reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No to musisz sobie przemyslec,bo Jnausz np. tez myslal nad przeniesieniem,ale rozmysli sie wlasnie ze wzgledu na to,ze nikt nie bedzie dzwonil do niego tylko on bedzie dzwonil glownie.

Mialam jechac do miasta,ale tescie gdzies pojechali i nie moge sie ruszyc,bo u nich sa dok. i kluczki,bo tesciu odwozil wieczorem S do pracy. Na kwitkach z PZU mam napisane "skladka platna do 01.02" czyli do 31.01 musze zapalcic,czy do )1.02??

reklama
NIE wiem, bo ja zawsze zapominam o PZU i rzadko kiedy place w terminie. jak sie spoznisz kilka dni, to glowy nie urywaja. chyba ok.12 kazdego m-ca wysylaaj w razie czego upomnienia, bo juz nie dziala ochrona.
dobrze, ze mi przypomniaals, musze zaplacic

Witam w końcu i ja.

Dziś dzień zlecial na bieganiu i odstaniu swojego w US i PUP ...... masakra............ jutro jedę sie zarejestrowac juz na miejscu.

Adaś w nocy miał rzadziznę i raz rankiem gdy szykowalismy się do przedszkola, dałam mu smektę i na razie cisza.
Z nosa mi zielenina wyłazi

Co do Play.................między soba się opłaca , ale jak Ty masz z innego operatora zadzwonić do nich to KASY duzo idzie.
Wi.ęc Donus jeśli wszyscy macie Play to nie zastanawiaj się

Aga, a juz myslalam, ze sie wyrejestrowujesz, bo pracke dostalas....no tak, przeciez zmieniacie meldunek

jelitowka krazy, moze i do was doszla? jak Adas?

ja do Play chce przejsc ze starym nr z Orange, to i tak ludzie sie nie kapna, ze do takiej sieci dzwonia;-), a tak na serio, to wlasnie bede miala darmowe rozmowy przez pol roku do rodzenstwa, m-c po mnie konczy sie umowa P, wiec tez by przeszedl

Aga, a juz myslalam, ze sie wyrejestrowujesz, bo pracke dostalas....no tak, przeciez zmieniacie meldunek
niestety nie mam pracy, ale może na nowym cos się ułozy
jelitowka krazy, moze i do was doszla? jak Adas?

Adaś zrobił w domu jeszcze jedna, ale już twardszą i mam nadzije, że to nie jednorazowe zatrzymanie dzieki smekcie, bo więcej nie mam, skończyła sie, buuuuuuuuuu Maja mówił że w przedszkolu też 3 razy robiła no i w domu niedawno też, wrrrrrrrrrrrrrrrr
ja do Play chce przejsc ze starym nr z Orange, to i tak ludzie sie nie kapna, ze do takiej sieci dzwonia;-), a tak na serio, to wlasnie bede miala darmowe rozmowy przez pol roku do rodzenstwa, m-c po mnie konczy sie umowa P, wiec tez by przeszedl

no to warunki ekstra a jeszcze jak P kończy umowę to tym bardzije przechodzcie.

Maluchy spia a ja zmykam oglądac film............. Turystę;-)

witam z samego rana woda na kawkę się już gotuje ,pralka się kręci Ola w przedszkolu a młody wcina śniadanko;-)na dworze mroźnie -10ale słonecznie:-)
Agulka widzę że waga Ci ładnie spada?
MAjandra jak u Ciebie ile kg na minusie?
mi waga stoi:sorry2:a nawet jest ciut wieksza niż na suwaczku dziwne bo staram się jak mogę:eek:
z brzuszkiem Mateusza nie byłam u lekarza narazie jest spokój nie boli:no:

oooooooooooo a liczysz na jaki wynik?ucieszyłą bys się jak bys była???
brrrrrrr zimno mi i spac mi się chce:dry:

jak by co to na pewno dacię radę:tak:ja jak zaszłam w ciąże z Mateuszem(zaplanowałam sobie) to mieszkaliśmy jeszcze u mamy nie mieliśmy własnego mieszkanka byliśmy w trakcie budowy domku i ledwo co zaciągneliśmy kredyt a zarobki D wcale nie były duże:no:i jakoś sobie poradziliśmy :tak:

reklama
Do góry