dzieci od godziny szaleją... teraz . Czarne oczy:-):-):-):-)Agulka to juz zaczeliscie impreze sylwestrowa![]()
reklama
W tym roku ta wątpilwa przymność przypadła samej kierowniczce;-)A kto w nocy bedzie pilnowal hotelu?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
oj super aż wam zazdroszczęTo chyba żadna tajemnica i mam nadzieję że Nuśka nie będzie miała mi za złe ;-) poprostu w maju Nuśka ma rodzinną impreze w pobliżu mnie więc już na wakacjach umówiłyśmy sie że się w tym czasie spotkamyskoro będą już tak blisko nas:-)

no to i ja witam w ten sylwestrowy wieczór;-)2 sałatki zrobione frytki w zamrażalniku czekają na a teraz końcczę jeszcze ciasto. Miałam nie robic ciacha ale D się uparł żebym zrobiła te z mleczkiem tofi więc zrobię

Agulka widac że wy iprezujecie na całego

wszystkim tym którzy idą na imprezę życzę udanej zabawy a tym którzy siedzą w domku to jeszcze bardziej udanej zabawy

monia_l
Wrześniowe mamy'07
oj nie wiem nie wiemO witaj Monia:-) i tym nam nie zazdrość tylko się przyłąncz do spotkanka majowego;-) chyba zaproszenia na piśmie nie potrzebujesz;-)
![]()

No wiesz jeśli koniecznie potrzebujesz to mogę takie specjalne dla Ciebie wystosowaćoj nie wiem nie wiem![]()

monia_l
Wrześniowe mamy'07
No wiesz jeśli koniecznie potrzebujesz to mogę takie specjalne dla Ciebie wystosować;-)
:-)

reklama
Podziel się: