reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej

Mnie coś dopadło.Wczoraj na wieczór ściskałam kibel , herbaty się napiłam i do łózka wcześniej sie położyłam, dziś rano spoko, ale jak przyjechałam i wypiłam herbatke rozgrzało mnie i powaliło, dopiero wstałam....... musze tabletke wziąć, trzęsiie mnie od środka, ręce ma jakby 100kg ważyły , ogólnie samopoczucie złe.

Donus co do wiatrów to u nas strasznie, dzieci dwie noce pod rząd spac nie mogły tak hulało.......... auto na drodze zostawilismy , bo w okół domu deski, palety i inne rzeczy latały. Dziś jest spokojniej.
Wczoraj przy takim wietrzysku maluchy z przedszkola poszły na spacerek......... ciekawe ile zdowych będzie po niedzili......... a może to zagrywka, by w ferie mało dzieci w przedszkolu było:wściekła/y:

reklama
Witam się i ja:-) u nas dziś piękna słoneczna pogoda:-) wywaliłam pościel i się wietrzy:tak: a pranko już się kręci:tak: młoda chyba już lepiej no przy najmniej bez temperatury od rana:sorry: ale boję się głośno o tym mówić żeby nie zapeszyć:sorry: pomyłabym okna bo się aż proszą ale moja gwiazda nie myśli o spaniu:no: a nie chcę żeby mi latała między nogami przy otwartych na oścież oknach:baffled:

A gdzie Wy się podziewacie?:baffled: młoda chyba wraca do świata żywych, zdrowych:-) dziś już gorączki ani śladu i nie spała:no: i jeszcze bryka uchachana:-D ach jak dobrze mieć spowrotem swoje dziecko;-):-) w końcu umyłam okno ale tylko w kuchni;-) bo to już było masakrycznie brudne:szok::zawstydzona/y:

jestem:-)wylicytowałam dla Oli sukienkę na bal i mam nadzieję ze do poniedziałku dojdzie bo we wtorek bal...........
Aneta dobrze że Tuśka wraca do zdrowia:tak::-)
idę położyc młodego spac ale wrócę;-)

Monia i jak tam Mati śpi? Moja wreszcie odpadła jakieś pół godziny temu:-) z jednej strony cieszę się, ze wreszcie wszystko wraca do normy a z drugiej fajnie tak było mieć 2 godziny w ciągu dnia dla smaej siebie bo była drzemka i po 19 już znów nie mieć dziecka:sorry: ale lepiej niech będzie zdrowa jak najdłużej:-)
Wiecie dopiero zauważyłam, że mi pękł 5tyś post:szok::-) kiedy ja tyle naklikałam:-D;-)

Ostatnia edycja:
ej ja już też mam 5500 tyś postów:szok:ale my gaduły jesteśmy:-Da z Agulki to dopiero gaduła.........
Mateusz śpi Ola też:-)u nas jak rano ich budzę do przedszkola o 7 rano to wieczorem obowiązkowo po wieczorynce do łóżek;-)

a co ja mam powiedziec................. może lepiej juz nie stukam w klawiaturę bo wyjdę na największą gadułę.

Wczoraj naplotłam 60warkoczyków Mai i dziś zrobiła furrorę w przedszkolu i na tańcach a dziś młodego opindoliłam i wyglada jak wojskowy

a co ja mam powiedziec................. może lepiej juz nie stukam w klawiaturę bo wyjdę na największą gadułę.

Wczoraj naplotłam 60warkoczyków Mai i dziś zrobiła furrorę w przedszkolu i na tańcach a dziś młodego opindoliłam i wyglada jak wojskowy
szacuneczek kochana rączki bolały?

O Nusia witaj:-)
Agulka Ty gadułuj gadułuj i klikaj dalej;-) popatrz na mnie ile później zaczęłam a ile już nastukałam:szok::-D to chyba ja powinnam pójść na odwyk:zawstydzona/y:

reklama
Do góry