reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

hejka

Cały dzień jakoś jakoś minął przy robocie................chałupka ogarnięta, choinka stoi, domek przystrojony, cisteczka upieczone ( masakra z Adasiem, bo zabierał cisto i zjadał surowe) a teraz kapusta się gotuje na postny bigosik i mięsny na jutro................... Postny potem zmielę i zawinę w nalesniki..... będą krokiety.........

Dzieci do szału nas doprowadzały................. Boziu jak dobrze, że już spia od 30 min.

Luandzia rzeczywiście nieźle zamieszany będzie ten przyszły tydzień

Aneta dużo macie gości w pensjonacie?

reklama
Już myślałam że nikogo tu dziś nie będzie:-( ale widzę że na Agulke można liczyć:-) co do gości to aż 2 osoby na chwilę obecną:sorry:
kochana zawsze możesz na mnie liczyć,ale dziś chyba nie za długo posiedzę.............. jeszcze chwilka i pójde poprzytulać się do małża przy świetle lampek choinkowych:sorry::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ale wypizdzilo mnie w kosciele, jak przyjechalam to stop juz nie czulam, musi S zakryc chlodnice,bo jak dojezdzalam do domu to dopiero ogrzewanie sie rozbujalo. Pozniej przyjechali moi,bo za wnusiem stesknili sie. Musze mlodego wyprac wkoncu,bo chyba 2 tygodnie codowalismy rzepe:-p
Jak jutro bedzie tak jak dzisiaj,czyli bez wiatru to mlodego wezme choc na pol godzinki na dwor,bo juz praktycznie nie kaszle,a wczesniej balam sie,ze cos mu sie rozbuja.
S nie ma nadal w domu:wściekła/y: A jutro chcialam jechac na reszte zakupow...

Ja też sie zastanawiam czy jutro nie puścic Tuśki na dwór tym bardziej że od poniedziałku zapowiadją odwilż to niech by choć trochę pochasała po śniegu;-) kataru już nie ma i praktycznie nie kaszle:no: tylko nie wiem co myśleć bo jak zacznie sie wygłupiać i biegać to łapie ją jeszcze taki duszący kaszel:eek:

Ale wypizdzilo mnie w kosciele, jak przyjechalam to stop juz nie czulam, musi S zakryc chlodnice,bo jak dojezdzalam do domu to dopiero ogrzewanie sie rozbujalo. Pozniej przyjechali moi,bo za wnusiem stesknili sie. Musze mlodego wyprac wkoncu,bo chyba 2 tygodnie codowalismy rzepe:-p
Jak jutro bedzie tak jak dzisiaj,czyli bez wiatru to mlodego wezme choc na pol godzinki na dwor,bo juz praktycznie nie kaszle,a wczesniej balam sie,ze cos mu sie rozbuja.
S nie ma nadal w domu:wściekła/y: A jutro chcialam jechac na reszte zakupow...
Justyna twa tygodnie bez kapieli :szok:
ja tez musze w poniedzialek isc do spowiedzi a dawno nie bylam :sorry:wlasciwie od kilku miesiecy nigdzie nie bywam ...w kosciele ostatni raz bylam chyba jeszcze w ciazy :zawstydzona/y: ale Helenka jest taka nieprzewidywalna ze boje sie ja zostawic z kims nawet na godzine na szczescie powoli sie wszystko stabilizuje ;-) dzisiaj Helenka pierwszy raz od dluzszego czasu zrobila dwie kupki-wiem wiem ze to glupie ale teraz wszystko kreci sie wokol potrzeb fizjologicznych malej ...
a od przyszlego tygodnia zaczynamy probowac z butelka oczywiscie z moim pokarmem
we wtorek jedziemy z Zuzia "poznac"sie z przedszkolem
jeszcze raz zapytam slyszalyscie cos o tej Padmie?

reklama
Do góry