majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Moja mama sie skrzywila jak jej powiedzialam, ze nie bede uzywac tetrowych pieluch prawie w ogole...
Zmienisz zdanie, wierz mi, przydadza sie nie jako pieluchy, tylko jako np.podklady by nie zabrudzic niczego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama sie skrzywila jak jej powiedzialam, ze nie bede uzywac tetrowych pieluch prawie w ogole...
Ja ide sobie dzisiaj popływac a później wymasowac tyłeczek na biczach wodnych Zawsze poprawia mi sie nastrój.
Przy każdej wizycie lekarz mierzy tetno bobasa, raz cos mu nie pasowało więc robił mi KTG (bobas miał tachykardię), później połozył do szpitala i tam miałam 3 razy dziennie. Teraz w końcówce ciąży powiedział że będę musiała przychodzic raz lub 2 w tygodniu. A że dziś bobas za słabo się ruszał mam przyjść za 2 dni.A JAK TO JEST U WAS Z TYM KTG?? W pierwszej ciąży nie robili mi tego wcale, dopiero na patologii w szpitalu. Teraz zapytałam o to wczorja mojego gina to z wielką łaską kazał mi przyjść w czwartek na dyżur do szpitala. W sumie tochciałm tylko sprawdzić czy mnie pośle.