reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc dziewczyny
Monia u mnie tez tak czasami nie pokazuje ze laduje a laduje:-DMasz zawalony komputer(jak ja) i sie zawiesza.U mnie jeszcze czesto zegar sie zawiesza:eek:

A tak pozatym to u nas chorobowo.Angelinka juz dochodzi do zdrowia a teraz ja i mezus zdychamy

reklama
czesc dziewczyny
Monia u mnie tez tak czasami nie pokazuje ze laduje a laduje:-DMasz zawalony komputer(jak ja) i sie zawiesza.U mnie jeszcze czesto zegar sie zawiesza:eek:

A tak pozatym to u nas chorobowo.Angelinka juz dochodzi do zdrowia a teraz ja i mezus zdychamy
komputer mam zawolany to fakt:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dużo dużo zdrówka życzę

Ja tez powinnam uporzatkowac dyski i zdefragmentowac a zabieram sie do tego jak pies do jeza:sorry:
EDIT Monia wlasnie przegladam Twojego chomiczka bo szukam jakiejs polskiej komedii i w miare nowej.Moze znasz jakas?

Ostatnia edycja:
gdzie się wszystkie podziały:szok::szok::szok:śpicie jeszcze??????
dochodzimy do siebie:tak:
Mam kawke,jemy sniadanko,tzn. mlody ser zjada z chleba:eek: i nic mi sie nie chce. Nie mam pomyslu co na obiad,a S bedzie wiec nalesniki nie przejda:confused2:
ja teraz też mam kawkę, ciasto i farbe na włosach

Jestem i ja:-) ale też już po kawce bo M okupował kompa od rana a druga rzecz że pospałyśmy z Tuśką prawie do 10:szok: ostatnio młodej coraz częściej się to zdaża:tak: niestety ją rozłożyło tzn katar okropny i kaszel zapodałam już jej leki i jestem w ogromnym szoku bo mi dziecko wydoroślało:szok: zero problemów z podaniem syropków i jeszcze by chciała a do tej pory zawsze odprawiała szopki:crazy:
Monia fajna ta tapeta:-)
mojemu małemu też coraz częściej, dziś obudził sie o 8:40:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Zdrówka dla Natki:tak:
oj szkoda NaTALKI a kysz choróbsko a kysz!!!!
fajnie że tapeta się podoba jeszcze kilka tak pozytywnych opini na jej temat i wtedy juz będę pewna na 100%:cool2::-p
moje zdanie juz znasz:tak:
Ja tez powinnam uporzatkowac dyski i zdefragmentowac a zabieram sie do tego jak pies do jeza:sorry:

Witaj Gabids dawno Cie u nas nie było a jak jesteś to tylko wpadasz na jakiegos małego posta:sorry:

Agulka no rzeczywiscie wpadam jak po ogien tylko.Postaram sie poprawic i udzielac sie jak dawniej.:tak:
Od wrzesnia mielismy sporo spraw ktore zwalily nam sie na glowe teraz juz wychodzimy na prosta wiec postaram sie opisywac co u nas ciekawego.
i juz zaczynam od najwazniejszego newsa:-)
od 4 stycznia Angelina idzie do przedszkola.

Monia tak polska komedia

Agulka no rzeczywiscie wpadam jak po ogien tylko.Postaram sie poprawic i udzielac sie jak dawniej.:tak:
Od wrzesnia mielismy sporo spraw ktore zwalily nam sie na glowe teraz juz wychodzimy na prosta wiec postaram sie opisywac co u nas ciekawego.
i juz zaczynam od najwazniejszego newsa:-)
od 4 stycznia Angelina idzie do przedszkola.

Monia tak polska komedia
no to czegoś poszukam:tak:;-)

Kurcze nazbierałam całą górę prasowania a jak teraz na nią patrze to aż słabo mi się robi:eek: a następne pranie kręci się w automacie:sorry: muszę się wziąć za robotę a jakoś mi weny brak:zawstydzona/y: Tuśka leży i ogląda bajkę pod kocykiem:-)

reklama
Anetasa schowaj to pranie do szafy to nie bedzie na Ciebie patrzylo:-p
Ja nigdy nie prasuje na zas tylko wtedy kiedy mi potrzeba a ze ostatnio czesciej chodze w dresach:sorry: to nie prasuje wogole(malzonek sam prasuje swoje koszule)

Ide zrobic obiadek-kurczaka bazyliowo-cytrynowego.

Do góry