reklama
z tyc samych powodów nie jest wskazana w każdym trymestrze ciąży - może spowodować niedostateczne dokrwienie macicy, co za dobre w ciąży wogóle nie jest. Ale skoro do tej pory czujesz się dobrze - to pewnie nic Ci nie będzie. Może Twój organizm jest to tej maliny bardzo przyzwyczajony, ale przemyśl żeby przejść na inne herbatki owoce.
hejo
Camy nie przejmuj się jeszcze będziesz miała swoją drugą dzidzię narazie ciesz się swoim Lolusiem :-) :-) :-)
Gosik śliczne to Twoje maleństwo Ja już się nie mogę doczekać kiedy pójdę na usg :-) Moje dzidzi też będzie już takie duże jak Twoje bo miedzy Nami jest jeden dzień różnicy
Sisters witaj u Nas
katiNJ Ja tylko taką piłam nic Mi nie jest czuję się dobrze ale już dam sobie spokój z tą herbatką ????
tygrysku Moja siostra jak była w ciąży 2004/2005 r. chodziła państwowo do ginki i była 3 razy na usg i wszystkie darmowe tylko że trzeba czekać bo są terminy
Melek bardzo Mi przykro :-( ale trzymaj się napewno dasz sobie radę
luandzia1 witaj w Naszym gronie :-) trzymam kciukasy że bedzie dobrze
a co do słodyczy to dla Mnie wogóle mogłyby nie istnieć ;-) raz za czas skubnę jakies ciacho jak jestem u siostry ale tak to Mnie nie ciągnie, ale za to wszystko co jest kwaśne to oddałabym życie :-) ogórki kiszone i korniszonki codziennie muszą być w Moim menu Myślicie że to na chłopczyka ??????
a co do bliźniaków to tata Mojego Ł. powiedział Nam ostatnio że On Ma siostry bliźniaczki Ł. nawet nie wiedział i w sumie to się zastanawiam czy nie bedziemy mieć bliźniaków ponieważ mam duży brzusio jak na 8 tydzień, ale z drugiej strony to nie przytyłam dużo bo tylko 2-3 kilo to dużo czy w sumie nie ???????
Camy nie przejmuj się jeszcze będziesz miała swoją drugą dzidzię narazie ciesz się swoim Lolusiem :-) :-) :-)
Gosik śliczne to Twoje maleństwo Ja już się nie mogę doczekać kiedy pójdę na usg :-) Moje dzidzi też będzie już takie duże jak Twoje bo miedzy Nami jest jeden dzień różnicy
Sisters witaj u Nas
katiNJ Ja tylko taką piłam nic Mi nie jest czuję się dobrze ale już dam sobie spokój z tą herbatką ????
tygrysku Moja siostra jak była w ciąży 2004/2005 r. chodziła państwowo do ginki i była 3 razy na usg i wszystkie darmowe tylko że trzeba czekać bo są terminy
Melek bardzo Mi przykro :-( ale trzymaj się napewno dasz sobie radę
luandzia1 witaj w Naszym gronie :-) trzymam kciukasy że bedzie dobrze
a co do słodyczy to dla Mnie wogóle mogłyby nie istnieć ;-) raz za czas skubnę jakies ciacho jak jestem u siostry ale tak to Mnie nie ciągnie, ale za to wszystko co jest kwaśne to oddałabym życie :-) ogórki kiszone i korniszonki codziennie muszą być w Moim menu Myślicie że to na chłopczyka ??????
a co do bliźniaków to tata Mojego Ł. powiedział Nam ostatnio że On Ma siostry bliźniaczki Ł. nawet nie wiedział i w sumie to się zastanawiam czy nie bedziemy mieć bliźniaków ponieważ mam duży brzusio jak na 8 tydzień, ale z drugiej strony to nie przytyłam dużo bo tylko 2-3 kilo to dużo czy w sumie nie ???????
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
tolka - ja jeszcze nic nie przytylam:-)
H
Harsharani
Gość
a ja nie wiem czy przytylam tak na serio
H
Harsharani
Gość
Dodalam nowe babeczki do listy.. jednak nie mam kilku terminow porodu. jesli koggos brakuje lub komus czegos brakuje lub...gdzies jest blad, to prosze napiszcie..
H
Harsharani
Gość
i w ogole ja dopiero zauwazylam..jak ten czas zapierdziela.. niedlugo sie pojawia dziewczyny z pazdziernika.. a ja w ogole juz w 8 tygodniu pojutrze bede..czyli liczac tak inaczej to zaczne juz 9 tydzien...
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No to juz 2 miesiace beda za nami:-):-):-)
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
NO NARESZCIE HARSZARANI:-) ALE SUPER WIELKIE GRATULACJE:-) WSZYSTKIM WRZESNIOWYM MAMOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-) ;-) JAK JA SIE CIESZE HARSZARANI
reklama
H
Harsharani
Gość
dziekuje karola musze Ci cos na priva wyslac, bo jestem strasznie ciekawa co u was I gdzie mieszkacie
majandra, my idziemy leb w leb. generalnie to musze sobie suwaczek przestawic, ale robilam to juz tyle razy
Dokladnie..rozpoczynamy niedlugo 3 miesiac.. hehe.... szybko to leci
Niedziela jest u nas dzis peikna i strasznie leniwa
majandra, my idziemy leb w leb. generalnie to musze sobie suwaczek przestawic, ale robilam to juz tyle razy
Dokladnie..rozpoczynamy niedlugo 3 miesiac.. hehe.... szybko to leci
Niedziela jest u nas dzis peikna i strasznie leniwa
Podziel się: