justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To znowu bidulek chorowal??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wróciłam już od mamy z Mateuszkiem i 2 siatami ubrań dla młodego, sąsiadka dała bo chciała na śmietnik wyrzucicwszystkie ubrania są jeszcze za duże ale za 2-3 lata będzie jak znalazł
no i Ola została w niedziele jak będziemy jechac na groby to ją odbierzemy
MAti usnął w drodze powrotnej wziełam przełożyłam go w domu na łóżko, rozebrałąm i śpi dalej ciekawe o której wieczorem pójdzie spac
Aneta biedny Szymuś:-(
Justyna pozdrowienia dla Mateusza;-)
Agulka miłej imprezkino i miałam się pytac i zapomniałam czy podobało się ostatnio Mai u babci na noc?
Monia, trzymam kciuki za odchudzanie. Dawno się tu nikt nie odchudzał. Czyżby wszystkie już laski były? ;-)
Ale jestem wsciekla,bo mylam podloge i odkrylam,ze na szczytowej scianie, ocieplonej ze 3 lata temu mam wilgoc Na tej scianie jest naroznik i komoda. Kuzwa, juz nigdy sie tego nie pozbede! Co ja mam z tym zrobic? Z doSwiad
czen
ia wiem,ze i t
ak nic nie pomoze.
Pozdrowienia od Mateusza
Witam.
Małz też mi niespodziankę zrobił i umówił nas ze zanjomymi z Piły na imprezkę właśnie jutro........... boziu nie pamiętam kiedy na czyms takim byłam.
wróciłam już od mamy z Mateuszkiem i 2 siatami ubrań dla młodego, sąsiadka dała bo chciała na śmietnik wyrzucicwszystkie ubrania są jeszcze za duże ale za 2-3 lata będzie jak znalazł
Hejo
Witam z potwornym bólem głowy.
Jestem po godzinach jazdy, ale szczęśliwa bo zakończyłam sprawę, która sie wlokła od pól roku i notariusza mam w pracy z głowy