reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
w ogole to ja powinnam miec termin na sierpnia jeszcze ale przez ta pozna owu mi sie przesunal na wrzesien...
Pozniej jak sobie obliczalam to wlasnie mi wyszlo ze mniej wiecej od pierwszego do czwartego.. Wiec sobie moge wybierac ;)

W ogole teraz mi sie przypomnialo..dziewczyny..ogladalyscie moze wczoraj skoki w Zakopanem? Bo ja tak..i strasznie mi szkoda mlodego skoczka, Jana mazocha... Kurcze..roztrzaskal sobie czaszke, lekarze w Krakowie nie wiedza jak mu pomoc.. Jest w spaiczce farmakologicznej..
Mam nadzieje ze jesli bedzie potrzebowal duzej ilosci kasy na rehabilitacje to w Polsce jakas akcje ktos zrobi.. Bo strasznie mi szkoda tak mlodego czlowieka... Zycze mu jak najlepiej...

dziewczyny - herbatę malinową można pić! nie wolno pić tylko naparu z liści malin, bo to one mogą wywołać skurcze macicy, ale nie herbatka malinowa...nie panikujcie - przeczytajcie sobie na składzie herbatki z czego ona jest produkowana - ja się jeszcze nie spotkałam, żeby była z liści malin ;-)
dopiero pod koniec ciąży niektóre dziewczyny robią sobie takie specjalne napary jak dzidzia nie chce się wydostać na świat...taki sposób na przyspieszenie, a i tak w wielu przypadkach nie działa ;-)
także wyluzujcie :tak: :laugh2:

U Mnie też jest piękna niedziela, świeci ślicznie słoneczko :-D :-D :-D :-D

chcę wyciągnąć Ł na plac żebym sobie pojeździła bo 1 lutego mam egzamin :confused: ale coś nie chce jechać łobuziaczek :no: :no:

jak jest u was ze sprzataniem? wlasnie umylam wanne po kapieli i strasznie sie zmeczylam, bola mnie plecy, brzuch (ale tak jak po gimnastyce) i nad oczami (jakby zatoki). czy to normalne?:confused::confused::baffled::baffled:

Majandra ;)
to chyba normalne że teraz się szybko męczymy, no pewnie zalezy kto jak przechodzi ten pierwszy okres ciązy ;) Przyznam się że ja codziennie latam na miotle albo jestem konserwatorem powierzchni płaskich, czyli inaczej mówiąc sprzatam. No ale co zrobić - człowiek wyjechał za lepszą płacą to tak ma. Jakoś sobie prace zorganizowałam, żeby się nie przemęczać, nie dźwigać, ogólnie wszystko pomału. Ale faktycznie plecy bolą , brzuś też czasem a jak wrócę po 5-6 godzinach to odrazu do wyrka i śpie 2-3 godzinki :)
A tak z innej beczki, powyskakiwały mi jakieś krosty na czole coś a`la tradzik, to normalne?

Buziaki i pozdrowienia mamuśki :-) :-) :-)

reklama
witam wszystkie przyszle mamusie, wczoraj wrocilam z oddzialu gineklogicznego, niestety moja fasolka sie wyprowadzila i dopiero za pol roku mozemy sie starac o nastepne...:( wam zycze wszystkiego najlepszego, zebyscie szczesliwie dotrwaly do wrzesnia, uwaajcie na siebie. bede trzymac kciuki. pozdrawiam bardzo serdecznie

Do góry