reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam, choc i tak nikt o mnie nie pytal:-:)-:)-:)-(
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja pytałam:-p

my mamy za duzo, chcesz? mnie wcale on nie ejst potzrebny:no::no:

trochę byś sie podzieliła, bo nawet się nie pobawilismy tym sniegiem w tym roku:no:

dzis ogladalam w wiadomosciach, ze niezle u Was popadalo:szok::szok:

ja wczoraj dostalam i zdechla bylam

u nas ksiadz chodzi we czwartek:tak:
u nas 18 będzie

skad ja to znam:sorry2:

cos dlugo leniu****e

ja wczoraj mialam calutki dzien bez kompa.
wciagnela mnie strasznie ksiazka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dwa dni pod rzad chodzilam o 1.30 spac:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

u mojje mamy na wsi mowia: sień i to tylko w wiejskich chatkach; prawidlowo po ros. "rozgowor" jest rodzaju meskiego:sorry2:

ja wlasnie nie wlaczam an caly dzien. jak Julitka ma drzemke, to wlaczam i siedze dluzszy czas. tak ejst wieczorem tez. nie lubie miec wlaczonego przez caly dzien, bo po 1:prad, a po 2. ciagle mnie kusi, zeby podejssc:sorry2::sorry2:

a to nie szkodzi ciazy?:-(

kiedy bedzie wiadomo, co z praca?

Oj czepiasz się:-p;-) form gramatycznych ale masz prawo jako specjalista w tej dziedzinie:-) ja zwyczajnie nie mam z tym językiem nic wspólnego tylko przyjęte jakieś tam określenia które zazwyczaj pojawiają się na spotkaniach rodzinnych po kilku drinkach więc mam prawo prawidłowych form nie pamietać;-)
długo jej nie było to teraz się czepia:-p;-):-D:-D:-D

reklama
Justyna ciacho mniam mniam zjadła bym ale od tego też robię odwyk bo muszę się odchudzic:cool:

Monia, nie mozna tyle odwykow na raz, bo bedziesz zbyt nerwowa:-D:-D:-D

długo jej nie było to teraz się czepia:-p;-):-D:-D:-D

:blink::blink::blink::blink:

dzis bylysmy caly dzien w miescie.
poszlysmy z tesciowa na spacer zobaczyc zywa szopke u nich przy kosciele. niunka zachwycona zwierzatkami:-)

wracajac, przy skrzyzowaniu wjechalam na lodowke i nawet nie wiedizalam kiedy mnie zrzucilo na drugi pas:szok:. juz ta zima moglaby sie skonczyc:sorry2:
znow podobniez ma sypac:baffled:Agulka, moze sie doczekasz:tak:

wykancza mnie tesciu. juz calkowicie zdziwaczal jak babka i przezywa poogde. wiecznie wyoglada wszelkie prognozy i panikuje, bo am byc mroz(niewazne, ze nie u nas:-D:-D), snieg itp itd:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witam wieczorowa pora .
Wkoncu pada snieg u nas i ma padac 3 dni:szok:Fajnie:-D
Dzieciaki wytarzaly sie w swiezym puchu az milo bylo patrzec.Teraz objadaja sie lodami a jak skoncza to mycie i spac.
A mnie strasznie plecy bola:-(

Oj kochana lodowisko na drodze to już zaczyna dla mnie być codzienność:wściekła/y: niestety a dla mnie najgorsze jest gadanie tych wszystkich wokół dobrze życzących jedź powoli, uważaj na mostkach, na dojazdach do krzyżówek itp:wściekła/y: tak jakbym nie wiedziała o tym:dry: a mój tato to już przegina bo punkt 22:30 dzowni zapytać czy dojechałam:sorry2: już mnie nerwy na to biorą chociaż wiem że się martwi ale ostatnio już chciałam mu powiedziec że właśnie owinęłam się wokół drzewa i próbuję sie wygrzebać:sorry2:

Wkoncu pada snieg u nas i ma padac 3 dni:szok:Fajnie:-D

przeciez cale wyspy stana w korkach przy takim sniegu:szok::szok::szok:

Oj kochana lodowisko na drodze to już zaczyna dla mnie być codzienność:wściekła/y: niestety a dla mnie najgorsze jest gadanie tych wszystkich wokół dobrze życzących jedź powoli, uważaj na mostkach, na dojazdach do krzyżówek itp:wściekła/y: tak jakbym nie wiedziała o tym:dry: a mój tato to już przegina bo punkt 22:30 dzowni zapytać czy dojechałam:sorry2: już mnie nerwy na to biorą chociaż wiem że się martwi ale ostatnio już chciałam mu powiedziec że właśnie owinęłam się wokół drzewa i próbuję sie wygrzebać:sorry2:

nie kracz kochana, nie kracz:sorry2:
rozumiem towje wkurzenie, bo ja mam tak teraz z tesciem, jak P zaczal jezdzic. ciagle tylko mnie pyta: rozmawialas z P? gdzie jest? co wiezie? dokad jedzie? kiedy wyjechal? :wściekła/y::wściekła/y:
mam nadzieje, ze mu kiedys to minie, ale sadzac po tym, ze gdy P pracowal dla Anglikow i duzo jedzil po Pl, to tez ciagle musiallam zdawac relacje:baffled:, to nie wiem, czy mu sie znudzi przepytanka

Jak to pisałam to też myślałam o tym żebym sobie czegoś nie wykrakała:dry:
A właściwie to przyszłam sie już pożegnać:-) bo muszę tu jeszcze kilka rzeczy ogarnać i uciekam do domciu:-) miłej nocki babeczki:-)

Ostatnia edycja:
Donkat no zebys wiedziala ze tak bedzie troche sniegiu i dla Angoli to Armagedon.Dzisiaj Fabian ma basen ze szkoly i odwolali bo sa sliskie chodniki i dzieciaki nie dojda.Wlasnie sie z mezem zastanawiamy czy wogole szkola bedzie jutro otwarta:confused: W zeszla zime byla zamknieta 2 dni bo snieg spadl taki do kostek.

Donkat no zebys wiedziala ze tak bedzie troche sniegiu i dla Angoli to Armagedon.Dzisiaj Fabian ma basen ze szkoly i odwolali bo sa sliskie chodniki i dzieciaki nie dojda.Wlasnie sie z mezem zastanawiamy czy wogole szkola bedzie jutro otwarta:confused: W zeszla zime byla zamknieta 2 dni bo snieg spadl taki do kostek.

:-D:-D:-D:-Dto mnie rozbawilo do lez:-D:-D:-D:-D
to nie maja zimowek?:-p

Gabids, a Wy tam tak na stale?:sorry2:

Jak to pisałam to też myślałam o tym żebym sobie czegoś nie wykrakała:dry:
A właściwie to przyszłam sie już pożegnać:-) bo muszę tu jeszcze kilka rzeczy ogarnać i uciekam do domciu:-) miłej nocki babeczki:-)
To zamelduj sie po przyjezdzie do domu:-p a jak nie to zadzwonimy o 22.30:-D

:-D:-D:-D:-Dto mnie rozbawilo do lez:-D:-D:-D:-D
to nie maja zimowek?:-p
smiech na sali wiem a swoja droga to nikt tutaj przed swoja posesja nie odsnieza chodnika bo....nie musi.I ja tez nie odsniezam.

Gabids, a Wy tam tak na stale?:sorry2:
Absolutely no:no: Moj maz chce wracac do...Polski ja tez ale jeszcze za troche.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry