reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Naszlo mnie na szare kluchy i robie ambitnie,a S chyba zaczal sie nudzic,bo wzial sie wkoncu za robote. Rozwala scianki w chlewiku,bo nie wiadomo kiedy pozniej bedzie mial czas.

reklama
Dobry. Wita zatruta na maksa Gagulec.:cool2: Jest mi super niedobrze, boli mnie żołądek i nic do ust nie mogę wsiąść:zawstydzona/y: Podle sie czuję bo jeszcze jekieś trzęsawki mam i mi cały czas zimno. Zastanawiam sie od czego takie samopoczucie ale pozostawie to rozmyślaniom pod kocykiem.
POza tym M w trasę pojechał, wczoraj miał urodziny wiec cisza trwająca od nowego Roku została przerwana- czy coś zostanie mu w głowie z tego co powiedziałam? Czas pokaze:blink:
Aneta , Nu ska i Gagulec i inne pracujące---------------- by Wam dziś szybko czas w robocie minął:-):-):-)
u
Ja wyłamuje sie z tego grona ale mam nadzieję, że tylko chwilowo;-)
Małe cudo śpiocha wiec i może uda mi się drzemkę jakaś uciąć
Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:
Witam:)
Justyna ciasto i kawkę podrzuć do mnie chętnie się poczęstuje . A ten "postój" S to jakiś urlopik czy chwilowy rak zleceń ? A zapłacą mu za to wolne???

Gagulec
jak zdrówko ???? wiesz już kto się kryję u Ciebie w brzuszku???

Aneta jak w pracy???

Donkat pytałaś o nogę mojej mamy już w sumie lepiej bo chodzi normalnie ale niestety butów na obcasie nie może nosić bo strasznie ją boli nawet kawałka nie przejdzie a minął już rok a i ciagle ma te śruby i druty w nodze . Także super że Twojej mami tak ładnie się zrosło tylko się cieszyć .

Agulka włącz już ten monitor:-):-):-)

Majandra
jak klimaty w pracy ??? Macie już nową kierowniczkę???

Monia jak idzie odwyk?????

Nuska juz ide polerowac kieliszki na sobote;-):-D
koniecznie;-)
Czy kiedys pisalam ze Angelka nie lubi ogladac TV? Teraz to sie zmienilo.Wlasni siedzi i oglada Garfielda z pelna koncentracja.
Pozatym wkoncu popadalo w nocy i jeszcze ma padac wiec jest szansa ze pozjezdzamy z gorki.

i jak na górce???

Ostatnia edycja:
Własnie się objadłam bo przypomniałam sobie że przecież przywiozłam sobie obiadek:zawstydzona/y: cały dzień szybko minął raz że dzięki towrzystwu dzielnego kompana Agulki;-) dzięki jeszcze raz:-) potem grzebiąc na allegro no i w papierkach bo nazbierało się troche faktur zaliczkowych do wystawienia i opłata uzdrowiskowa prosiła się już o uzupełnienie:tak: także generalnie czas szybko minął teraz pooglądam serialiki i do domciu:-)

Witam:)

Agulka włącz już ten monitor:-):-):-)
sorki ale nie widziałam, że jesteś i dlatego monitora nie włączyłam:-p:-):-):-):-)
Własnie się objadłam bo przypomniałam sobie że przecież przywiozłam sobie obiadek:zawstydzona/y: cały dzień szybko minął raz że dzięki towrzystwu dzielnego kompana Agulki;-) dzięki jeszcze raz:-) potem grzebiąc na allegro no i w papierkach bo nazbierało się troche faktur zaliczkowych do wystawienia i opłata uzdrowiskowa prosiła się już o uzupełnienie:tak: także generalnie czas szybko minął teraz pooglądam serialiki i do domciu:-)
ojjjjjjjjjjjjjjj nie ma za co :cool2::cool2::cool2::cool2:

Donkat gdzie jesteś. ?????????????????? Czyżby Ty też odwyk???? Ale nie uprzedziłaś nas o tym :no::sorry2:

witam, choc i tak nikt o mnie nie pytal:-:)-:)-:)-(

Fajnie macie, bo u nas nie ma śniegu:no::no::no::no::no:

my mamy za duzo, chcesz? mnie wcale on nie ejst potzrebny:no::no:

Ja tez zazdroszcze tego snieznego szalenstwa:confused: u nas popadalo troszeczke ale na zjazdy z gorki to nie wystarczy.Mozna jedynie tylek zedrzec.

dzis ogladalam w wiadomosciach, ze niezle u Was popadalo:szok::szok:

i do tego @

W sobote kolende mamy. .

ja wczoraj dostalam i zdechla bylam

u nas ksiadz chodzi we czwartek:tak:

Coraz częściej myślę o pracy.........:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

skad ja to znam:sorry2:

Niech S juz jedzie,bo nie mam kiedy oddechu zlapac

cos dlugo leniu****e

witam wieczorkiem:-)obiecałam sobie że nie włączę dziś cały dzieś kompa i udało się:cool2:mniam:cool:

ja wczoraj mialam calutki dzien bez kompa.
wciagnela mnie strasznie ksiazka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dwa dni pod rzad chodzilam o 1.30 spac:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-D:-D:-D to były przykłady różnych słówek a nie tylko żarełka;-) karminadle to poprostu kotlety mielone, sienie to przedpokój po naszemu a rozgawora to rozmowa:-D:-D:-D

u mojje mamy na wsi mowia: sień i to tylko w wiejskich chatkach; prawidlowo po ros. "rozgowor" jest rodzaju meskiego:sorry2:

U mnie komp tez cały dzień włączony i staram się jak najrzadziej juz do niego podchodzić:sorry2:.............. nie wyobrażam sobie teraz życia bez niego:no::no::no::-D:-D:-D:-D

ja wlasnie nie wlaczam an caly dzien. jak Julitka ma drzemke, to wlaczam i siedze dluzszy czas. tak ejst wieczorem tez. nie lubie miec wlaczonego przez caly dzien, bo po 1:prad, a po 2. ciagle mnie kusi, zeby podejssc:sorry2::sorry2:

Dobry. Wita zatruta na maksa Gagulec.:cool2:
,

a to nie szkodzi ciazy?:-(

kiedy bedzie wiadomo, co z praca?

u mojje mamy na wsi mowia: sień i to tylko w wiejskich chatkach; prawidlowo po ros. "rozgowor" jest rodzaju meskiego:sorry2:

Oj czepiasz się:-p;-) form gramatycznych ale masz prawo jako specjalista w tej dziedzinie:-) ja zwyczajnie nie mam z tym językiem nic wspólnego tylko przyjęte jakieś tam określenia które zazwyczaj pojawiają się na spotkaniach rodzinnych po kilku drinkach więc mam prawo prawidłowych form nie pamietać;-)

reklama
Tak jak obiecałam witam wieczorem:tak::-)dzieci już śpią :tak:
Nuśka jak na 2 dzień odwyku to mogę powiedziec że dobrze mi idzie:-)
Donkat a ja właśnie dziś cały dzień się zastanawiałam gdzie Ty nam znikłas:dry:
Justyna ciacho mniam mniam zjadła bym ale od tego też robię odwyk bo muszę się odchudzic:cool:

Do góry