Ja się żegnam...................... na HBO leci Californication
reklama
Witam!
Zapewne jak po każdym powrocie z dłługotrwałej nieobecności bedę zadawać wiele irytujących pytam ale musicie mi to wybaczyć
Nie mam takiej cierpliwości jak Atru, aby czytać to co opuściłam bo zapewne odpusciłabym sobie po drugiej stronie ale cóz już taki leniuch ze mnie nie mylić z ignorancja!!!!
:-)
No więc sezon saneczkowy rozpoczety jak u wielu z Was
Kuba odkąt przywitał się ze sankami codziennie chce gdzieś na nich wyruszać. Niby mieszkamy na górze, ale za bardzo nie ma gdzie zjeżdzać bo jak już się znajdzie górka to tak krupulatnie zawalona dookoła śniegiem, że najpierw musiałby pług wjechać, aby do niej dojść i tak nie pozostaje Nam nic innego jak pakować się wyruszać do babci na górke
Ale jak kocham taką zimę ze śniegiem a nie z pluchą czy czarną ziemią.
Anetko co do taty to rozumiem go po prostu martwi się o Ciebie jako o swoje dziecko
za kilkanąście lat będziesz robić to samo z Tuśka
Zapewne jak po każdym powrocie z dłługotrwałej nieobecności bedę zadawać wiele irytujących pytam ale musicie mi to wybaczyć

Nie mam takiej cierpliwości jak Atru, aby czytać to co opuściłam bo zapewne odpusciłabym sobie po drugiej stronie ale cóz już taki leniuch ze mnie nie mylić z ignorancja!!!!

No więc sezon saneczkowy rozpoczety jak u wielu z Was

Ale jak kocham taką zimę ze śniegiem a nie z pluchą czy czarną ziemią.
Anetko co do taty to rozumiem go po prostu martwi się o Ciebie jako o swoje dziecko

gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Agulka ale to film dla doroslychJa się żegnam...................... na HBO leci Californication

Od poniedziałku po raz kolejny jestem bezrobotna
byłam zarejestrować się w PUP a tam SZOK!!!! Od 9 rano kiedy przybyłam zarejestrowałam się i to nie do końca dopiero o godzinie 12!!!! Tyle ludzi!!!
Mam donieść jakieś zaświadczenie potrzebne do zasiłku.
Mam co prawda prace na oku, ale nie chcę na razie nic mówić aby nie zapeszyć poza tym jak to fajnie zaś mieć tyle wolnego czasu!!!

Mam donieść jakieś zaświadczenie potrzebne do zasiłku.
Mam co prawda prace na oku, ale nie chcę na razie nic mówić aby nie zapeszyć poza tym jak to fajnie zaś mieć tyle wolnego czasu!!!
donkat
Fanka BB :)
Agulka ale to film dla doroslychDuzo scen etorycznych w nim jest
Widzialam zwiastun.
nooo, to wiadomo dlaczego Agulka oglada

To zamelduj sie po przyjezdzie do domua jak nie to zadzwonimy o 22.30
![]()
No melduję się z domku z godnie z rozkazem;-) tatuś już oczywiście dzwonił

Anetko co do taty to rozumiem go po prostu martwi się o Ciebie jako o swoje dzieckoza kilkanąście lat będziesz robić to samo z Tuśka
Wiem wiem;-) z drugiej strony przyznam ze tak jak mnie to irytuje tak też cieszy że się o mnie troszczy

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło będziesz mieć wreszcie czas dla nasOd poniedziałku po raz kolejny jestem bezrobotnabyłam zarejestrować się w PUP a tam SZOK!!!! Od 9 rano kiedy przybyłam zarejestrowałam się i to nie do końca dopiero o godzinie 12!!!! Tyle ludzi!!!

Właśnie oznajmiłam M żeby mi w sobotę nikogo nie spraszał bo mam impreze na BB i jestem zajęta:-) także mam nadzieję że zlot się uda;-)
reklama
Aneta, wszystkie kobietki sie zmyly, tylko we 2 zostalysmy![]()
Jeszcze Monia i Justyna się świecą;-) ja też za niedługo uciekam kąpać się i lulu

Podziel się: