reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

szkoda jej, bo u nas tez sa takie chwile.:-(
nie pomaga jedzenie manadarynek, jablek? dawalas Lactulosum?
Ona ma to Lactulose od maja juz,teraz jedziemy na 3 butelce i jak tylko 2 dni przestane dawac to sie zaczyna.A na pomarancze,mandarynki juz nie moze patrzyc.Wczoraj zmiksowalam jej suszone sliwki i rozcienczylam z woda do popijania.Narazie jeszcze kupy nie zrobila.

reklama
witam!!!

wczoraj sie narobilam, to dzis mam troche luzu. przygotowalam nam ubrania, tylko uprasowac jeszcze.
dolozyc kilka rzeczy do torby i mozemy smigac:-)

Donka pociesze Cie,ze S bedzie rozladowany jutro o 7 i kwitnie w Toruniu:wściekła/y:

no wlasnie P tez do 7 zeszlo i teraz jedzie. za 2.5 godz moze bedzie w domu. uuufff-bo juz cala noc nie moglam spac myslac, ze nie dojedzie:-:)-(

Ona ma to Lactulose od maja juz,teraz jedziemy na 3 butelce i jak tylko 2 dni przestane dawac to sie zaczyna.A na pomarancze,mandarynki juz nie moze patrzyc.Wczoraj zmiksowalam jej suszone sliwki i rozcienczylam z woda do popijania.Narazie jeszcze kupy nie zrobila.

uuu, to widze, ze u Angelki to powazny problem. u nas zdarza sie raz na ajkis czas i mija

Świąt wypełnionych radością i miłością,
niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego marzenia,
pełnego optymizmu, szczęścia i powodzenia!
Wesołych Świąt!!!

dla moich kochanych mamusiek i ich rodzin:-):-):-)

W tym całym dzisiejszym zamieszaniu nie miałam nawet kiedy siąść do kompka:zawstydzona/y: więc dopiero teraz jestem z życzeniami:-) KOCHANE MOJE WSZYSTKIM WAM I WASZYM RODZINKOM Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ ZDROWYCH, RADOSNYCH I PRZEPEŁNIONYCH MIŁOŚCIĄ ŚWIĄT!:-)

Ufff ale mi ciezko... Chwale sie prezentami. Moje skromne,bo torebka i cos slodkiego i ladna swieczka,a mlody:szok: Garaz, zestaw budowlany (koparki, dzwig, betoniarki, znaki i inne maszyny), bluza (jak ja zobaczyl,a to byl 1prezent jaki otworzyl to powiedzial "nie to"), duze wiaderko klockow drewnianych, sanki, ciuchcia z Lego Duplo. Teraz uklada sie do spania z autkami z Hot Weels. Rano bedzie czekala na niego kolejka drewniana i stempelki pod choinka,bo inaczej nie zasnalby z wrazenia, atak rano bedzie kolejna niespodzianka. Jutro dostanie pewnie jeszcze 1 upominek od starszej kuzyneczki. Ale dzieci maja fajnie...
Jak jechalismy do moich na wigilie to mlody zasnal snem kamiennym i przespal cala wigilie. Nie budzilismy go,bo marudny by byl,ze szok. Obudzil sie na sama koncowke, najadl sie zupy rybnej i ryby po japonsku i rozdal wszystkim prezenty.
Moja mama baaardzo zadowolona z prezentu-narzuty na lozko. Tak bardzo,ze pozowala na lozku z mezusiem w golej glowie:-D

reklama
Witam się w Świąteczny poranek:-) niestety z pracy:crazy: na szczęście szef okazał ludzką twarz;-) i dziś pracuję od 10 do 18 także jakoś zleci:tak: i skoro Justyna zaczęła to ja też sie pochwalę bo jestem bardzo zadowolona M zrobił mi super niespodziankę:tak: (chyba miał dość mojego jęczenia;-)) i dostałam wreszcie aparat:-) o taki Sony Cyber-shot DSC-H20 (czarny) - Kompakt cyfrowy Sony w RTV EURO AGD oprócz tego sporo kosmetyków. Mała rowerkiem zachwycona nie chciała z niego zejść:-D dostała jeszcze odkurzacz z którym dziś spała:-D tablice ze znikopisem i stempelkami, akcesoria do swojej kuchni, kolejnego pony do kolekcji, bajeczke i trochę słodyczy:-) M z kurtki bardzo zadowolony rodzice z prezentów też:-) a Szymuś kolejką zachwycony odrazu M musiał ją z nim złożyć i uruchomić a mały niechciał od niej odejść:no::-) także ogólnie wszyscy zadowoleni:tak:

my tak mielismy z pociagiem na Mikolaja. gdyby mala wczensiej nie wiedizlaa, to by sie nawet nie zorientowala, a tak to trzeba bylo jedzci po calym miescie za pociagiem:sorry:-tez tatus jej wygadal:-D:-D:rofl2:

Już oznajmiłam M że jeszcze raz na obiecuje młodej jakąś konkretną rzecz to go własnoręcznie udusze:wściekła/y: bo potem człowiek nie chce dziecka rozczarować i gna jak porypany 70km w jedną stronę po rowerek żeby córci nie rozczarować:sorry:

Oblany:wściekła/y: na łuku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Współczuje:-( na pocieszenie tylko dodam że ja swój pierwszy egzamin też na łuku oblałam;-) Kiedy kolejny?

Do góry