justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Naszlo mnie na szare kluchy i robie ambitnie,a S chyba zaczal sie nudzic,bo wzial sie wkoncu za robote. Rozwala scianki w chlewiku,bo nie wiadomo kiedy pozniej bedzie mial czas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wyłamuje sie z tego grona ale mam nadzieję, że tylko chwilowo;-)Aneta , Nu ska i Gagulec i inne pracujące---------------- by Wam dziś szybko czas w robocie minął:-):-):-)
u
Nuska juz ide polerowac kieliszki na sobote;-)
koniecznie;-)
Czy kiedys pisalam ze Angelka nie lubi ogladac TV? Teraz to sie zmienilo.Wlasni siedzi i oglada Garfielda z pelna koncentracja.
Pozatym wkoncu popadalo w nocy i jeszcze ma padac wiec jest szansa ze pozjezdzamy z gorki.
sorki ale nie widziałam, że jesteś i dlatego monitora nie włączyłamWitam
Agulka włącz już ten monitor:-):-):-)
ojjjjjjjjjjjjjjj nie ma za coWłasnie się objadłam bo przypomniałam sobie że przecież przywiozłam sobie obiadekcały dzień szybko minął raz że dzięki towrzystwu dzielnego kompana Agulki;-) dzięki jeszcze raz:-) potem grzebiąc na allegro no i w papierkach bo nazbierało się troche faktur zaliczkowych do wystawienia i opłata uzdrowiskowa prosiła się już o uzupełnienie
także generalnie czas szybko minął teraz pooglądam serialiki i do domciu:-)
Fajnie macie, bo u nas nie ma śniegu![]()
Ja tez zazdroszcze tego snieznego szalenstwau nas popadalo troszeczke ale na zjazdy z gorki to nie wystarczy.Mozna jedynie tylek zedrzec.
i do tego @
W sobote kolende mamy. .
Coraz częściej myślę o pracy.........![]()
Niech S juz jedzie,bo nie mam kiedy oddechu zlapac
witam wieczorkiem:-)obiecałam sobie że nie włączę dziś cały dzieś kompa i udało sięmniam
![]()
to były przykłady różnych słówek a nie tylko żarełka;-) karminadle to poprostu kotlety mielone, sienie to przedpokój po naszemu a rozgawora to rozmowa
![]()
U mnie komp tez cały dzień włączony i staram się jak najrzadziej juz do niego podchodzić.............. nie wyobrażam sobie teraz życia bez niego
![]()
Dobry. Wita zatruta na maksa Gagulec.![]()
,
Donkat gdzie jesteś. ?????????????????? Czyżby Ty też odwyk???? Ale nie uprzedziłaś nas o tym![]()
u mojje mamy na wsi mowia: sień i to tylko w wiejskich chatkach; prawidlowo po ros. "rozgowor" jest rodzaju meskiego![]()