reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witajcie...
Pozwolicie, że się dołączę??
Ja mam równiez termin w okolicach początku września - 3-4 września 2007 wypada wg terminu OM no ale to się jeszcze zmieni w zalezności od tego jak dzidziuś będzie się rozwijał...
pierwszą wizytę u gina mam za sobą, widziałam pęcherzyk ciążowy i malutki początek dzidzi... na razie miała 2 mm, no ale liczę, że na następnej wizycie będzie już miała wiele więcej...
to moja druga ciąża... pierwsza skończyła się prawie rok temu, nieszczęśliwie bo poronieniem w 9tc, dlatego teraz jestem pełna obaw ale jednocześnie bardzo szczęśliwa...
Z objawów na razie bolące piersi, senność, czasami lekkie mdłości, ale naprawdę nieznaczne... a i wrażliwość na zapachy...

reklama
tolka23 - no ja mam to samo... jak szybko wstanę z łóżka czy krzesła, czasem z kibelka, to mnie coś ukłuje.... No więc skoro mamy to obydwie, to chyba nic groźnego :-) Pewnie tam się wszystko naciąga, rozciąga stąd te ukłucia??;-)

witamy Cię Gosiu w naszym jak narazie skromnym gronie:-D
nio pewnie masz racje z tymi kłuciami
przepraszam że zapytam ale w 9 tygodniu poroniłaś

No witamy następną "wrześnióweczkę"-jest coraz więcej Nas!!!

Ja również mam ukłucia jak za szybko wstanę...ale to normalne...tylko teraz zamiast @ dostałam małe plamki...które się już skończyły na szczęście...Przy pierwszej ciąży tego nie miałam:szok:

tolka23 - poroniłam w 9 tygodniu...
u ginekologa byłam w środę i to był mój 5t2d ciąży...
etka99 - dzięki za przywitanie :)
też mam nadzieję, ze będzie nas przybywało...

edzia nie martw się napewno to jest spowodowane przemęczeniem może przez noszenie swojej oli, trzymam kciuki i bedzie dobrze :tak:

fajnie że jest nas więcej, przynajmniej możemy się trochę powymieniać obiawami....... Ja mam nieraz taki ból promieniujący od środka brzucha w stronę lewej piersi czy to normalne :baffled:

Czesc...
Ale nas kazdego dnia wiecej :p
Ciesze sie :)
Ja jestem strasznie zmeczona, mam bole brzucha,piersi...
Obawiam sie bardzo ze to bedzie tylko pecherzyk...i ne bedzie sie rozwijal...
Ale trzeba myslec pozytywnie :)
Za tydzien kolejne usg...
lece spac...

czesc dziewczyny:-)
do tej pory pisalam z dziewczynami z sierpnia. wedlug moich obliczen termin powinnam miec w okolicy 10 grudnia, ale jeszcze nie bylam u lekarza
a co do objawow to bola mnie bardzo piersi,urosly minimum o rozmiar i brzuch,tak jakbym okres miala dostac i troszke kluja jajniki. nie chce mi sie spac,nie jest mi niedobrze, tylko nie mam na nic ochoty do jedzenia, ale to moze dlatego ze jestem przeziebiona i mam jeszcze katar
pozdrawiam wszystkie wrzesnioweczki:-)

reklama
witam nowe wrześniowe mamy :-D ;-)
agaa82- ja też tak mam nieraz że nie chce Mi się jeść, a nie raz jakbym się dossała do jedzenia to bym jadła i jadła i mam różne smaki na dziwne rzeczy :confused:

Do góry