reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nuśka witaj! szczerze to nie pamiętam:sorry: a w tym roku dostaliśmy już bez tej rubryki, widocznie poznali już zdolności i umiejętności mojego dziecka:-D ale możesz tam wpisać czy potrafi samodzielnie się ubrać, zjeść, korzystać z toalety itp a co do zainteresowań to czy np lubi rysować, słuchać bajek, tańczyć itp itd Na tym poziomie trudno wpisać, że dziecko interesuje się literaturą bliskowschodnią i Mozartem;-):-D:rofl2:

Właśnie o to mi chodziło więc myslimy tak samo
dzieki

Nie ma za co:-) i jak już tu jesteś to Ci powiem, ze zdecydowaliśmy się na ten apartament i dziś dzwonię rezerwować także nocleg macie zapewniony;-)

witam oczywiscie z kawką;-)
Nuśka u nas nie ma takiej rubryki w karcie zgłoszeniowej:no:ja dzis zapisałam mlodego do przedszkola trzymac kciuki zeby sie dostal:-);-)

Witam.

Adasko obudził się z płaczem, kaszlał jak gruźlik, nie mógł przełykac sliny i sie darł w niebogłosy. Młoda zawieźliśmy do przedszkola a my do przychodni............... wirusówka tak powiedział lekarz, do piatku jak się nie poprawi mamy przyjsc.
Jak tu nie ma byc dziecko chore jak inne przychodza z goraczką a matka zapytana przez Pania odpowiada, że nad rnem jej dziecko miło gorączkę i dałe jej nurofen, zbiło więc posłała do przedszkola, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nuska Aneta dokładnie opisała co trzeba w tej rubryce napisac:tak:

U nas też piknie na dworze, okna na mnie patrza i błagaja, ale ja jestem nieugieta, hihihihi

Kupiłam sobie w Tesco porządną deske do prasowania............. w końcu;-)

Witam,
Ale mam lenia dzisiaj.Nic mi sie nie chce a chalupa zarasta.
Za godzine po niunke do przedszkola a pozniej chyba walne w kimono.Jak nigdy w dzien.

Witam,
Ale mam lenia dzisiaj.Nic mi sie nie chce a chalupa zarasta.
Za godzine po niunke do przedszkola a pozniej chyba walne w kimono.Jak nigdy w dzien.

oj Gabits czasami i trzeba w dzień labe sobie zrobić, np ja wczoraj najadłam się fasolki po bretońku i ładnie połozyłam sie i usnęłam na godzinke:-D

Aneta pokaż ten apartament gdzie się wybieracie do Władka

reklama
Do góry