reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witaj. Brakowało nam Ciebie. No i trzymamy kciuki za nowego przedszkolaka.

Przyjeżdżasz na święta do PL?
Nie nie przyjezdzam niestety.I w tym roku chyba nie przyjade bo brat meza bierze slub i musimy jechac do Indii a to ogromne koszty biletow dla naszej rodzinki i jeszcze dac na prezent i pobyt tam.A wiadomo ze nie bedziemy siedziec w domu tylko zwiedzac.

Gabids ,,Miłośc na wybiegu" albo ,,idealny facet dla mojej dziewczyny " widziałas?
Nie ogladalam a masz na chomiku?

GAbits kurcze ślub w Indii zazdroszczę, ja oglądam czasem boliwoodski ( czy jak to tam się pisze) i mi sie podoba, te tańce...itp... jak w bajce.

Adaś chyba dzis nie usnie, kręci sie od pól gdoziny w łózku i nie widu, by chciał spac.

Kurcze nie wiem czy juz zmyc farbę

Nie nie przyjezdzam niestety.I w tym roku chyba nie przyjade bo brat meza bierze slub i musimy jechac do Indii a to ogromne koszty biletow dla naszej rodzinki i jeszcze dac na prezent i pobyt tam.A wiadomo ze nie bedziemy siedziec w domu tylko zwiedzac.

Nie ogladalam a masz na chomiku?
Miłośc na wybiegu jest na pierwszej stronie a idealny facet.... na drugiej w głównym folderze monia_l;-)
super ślub w indiach .....:happy:

Ale nigdy nie wiadomo w ostatnie wakacje tez mialam nie jechac a bylam w polsce.Zobaczymy moze sie uda:tak:

GAbits kurcze ślub w Indii zazdroszczę, ja oglądam czasem boliwoodski ( czy jak to tam się pisze) i mi sie podoba, te tańce...itp... jak w bajce.

Adaś chyba dzis nie usnie, kręci sie od pól gdoziny w łózku i nie widu, by chciał spac.

Kurcze nie wiem czy juz zmyc farbę

To wesele to takie normalne bedzie nie jak na filmach:-D bo meza rodzina to katolicy ale panna mloda jest muzulmanka wiec moze bedzie jakas niespodzianka:cool2:
Moja Angelka juz spi od 20 minut.

A ja juz naprawde spadam gotowac ale bede zagladac.

Ale mi zlecial dzien, udka sie proza, zaraz ziemniaczki wstawie,bo S niby kolo 16 ma byc w domu.
Jakis czas temu ogladalam "Ile waży koń trojański" chyba podobalo mi sie,bo nie pamietam

A i mam super nowine, wczoraj mama byla prywatnie u ordynatora onkologii i cofnal jej te 4 kolejne chemie, przepisal jakies tabletki na uspokojenie hormonow i badania krwi (makery i cos tam jeszcze) i ma czekac za naswietlaniami. Ale sie ciesze!!!!

reklama
Kurcze Justa super wieści:-) strasznie się cieszę:-) a ja jestem wściekła bo mi automat siadł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i znów świeży wydatek już zawołałam faceta jutro ma być ciekawe ile mnie skasuje:crazy:

Do góry