reklama
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Nie nie przyjezdzam niestety.I w tym roku chyba nie przyjade bo brat meza bierze slub i musimy jechac do Indii a to ogromne koszty biletow dla naszej rodzinki i jeszcze dac na prezent i pobyt tam.A wiadomo ze nie bedziemy siedziec w domu tylko zwiedzac.Witaj. Brakowało nam Ciebie. No i trzymamy kciuki za nowego przedszkolaka.
Przyjeżdżasz na święta do PL?
Nie ogladalam a masz na chomiku?Gabids ,,Miłośc na wybiegu" albo ,,idealny facet dla mojej dziewczyny " widziałas?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Szkoda:-(Nie nie przyjezdzam niestety.I w tym roku chyba nie przyjade
GAbits kurcze ślub w Indii zazdroszczę, ja oglądam czasem boliwoodski ( czy jak to tam się pisze) i mi sie podoba, te tańce...itp... jak w bajce.
Adaś chyba dzis nie usnie, kręci sie od pól gdoziny w łózku i nie widu, by chciał spac.
Kurcze nie wiem czy juz zmyc farbę
Adaś chyba dzis nie usnie, kręci sie od pól gdoziny w łózku i nie widu, by chciał spac.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Miłośc na wybiegu jest na pierwszej stronie a idealny facet.... na drugiej w głównym folderze monia_l;-)Nie nie przyjezdzam niestety.I w tym roku chyba nie przyjade bo brat meza bierze slub i musimy jechac do Indii a to ogromne koszty biletow dla naszej rodzinki i jeszcze dac na prezent i pobyt tam.A wiadomo ze nie bedziemy siedziec w domu tylko zwiedzac.
Nie ogladalam a masz na chomiku?
super ślub w indiach .....
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Ale nigdy nie wiadomo w ostatnie wakacje tez mialam nie jechac a bylam w polsce.Zobaczymy moze sie udaSzkoda:-(
GAbits kurcze ślub w Indii zazdroszczę, ja oglądam czasem boliwoodski ( czy jak to tam się pisze) i mi sie podoba, te tańce...itp... jak w bajce.
To wesele to takie normalne bedzie nie jak na filmach bo meza rodzina to katolicy ale panna mloda jest muzulmanka wiec moze bedzie jakas niespodzianka
Moja Angelka juz spi od 20 minut.
A ja juz naprawde spadam gotowac ale bede zagladac.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
oglądałam go ale jak dlamnie to taki sobiemyślałam że będzie lepszy............Monia a ten film lekcja pana kuki to dobry? bo lubie Karolaka;-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ale mi zlecial dzien, udka sie proza, zaraz ziemniaczki wstawie,bo S niby kolo 16 ma byc w domu.
Jakis czas temu ogladalam "Ile waży koń trojański" chyba podobalo mi sie,bo nie pamietam
A i mam super nowine, wczoraj mama byla prywatnie u ordynatora onkologii i cofnal jej te 4 kolejne chemie, przepisal jakies tabletki na uspokojenie hormonow i badania krwi (makery i cos tam jeszcze) i ma czekac za naswietlaniami. Ale sie ciesze!!!!
Jakis czas temu ogladalam "Ile waży koń trojański" chyba podobalo mi sie,bo nie pamietam
A i mam super nowine, wczoraj mama byla prywatnie u ordynatora onkologii i cofnal jej te 4 kolejne chemie, przepisal jakies tabletki na uspokojenie hormonow i badania krwi (makery i cos tam jeszcze) i ma czekac za naswietlaniami. Ale sie ciesze!!!!
reklama
Podziel się: