reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam!

Zapewne jak po każdym powrocie z dłługotrwałej nieobecności bedę zadawać wiele irytujących pytam ale musicie mi to wybaczyć :cool2::-D

Nie mam takiej cierpliwości jak Atru, aby czytać to co opuściłam bo zapewne odpusciłabym sobie po drugiej stronie ale cóz już taki leniuch ze mnie nie mylić z ignorancja!!!! :-p:-)

No więc sezon saneczkowy rozpoczety jak u wielu z Was :-D Kuba odkąt przywitał się ze sankami codziennie chce gdzieś na nich wyruszać. Niby mieszkamy na górze, ale za bardzo nie ma gdzie zjeżdzać bo jak już się znajdzie górka to tak krupulatnie zawalona dookoła śniegiem, że najpierw musiałby pług wjechać, aby do niej dojść i tak nie pozostaje Nam nic innego jak pakować się wyruszać do babci na górke :dry::-)

Ale jak kocham taką zimę ze śniegiem a nie z pluchą czy czarną ziemią.

Anetko co do taty to rozumiem go po prostu martwi się o Ciebie jako o swoje dziecko :tak::-D za kilkanąście lat będziesz robić to samo z Tuśka :-p:-)

Od poniedziałku po raz kolejny jestem bezrobotna :dry: byłam zarejestrować się w PUP a tam SZOK!!!! Od 9 rano kiedy przybyłam zarejestrowałam się i to nie do końca dopiero o godzinie 12!!!! Tyle ludzi!!!

Mam donieść jakieś zaświadczenie potrzebne do zasiłku.

Mam co prawda prace na oku, ale nie chcę na razie nic mówić aby nie zapeszyć poza tym jak to fajnie zaś mieć tyle wolnego czasu!!!

To zamelduj sie po przyjezdzie do domu:-p a jak nie to zadzwonimy o 22.30:-D

No melduję się z domku z godnie z rozkazem;-) tatuś już oczywiście dzwonił:-D i nie dowieżał że na drogach czysto i przyleciałam w 15 minut:tak: także już zaliczyłam spacerek z mafim i po drodze zakupiłam sobie piwko bo mi się grzanego z soczkiem malinowym zachciało i właśnie popijam:-)

Anetko co do taty to rozumiem go po prostu martwi się o Ciebie jako o swoje dziecko :tak::-D za kilkanąście lat będziesz robić to samo z Tuśka :-p:-)

Wiem wiem;-) z drugiej strony przyznam ze tak jak mnie to irytuje tak też cieszy że się o mnie troszczy:sorry2:

Od poniedziałku po raz kolejny jestem bezrobotna :dry: byłam zarejestrować się w PUP a tam SZOK!!!! Od 9 rano kiedy przybyłam zarejestrowałam się i to nie do końca dopiero o godzinie 12!!!! Tyle ludzi!!!
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło będziesz mieć wreszcie czas dla nas:-p a tak na poważnie to życzę żeby z tą nową pracą wypaliło:tak:

Właśnie oznajmiłam M żeby mi w sobotę nikogo nie spraszał bo mam impreze na BB i jestem zajęta:-) także mam nadzieję że zlot się uda;-)

reklama
Do góry