reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witaj. Brakowało nam Ciebie. No i trzymamy kciuki za nowego przedszkolaka.

Przyjeżdżasz na święta do PL?
Nie nie przyjezdzam niestety.I w tym roku chyba nie przyjade bo brat meza bierze slub i musimy jechac do Indii a to ogromne koszty biletow dla naszej rodzinki i jeszcze dac na prezent i pobyt tam.A wiadomo ze nie bedziemy siedziec w domu tylko zwiedzac.

Gabids ,,Miłośc na wybiegu" albo ,,idealny facet dla mojej dziewczyny " widziałas?
Nie ogladalam a masz na chomiku?

GAbits kurcze ślub w Indii zazdroszczę, ja oglądam czasem boliwoodski ( czy jak to tam się pisze) i mi sie podoba, te tańce...itp... jak w bajce.

Adaś chyba dzis nie usnie, kręci sie od pól gdoziny w łózku i nie widu, by chciał spac.

Kurcze nie wiem czy juz zmyc farbę

Nie nie przyjezdzam niestety.I w tym roku chyba nie przyjade bo brat meza bierze slub i musimy jechac do Indii a to ogromne koszty biletow dla naszej rodzinki i jeszcze dac na prezent i pobyt tam.A wiadomo ze nie bedziemy siedziec w domu tylko zwiedzac.

Nie ogladalam a masz na chomiku?
Miłośc na wybiegu jest na pierwszej stronie a idealny facet.... na drugiej w głównym folderze monia_l;-)
super ślub w indiach .....:happy:

Ale nigdy nie wiadomo w ostatnie wakacje tez mialam nie jechac a bylam w polsce.Zobaczymy moze sie uda:tak:

GAbits kurcze ślub w Indii zazdroszczę, ja oglądam czasem boliwoodski ( czy jak to tam się pisze) i mi sie podoba, te tańce...itp... jak w bajce.

Adaś chyba dzis nie usnie, kręci sie od pól gdoziny w łózku i nie widu, by chciał spac.

Kurcze nie wiem czy juz zmyc farbę

To wesele to takie normalne bedzie nie jak na filmach:-D bo meza rodzina to katolicy ale panna mloda jest muzulmanka wiec moze bedzie jakas niespodzianka:cool2:
Moja Angelka juz spi od 20 minut.

A ja juz naprawde spadam gotowac ale bede zagladac.

Ale mi zlecial dzien, udka sie proza, zaraz ziemniaczki wstawie,bo S niby kolo 16 ma byc w domu.
Jakis czas temu ogladalam "Ile waży koń trojański" chyba podobalo mi sie,bo nie pamietam

A i mam super nowine, wczoraj mama byla prywatnie u ordynatora onkologii i cofnal jej te 4 kolejne chemie, przepisal jakies tabletki na uspokojenie hormonow i badania krwi (makery i cos tam jeszcze) i ma czekac za naswietlaniami. Ale sie ciesze!!!!

reklama
Kurcze Justa super wieści:-) strasznie się cieszę:-) a ja jestem wściekła bo mi automat siadł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i znów świeży wydatek już zawołałam faceta jutro ma być ciekawe ile mnie skasuje:crazy:

Do góry