reklama
Wiem wiem kochana bo ja kiedyś przedobrzyłąm z wit. C a taki koktajl witaminowy i rutinoscorbinowy kazała mi sobie brzać przez 3 dni żeby dowalić organizmowi w tym przeziębieniu;-) potem kazała już brać tylko rutinoscorbin;-)tylko trzeba zwrocic uwage, zeby nie przedobrzyc z iloscia wit.C , bo to tez jest niebezpieczne.
ja zawsze myslalam, z ejak sie bierze rutinoscorbin, cerutin itp to juz sama wit. C jest zbedna
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
My juz po spacerze.Pogoda nawet super bo slonko grzeje ale chyba jest na - temperatura.Zrobilam farsz na krokiety i bigos.Obiad tez zrobiony na dzisiaj.Poloze Angelke i z Fabianem bedziemy lepic pierogi.
Wczoraj ogladalam film ODLOT(UP) niby bajka dla dzieci a splakalam sie za wszystkie czasy.Bardzo mnie wzruszyl ten film.
Wczoraj ogladalam film ODLOT(UP) niby bajka dla dzieci a splakalam sie za wszystkie czasy.Bardzo mnie wzruszyl ten film.
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
No duzy juz za miesiac skonczy 8 lat.Rozrabia nadal jak to chlopak,czasami jak wpadnie w trans to mnie do szalu doprowadza ale kochany jestGabids, spojrzalam na swuaczek Fabiana, ale on juz duzy chlopak
nadal taki psotnik?
a mama z kim spedzi swieta? przyleci do Was?
A mama spedzi wigilie z moim bratem ,swoja siostra (tez wdowa)I jej corka z zieciem i synkiem.Ale na wielkanoc przyjezdza do nas.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja tylko rozpuszczalna z lyzeczka cukru. ale ja nie pijam codziennie, tylko gdy poogda lub ja jestesmy do dupy
ja kiedyś byłam anty kawowa a teraz to potrafię wypic nawet i 4
dla smaczku popijam sobie zbozowa-Anatol
dlatego tak uparcie budzilas S?
hhhmm, troche glupio, bo dobrze zeby ciezarokwa sie nie zaziebila, ale byc moze sie nie podda
my tez, lub w 1szy dzien swiat, nie wiem kiedy zaskoczylo
a naszej nawigacji ni widu ni slychu
a kiedy zamawiałas? ja jeszcze czekam na jeszcze jedną przesyłkę i będzie git. Komputerek przyszedł juz w sobote materac dzisiaj no i tylko gry jeszcze nie doszły a wszystko zamawiałam w czwartek
my bylysmy w sklepie na sankach. Jultika zachwycona:-)
a czy Rutinoscorbin i wit.C to nie to samo?
widze że nie tylko ja dziś bedę lepic pierogi:-)My juz po spacerze.Pogoda nawet super bo slonko grzeje ale chyba jest na - temperatura.Zrobilam farsz na krokiety i bigos.Obiad tez zrobiony na dzisiaj.Poloze Angelke i z Fabianem bedziemy lepic pierogi.
reklama
Monia no bedziemy lepic razem ale ja tak najwyzej 50 sztuk.Bede Cie wspierac duchowo :-)Monia ja tak sie zastanawiam co Ty bidulko bedziesz teraz o 17.55 robic jak Brzydula sie skonczyMajeczka?[/QUOTE]
Monia widziałaś dzisiejszy odcinek?
Podziel się: