reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

tylko trzeba zwrocic uwage, zeby nie przedobrzyc z iloscia wit.C , bo to tez jest niebezpieczne.
ja zawsze myslalam, z ejak sie bierze rutinoscorbin, cerutin itp to juz sama wit. C jest zbedna

reklama
tylko trzeba zwrocic uwage, zeby nie przedobrzyc z iloscia wit.C , bo to tez jest niebezpieczne.
ja zawsze myslalam, z ejak sie bierze rutinoscorbin, cerutin itp to juz sama wit. C jest zbedna
Wiem wiem kochana bo ja kiedyś przedobrzyłąm z wit. C a taki koktajl witaminowy i rutinoscorbinowy kazała mi sobie brzać przez 3 dni żeby dowalić organizmowi w tym przeziębieniu;-) potem kazała już brać tylko rutinoscorbin;-)

My juz po spacerze.Pogoda nawet super bo slonko grzeje ale chyba jest na - temperatura.Zrobilam farsz na krokiety i bigos.Obiad tez zrobiony na dzisiaj.Poloze Angelke i z Fabianem bedziemy lepic pierogi.
Wczoraj ogladalam film ODLOT(UP) niby bajka dla dzieci a splakalam sie za wszystkie czasy.Bardzo mnie wzruszyl ten film.

Gabids, spojrzalam na swuaczek Fabiana, ale on juz duzy chlopak:szok::tak:
nadal taki psotnik?
a mama z kim spedzi swieta? przyleci do Was?

Gabids, spojrzalam na swuaczek Fabiana, ale on juz duzy chlopak:szok::tak:
nadal taki psotnik?
a mama z kim spedzi swieta? przyleci do Was?
No duzy juz za miesiac skonczy 8 lat.Rozrabia nadal jak to chlopak,czasami jak wpadnie w trans to mnie do szalu doprowadza ale kochany jest :-D
A mama spedzi wigilie z moim bratem ,swoja siostra (tez wdowa)I jej corka z zieciem i synkiem.Ale na wielkanoc przyjezdza do nas.

ja tylko rozpuszczalna z lyzeczka cukru. ale ja nie pijam codziennie, tylko gdy poogda lub ja jestesmy do dupy:-D:-D
ja kiedyś byłam anty kawowa a teraz to potrafię wypic nawet i 4:szok::zawstydzona/y::-p
dla smaczku popijam sobie zbozowa-Anatol:confused2:

dlatego tak uparcie budzilas S?:-D:-D:-D

hhhmm, troche glupio, bo dobrze zeby ciezarokwa sie nie zaziebila, ale byc moze sie nie podda

my tez, lub w 1szy dzien swiat, nie wiem kiedy zaskoczylo:-D:-D

a naszej nawigacji ni widu ni slychu:crazy:
a kiedy zamawiałas? ja jeszcze czekam na jeszcze jedną przesyłkę i będzie git. Komputerek przyszedł juz w sobote materac dzisiaj no i tylko gry jeszcze nie doszły a wszystko zamawiałam w czwartek:tak:

my bylysmy w sklepie na sankach. Jultika zachwycona:-)

a czy Rutinoscorbin i wit.C to nie to samo?

My juz po spacerze.Pogoda nawet super bo slonko grzeje ale chyba jest na - temperatura.Zrobilam farsz na krokiety i bigos.Obiad tez zrobiony na dzisiaj.Poloze Angelke i z Fabianem bedziemy lepic pierogi.
Wczoraj ogladalam film ODLOT(UP) niby bajka dla dzieci a splakalam sie za wszystkie czasy.Bardzo mnie wzruszyl ten film.
widze że nie tylko ja dziś bedę lepic pierogi:-)

Monia no bedziemy lepic razem ale ja tak najwyzej 50 sztuk.Bede Cie wspierac duchowo :-)Monia ja tak sie zastanawiam co Ty bidulko bedziesz teraz o 17.55 robic jak Brzydula sie skonczy:-pMajeczka?

reklama
Do góry