reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas tez slonko od tygodnia,ale caly czas na - . Okna mam tak brudne,ze szok:szok: Wiosna idzie... Wczoraj spalam ok. 2,5 godzinki, wstalam o 19, poszlam spac o 23 i wstalam o 9.40 Nie do zycia jestem. Wiec mowie,ze to przesilenie wiosenne

reklama
No tak ale te +18 to jak mi w termometr 3godziny słonko świeci;-) a temperatura w ciągu dnia w cieniu utrzymuje się na ok +5 stopni więc i tak już czuć wiosną:-)

Aneta, wczoraj slyszlaalmw radiu, ze wlasnie na pd-zach jest najcieplej i nawet do +8dochodzilo. u nas wporywie +1st w cieniu

ale faktycznie, jak takie slonko, to az milo. pranie swietnie schnie, bo wiatr ze slonkiem jest

Donkat a skąd wiesz że Julitka już przyjęta? od razu wam mówią? u nas też juz są zapisy więc jutro moze Mateusza zapiszę ale czy się dostanie to dopiero w maju albo w czerwcu będę wiedziec...........a z tym lodowiskiem super fajnie że Julitka sobie radziła podobało jej się?

u nas też niby słonko + 8 ale brrrr zimno bylismy na dworze i po 20 min uciekliśmy bo zmarzliśmy tzn. ja zmarzłam bo stałam w miejscu a dzieci biegały więc im na pewno nie było zimno ale widac że wiosna już coraz bliżej

Monia bo to chyba tak z automatu jest, ze dzieci które już chodzą do przedszkola z automatu zostają przyjęte;-) mi właśnie M przywiózł karte zgłoszenia i właśnie wypełniłam żeby jutro zanieść:tak: a i wreszcie dostałam piciora w pracy i mam 1224zł do zwrotu:-)już zacieszam tylko ciekawe kiedy kasa przyjdzie:baffled:

Cześć laski :)
W dzień słoneczko grzeje, pitaszki pitolą - ani chybi wiosna się zbliża :-D

Budowa pędzi do przodu! Dziś wygrzewałam się w oknie pokoju Dominisi i słuchałam jak panowie stukają w całym domu :-D

Witam w piękny, słoneczny, wiosenny poranek:-) aż chce się żyć jak za oknem tak pięknie:-) normalnie machnęłabym okna, ale to by chyba jednak była przesada biorąc pod uwagę, że kaszle tak jakbym za chwile miała płuco wypluć:eek::-D dlatego zrobię sobie kawkę i zalegne w łóżeczku oglądając DDTVN:-):-D

Dzień dobry:)

Wpadłam bo mam do Was pytanie jak wypełniałyście wniosek o przyjęcie do przedszkola tam jest taka rubryka :ZDOLNOSCI i ZAINTERESOWANIA:
tylko co ja mam tam wpisać ....... wiem wiem zdolności i zainteresowania tylko co za zainteresowania może mieć trzylatek ????? moj synek jest normalnym trzylatkiem co do zdolnosci to chyba się dopiero okaże czy jakieś ma.

reklama
Nuśka witaj! szczerze to nie pamiętam:sorry: a w tym roku dostaliśmy już bez tej rubryki, widocznie poznali już zdolności i umiejętności mojego dziecka:-D ale możesz tam wpisać czy potrafi samodzielnie się ubrać, zjeść, korzystać z toalety itp a co do zainteresowań to czy np lubi rysować, słuchać bajek, tańczyć itp itd Na tym poziomie trudno wpisać, że dziecko interesuje się literaturą bliskowschodnią i Mozartem;-):-D:rofl2:

Do góry