reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Donakt grtuluję Wam . CZegos tu nie rozumiem, zwołujesz na sabat alkoholowy a sama kurna nie pijesz, co to za gospodarz............. do bani jak tylko nalewa a nie pije.

Ja własnie wcinam kiełbaske na ciepło ( wcześniej była patrówka), a co do nabiału to wiem czemu wygladam jak wygladam, codziennie pję litr maślanki, jem jogurcik i piję mleczko

reklama
Donakt grtuluję Wam . CZegos tu nie rozumiem, zwołujesz na sabat alkoholowy a sama kurna nie pijesz, co to za gospodarz............. do bani jak tylko nalewa a nie pije.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
juz sobie nalewam:-)

Dobra Donka, piwko mam nalane,a co tam. S przyjedzie i i tak pojdzie spac,bo o 4 wyjazdza. Wiec kochana zdrowko kierowcy i jego "tirowki";-)

dzieki!!!!!! moge byc panna do towarzystwa, bo bardzo lubie jezdzic z P, tylko co z nadbagazem-Julitka?:-D:-D:-D

reklama
Do góry