nasila kaszel czy to suchy czy mokry, że ten lek to o kant d..y obić

Lekarz zabronił mi wogóle kidykolwiek podawać syrop prawoslazowy, pwoeidziała, że on nasila kaszel czy to suchy czy mokry, że ten lek to o kant d..y obić

No to jestem w szoku:szok: nam zawsze pani doktor go poleca:tak: i muszę przyznać, że Tuśce zawsze ładnie pomaga:baffled:

kurde a nam zawsze ten syrop przepisuje.....

jestem czytam ale na odpisywanie czasu juz nie starcza :/

a Monia, Aga dzieki za wytlumaczenie chomika

Ja mam syrop Meltus ale nie jestem pewna czy w polsce jest dostepny.Bardzo skuteczny i dla calej rodziny.
Anetasa daj mi troche tego powera.

Lece do przedszkola.Wpadne na forum jak wrocimy bo chyba nie pojde spac.Kubek zielonej postawil mnie na nogi.

witam!!!

glowa mnie boli i spac mi sie chce chyba jednak nie zdaze juz isc na drzemke...

dopieor co wrocilam z miasta, ale zla jestem, bo mi sie dzis nic nie skladalo! ze wszystkim pod gorke!!!

Donkat a skąd wiesz że Julitka już przyjęta? od razu wam mówią? u nas też juz są zapisy więc jutro moze Mateusza zapiszę ale czy się dostanie to dopiero w maju albo w czerwcu będę wiedziec...........a z tym lodowiskiem super fajnie że Julitka sobie radziła podobało jej się?

u nas od wrzesnia dzieci beda chodzily juz do nowego przedszkola. tam bedzie 2razy wiecej oddzialow. spytalam p.dyr, czy dzieci juz chodzace maja p[ierwszenstow przy dostaniu sie. powiedizala,ze Julitka jest juz przyjeta

witam oczywiscie z kawką;-)
Nuśka u nas nie ma takiej rubryki w karcie zgłoszeniowej:no:ja dzis zapisałam mlodego do przedszkola trzymac kciuki zeby sie dostal:-);-)

trzymamy!

mozna wpsiac, czy dziecko sie interesuje zwieratkami, samochodami, kosmosem itp itd

Witam.

Adasko obudził się z płaczem, kaszlał jak gruźlik, nie mógł przełykac sliny i sie darł w niebogłosy. Młoda zawieźliśmy do przedszkola a my do przychodni............... wirusówka tak powiedział lekarz, do piatku jak się nie poprawi mamy przyjsc.

Kupiłam sobie w Tesco porządną deske do prasowania............. w końcu;-)

zdrowka dla Adasia!

myslisz, ze jak masz nowa deske, to od razu polubisz prasowanie?

ooo, dziwne!

Zmykam powiesić pranko:tak: i chyba wezmę się za przeglądanie Niuńki ciuchów letnich:baffled: bo wszystko w zeszłym roku zapakowałam, a teraz trzeba przejrzeć czy coś się jeszcze nada i wziąć się może za wystawianie na allegro:baffled:

reklama
Aneta jak się u Ciebie pozmieniało :)))))))))

Aga nie Adaś zdrowieje...

Monia kciuki zaciśniete, my tez nie mieliśmy takiej rubryczki...

Do góry