reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama

Aneta robie odwyk od kompa i od BB z takich powodów że wydaje mi się że za mało czasu poświęcam dzieciom :zawstydzona/y::sorry2:a wczoraj i chałupka bardziej ogarnięta była i obiad dwudaniowy i miałam dużo czasu dla dzieci no i w sumie ponad 3 godziny spędziliśmy na dworze:cool2:a dziś wpadłam tylko na chwilke bo muszę mamie coś sprawdzic w necie ale obiecuję że wieczorami będę zaglądała:tak:no i ciekawa jestem jak dlugo wytrzymam:dry:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: czyzbys mnie opisywała:sorry2:.......... ja też ostatnio staram się coraz mniej podchodzić do "złodzieja czasu":tak:

Monia zdrówka dla mamy.
Aneta , Nu ska i Gagulec i inne pracujące---------------- by Wam dziś szybko czas w robocie minął:-):-):-)
Gabits życzę więcej snmiegu......... u nas tez by sie przydało:sorry2:, bo nadal 1 mm białego puchu

To jest technika dobrana indywidualnie ;-)
Po prostu wstaje o 6 i zaczynam robic sniadanie i obiad za jednym zamachem.Staram sie zeby wszystko bylo ogarniete do 12.I w czasie gotowania mam czas na kompka.

Monia duzo zdrowka dla mamy.A Wy jak po zimowych szalenstwach?
super i dziś wybieramy się na kolejne szaleśntwa bo śnieg u nas ciągle pada:-)
Gabids żebyś teraz nie miała tak ze będzie płacz jak będziesz wyłańczac TV:-Du nas tak było i nadal jest jak wyłańczam dzieciom bajki:sorry2:

Dziewczyny co Wy z tym odwykiem jak tak wszystkie zaczną się odwykować to kto tu będzie pisał:-( ja jak jestem w domu to zaglądam z doskoku np zajmuje się czymś w kuchnie nastawie co trzeba i z czystym sumieniem mogę zajrzeć na BB w między czasie podkurzam i np zacznę myć podłogi a za nim wyschną znów mam czas na kompka:tak: młoda zazwyczaj we wszystkich czynnościach mi towarzyszy więc jak ja siadam do kompka to ona ma czas na swoją zabawę:tak: jak już ogarniemy to co trzeba mamy czas dla siebie spacerek itp popołudniu gdy wraca tatuś to już zazwyczaj jest wspólny czas dla taty i córy a ja mam wolne:-p czasem włanczam sie do ich zabawy ale zazwyczaj w tym czasie albo siadam do kompka albo robię jak to mówi mój tato coś koło siebie;-) czas kąpieli to już tylko mamusia jak jest w domu oczywiście a wieczór różnie albo kompek abo film w telewizji;-) także jakoś to wszystko godzę ale nie wyobrażam sobie żebym wogóle kompka nie włączyła trzeba tylko uważać żeby nie dać się zabardzo wciągnąć bo wtedy faktycznie robota w domu stoi a ja przed kompem siedzę:zawstydzona/y:

U mnie komp tez cały dzień włączony i staram się jak najrzadziej juz do niego podchodzić:sorry2:.............. nie wyobrażam sobie teraz życia bez niego:no::no::no::-D:-D:-D:-D

reklama
no właśnie Aneta najgorsze jest to jak wciągnie a robota stoi a ja jak np dziś miałam włończyc kompka tylko na chwilkę a siedzę juz tu godzinę a dzieci jeszcze w piżamach biegają:zawstydzona/y:może zmienie ten mój plan odwyku na trochę inny taki że w ciągu dnia też będę zaglądac ale nie obiecuję....

Do góry