reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam.
Własnie 15 min temu wróciliśmy z zakupów, mały poległ w łóżku, ja w kawką zasiadłam do Was.

Monia odpocznji kochana, jak ja bym chciała aby Maja raz na jakiś czas poszła do babci.
A co do zakupów z tatusiem, to moja MAja ma tak samo, jak jej się cos spodoba w skleoie to leci do tatuisa , ja nie pozwalam, bo np. ma cos podobnego ( a fasceci przecież nie znają garderoby) to łaskawca : TATUŚ CI TO CÓRCIU KUPI

Antea co znów z Szymonem???????

Nuska pracuj , pracuj........ nad mięśniami

Jutro jedziemy do teścia na grób i od razu zostaniemy na noc, wrócimy w sobotę na wieczór, by ten dzień zmarłych nie był w podrózy.
Małz też mi niespodziankę zrobił i umówił nas ze zanjomymi z Piły na imprezkę właśnie jutro........... boziu nie pamiętam kiedy na czyms takim byłam.

Szymka w poniedziałek kazali zabrać ze żłobka bo miał biegunkę więc Gośka we wtorek dała go do mamy tam podobno było już ok dopiero popołudniu znów 3 razy go przeczyściło w środę znó go dała do mamy i zaczęła się na całego ok 14 biegunka i wymioty. Poszła z nim wczoraj wreszcie do lekarza ale nie był odwodniony więc dostali leki i zalecenie diety. W nocy nadal wymiotował moja mama poszła do nich przed 10 i podobno widok był nie zaciekawy mały leżał i nawet nie wstał przywitać się z babcią a był bledziutki okropnie. Mama się przestraszyła i kazała Gośce go natychmiast ubierać pojechały do lekarza stamtąd odrazu do szpitala bo konieczne było natychmiastowe podanie kroplówki bo był już odwodniony. Są już w domu bo w szpitalu nie ma miejsc. Jutro mają się stawić znowu o 10 na kontrolę i kolejną kroplówkę.

wróciłam już od mamy z Mateuszkiem i 2 siatami ubrań dla młodego, sąsiadka dała bo chciała na śmietnik wyrzucic:sorry:wszystkie ubrania są jeszcze za duże ale za 2-3 lata będzie jak znalazł:tak:
no i Ola została w niedziele jak będziemy jechac na groby to ją odbierzemy:tak:
MAti usnął w drodze powrotnej wziełam przełożyłam go w domu na łóżko, rozebrałąm i śpi dalej ciekawe o której wieczorem pójdzie spac:sorry:
Aneta biedny Szymuś:-(
Justyna pozdrowienia dla Mateusza;-)
Agulka miłej imprezki:tak:no i miałam się pytac i zapomniałam czy podobało się ostatnio Mai u babci na noc?

Hejo
Witam z potwornym bólem głowy.
Jestem po godzinach jazdy, ale szczęśliwa bo zakończyłam sprawę, która sie wlokła od pól roku:szok::szok: i notariusza mam w pracy z głowy :-D:-D:-D:-D:-D
Aneta, bidulek
Justyna i my pozdrawiamy Mateusza:tak:
Matko nie czuje sie wcale dobrze:no::no::no:
Asiu,GRATULUJĘ CÓRECZKI!!!

Ostatnia edycja:
wróciłam już od mamy z Mateuszkiem i 2 siatami ubrań dla młodego, sąsiadka dała bo chciała na śmietnik wyrzucic:sorry:wszystkie ubrania są jeszcze za duże ale za 2-3 lata będzie jak znalazł:tak:
no i Ola została w niedziele jak będziemy jechac na groby to ją odbierzemy:tak:
MAti usnął w drodze powrotnej wziełam przełożyłam go w domu na łóżko, rozebrałąm i śpi dalej ciekawe o której wieczorem pójdzie spac:sorry:
Aneta biedny Szymuś:-(
Justyna pozdrowienia dla Mateusza;-)
Agulka miłej imprezki:tak:no i miałam się pytac i zapomniałam czy podobało się ostatnio Mai u babci na noc?

Monia
pisałam już Donkat. Podobało sie i jeszcze chce iśc do nich spać, wymysłiła sobie że jutro:sorry:, no ale moez kiedyś jeszcze.................mam taka nadzieję:happy::-D

witam!!!!

dzis kolejny dzisn zalatwiania.
na szczescie samochod juz na podowkru:-):-):-):-)
zapraszam na oblewanie, ale chyba zacznie y pozniej, jak dzieic pojda spac. zapraszam!!!!!!!!!!!

Monia, trzymam kciuki za odchudzanie. Dawno się tu nikt nie odchudzał. Czyżby wszystkie już laski były? ;-):-p

ja zaczelam kilka dni temu, ale sie nie cchwale, bo nie wiadomo jak bedzie. na razie ograniczam slodycze i obzeranie:cool:

Ale jestem wsciekla,bo mylam podloge i odkrylam,ze na szczytowej scianie, ocieplonej ze 3 lata temu mam wilgoc:wściekła/y: Na tej scianie jest naroznik i komoda. Kuzwa, juz nigdy sie tego nie pozbede! Co ja mam z tym zrobic? Z doSwiad
czen
ia wiem,ze i t
ak nic nie pomoze.
Pozdrowienia od Mateusza:-D

tez mamy ten problem i ciagle wraca:wściekła/y:

Witam.

Małz też mi niespodziankę zrobił i umówił nas ze zanjomymi z Piły na imprezkę właśnie jutro........... boziu nie pamiętam kiedy na czyms takim byłam.

fiufiufiu!!!:-)

pewnie, z esie przydadza

Hejo
Witam z potwornym bólem głowy.
Jestem po godzinach jazdy, ale szczęśliwa bo zakończyłam sprawę, która sie wlokła od pól roku:szok::szok: i notariusza mam w pracy z głowy :-D:-D:-D:-D:-D

jak sie dzis wszystko ladnie ulozylo:tak: nie kazdy dzien jest do bani;-)

reklama
Do góry