reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cześć dziewczyny
Witam Was z pracy z kubkiem czerwonej herbaty:-)
Dziewczyny mam totalny brak pozytywnych myśli i pozytywnych wydarzeń dlatego nawet nie chce pisać na BB bo bym zanudzała.
Teraz zmykam popracować póki jeszcze mogę:-(
pozdrawiam
buziaki

Witam się o poranku z kawką oczywiście;-) barszcz już się gotuje za oknem pikne słoneczko:-) może dzisiaj znów machnę kolejne okienko:tak:
Monia odwyk:baffled: nie ma mowy;-):-D

Co Wy naprawdę na odwyk poszłyście?:szok::baffled:

ja jadę teraz po dziecie a wczesniej wystawiałam na allegro, bo moje maluchy z ciuchów powyrastały i na nowe trzeba zarobić.

A monia jest chora, tzn zimno jej od wczoraj i cos ja bierze, miała się położyć...............

U na spogoda zimna, brrrrrr, nie pada ale nieprzyjemnie wieje.

A nie mówiłam, że ten spacer w [rzedszklu w wietrzny dzień przyczyni sie do chorób.............. mój mały wstał z katarem................. jeszcze jutro i 2 tygodnie laby, bo ferie.
Maja nie chce chodzić, bo już jest większa i czuje że to sa ferie a młodego samego wozic nie będę.............

Witam
Monia chora? to witam w klubie bo mnie też coś bierze i bynajmniej nie jest to mój mąż;-)

Agulka zdrówka dla Adasia życzę a katar niech zmyka skąd przybył

Aneta
jak młoda? bo mój miał chyba to samo i jest ok , tylko walczymy z alergią ma całe nóżki w suchych plamach drapie się mam maść specjalnie robioną w aptece ale ponoć bez sterydów się nie obejdzie no nic czekamy jeszcze i jak nie przejdzie to muszę poszukać alergologa.

Justyna
lulaj lulaj przyda się :tak:

Gagulec aż tak źle????

witam!!!

kupilismy naczepe:-) oby tylko dobrze sie sprawowala "w praniu"

znow caly dzien poza domem i jakas padnieta jestem. zalatwian mase...

zdrowka dla chorowtikow

na koalcje zrobilam zapiekanki z grzybami i pekamy z przejedzenia!!!

nie mam kiedy siedziec na kompie, bo P ciagle urzeduje

Witam wieczorową porą;-) młoda chyba już naprawdę ok:-) dziś znów ani śladu bez gorączki jeszcze trochę smarczy i kaszloczy, ale myśla że w sobotę ruszymy się wreszcie z domu:tak: o przyznam, ze już mi to ubeswłasnowolnienie odbiera chęcie do życia:baffled: dziś prawie całe popołudnie przeleżałam, a jak M wrócił to myślał, że coś mi jest, a ja poprostu mam dość siedzenia tylko w domu:baffled: i strasznie się cieszę, ze z młodą już ok i wreszcie będziemy mogły się gdzieś ruszyć:-)
Donuś niech nowa naczepa jak najlepiej się sprawuje:-)
Nusia i Monia zdrówka kochane życzę:tak:

reklama
witam, znow pierwsza??

bylam z ranca odebrac zabawke dla Julki na roczek. kurcze, zawsze jak przejezdzalam przez tamta miejscowosc, to wydawalo mi sie, ze widzialam ten sklep,a dzis trafic nie moglam:szok:

u nas pada od nocy

kurcze, gadm o prasowaniu od tygodnia, ale sie jeszcze nie wzielam,a w dodatku go przybywa! dzis koniecznie musze te straszaca kupe pranska zlikwidowac!

Aneta, trzymam kciuki, aby choroba nie wrocila!
Aga, musze i ja sie wziac za wystawianie ciuszkow
Monia, jakw yniki Mateuszka, sa juz?
Justka, dlugo bedziecie miec kruszynke w PL?
Gagulec, a co z praca? to przez nia takie doly lapiesz?

Do góry