H
Harsharani
Gość
wiecie co jest najsmieszniejsze z tym kupowaniem fotelika samochodowego? To, ze ja nie mam samochodu i moje dziecko moze raz sie nim przejedzie I to tylko dlatego, ze jest taki wymog, bo inaczej mnie nie wypuszcza ze szpitala.
Chociaz moze pozniej okazyjnie bede uzywac, ale jak dla mnie i tak strata kasy. nawet nie mam wielu znajomych z samochodami ( nie liczac tego co mnie wystawil z paczka)
Chociaz wiecie..tak narzekalam z rana, a jednak znalazlam pare rzeczy do roboty dzis Wiec mozna powiedziec, ze korzystam z czasu wolnego
Wlasnie..dziewczyny...jak wasze starsze dzieci reaguja na to, ze beda inne dzieci? Ewentualnie ze juz sa?
Etka, matko, wieki Cie nie widzialam
Xeone, podzielam bol. Ja nienawidze mojej tesciowki.
Ja nie rozumiem tej twojej... czy ona nie widzi co sie dzieje? Ze jestes na finiszu ciazy? Ze potrzebujesz chlopa w domu, czy ona najzwyczajniej w swiecie taka glupia jest? Przepraszam..ale nie lubie takich ludzi, ktorzy maja w *upie okolicznosci i mysla tylko o sobie.
Ale, ale..nie denerwuj sie. Taki maz to skarb To znaczy, ze po twojej stronie jest.
a Uleczka gdzies sie zaszyla ?
Chociaz moze pozniej okazyjnie bede uzywac, ale jak dla mnie i tak strata kasy. nawet nie mam wielu znajomych z samochodami ( nie liczac tego co mnie wystawil z paczka)
Aina, wiesz... Jestem juz do Olafa przyzwyczajona, ale ostatnio mi najzwyczajniej cos nie gra To znaczy..lubie to imie i w ogole, ale zastanawiam sie ewentualnie nad innymi.Harsharani-a dlaczego nad zmianą imienia?
Ano, moglabym Majandro Zazdroszcze Ci, ze masz malenstwo po tej stronie brzuchaHarsharani, moglabys juz w koncu urodzic,co?
Chociaz wiecie..tak narzekalam z rana, a jednak znalazlam pare rzeczy do roboty dzis Wiec mozna powiedziec, ze korzystam z czasu wolnego
Wlasnie..dziewczyny...jak wasze starsze dzieci reaguja na to, ze beda inne dzieci? Ewentualnie ze juz sa?
Etka, matko, wieki Cie nie widzialam
Xeone, podzielam bol. Ja nienawidze mojej tesciowki.
Ja nie rozumiem tej twojej... czy ona nie widzi co sie dzieje? Ze jestes na finiszu ciazy? Ze potrzebujesz chlopa w domu, czy ona najzwyczajniej w swiecie taka glupia jest? Przepraszam..ale nie lubie takich ludzi, ktorzy maja w *upie okolicznosci i mysla tylko o sobie.
Ale, ale..nie denerwuj sie. Taki maz to skarb To znaczy, ze po twojej stronie jest.
a Uleczka gdzies sie zaszyla ?