Witam popoludniowo :-) Jeszcze pare dni w tym upale i szlag mnie trafi,okna nie otwieram bo auta no stop jezdza a poza tym to cale cieplo wlatuje do pokoju,przydalaby sie klima
Dzieka ze mam chociaz wiatrak
Najchetniej znow 'wywalilabym ' sie na wies tyle ze teraz to mam stracha tam siedziec
2 dni temu zlamala mi sie cholerna przejsciowka ktora uzywalam do irlandzkiej ladowarki..taki plastikowy szmelc tak ze bylam bez telefonu, na szczescie dzisiaj tata 'elektryk wysokich napiec'
wymyslil jakas inna opcje i siedze kolo druciorow jak w malej elektrownii ale przynajmniej moge korzystac z telefonu. Nie wiem co jest z nim grane bo nie dochodza mi sms w ilosci wiekszej niz 1..jak ktos sie rozpisze to mi urywa tekst po 160 literze i reszty nie moge odczytac
No ale co sie dziwic..'IRISH STUFF'
Atruviell Fajnie ze masz niedaleko takie miejsce,u nas jak cos zorganizuja to sie po calym miescie ryk niesie tak ze nawet bym tam nie wyszla w ramach relkaxu bo orzechowy dostal by wstrzasu
Rozkopali nam caly plac w ramach budowy podziemneo centrum handlowego..i jak narazie nic sie nie dzieje..Rynek 'tzw plac czerowny' bo wylozony czerwona cegielka po remoncie jest nawet ok ale to takie zbiorowisko ogrodkow piwnych z szafa grajaca ambitne utwory i dresow ktorzy sie miedzy soba tluka z nudow,dlatego jak tylko mam mozliwosc i siedze na tej wiosce,wybieram sie do Cieszyna bo klimat tamtejszego rynku o wiele bardziej mi odpowiada
Z lozeczkiem na pewno sie wyrobisz ja tez jestem do tylu patrzac na Wasze osiagniecia i w watku 'rzeczy dla dzidziusiow 'cofam sie do pierwszych watkow odnosnie ubranek i calej reszty..czyli 'ile' i 'czego'
Ainaheled Dasz rade 15 dni szybciutko minie a potem bedziecie ze soba dluzej
Ja sie tylko boje ze przez ten caly wyczekany urlop bedziemy siedziec z tym moim brzucholem i na tydzien przed wyjazdem cos sie ruszy...w rezultacie Maciek bedzie mogl nacieszyc sie nasza dwojka przez 7 dni po czym bedzie musial wracac
izabela352 dzieki za odp odnosnie ubezpieczenia..widac ze bycie w unii a respekowanie regul jest w naszym kraju jeszcze nie wykonalne...
Trzeba wykombinowac cos innego
Carioca77 firma 'OPEK' ale wiesz moze akurat ja natrafilam na takiego palanta
No ale co do przewozu to sie spisali..ekspresowe tempo. Co do skladania to narazie nikt sie nie kwapi tylko delektuja sie niedzielnym obiadem
Ja wole wyjsc z domu jak ojciec to bedzie skladal bo bedzie nerwowka jak cholera...Znam jego hasla na pamiec,ostatnio z mama go nasladowalysmy ze pewnie bedzie sie wkurzal przy skladaniu na 'wykonanie' 'ze nic w pl nie potrafia zrobic pozadnego' 'ze instrukcje to pisal chyba jakis idiota'
W kazdym razie bedzie ciekawie;-)Ale na Macka oczywiscie nie poczeka bo mu to nie da spokoju ze cos jest do zlozenia..
Milej niedzieli.Ogladajcie TVP 1 dzis relacje z W-wy z akcji pampersa..Fakt ze tylko 5 minut ale pomysl im sie udal:-)