A Ty co postanowiłaś nie być lepsza a tak na poważnie to mnie sie nic nie chce za oknem szaro buro i chyba mnie przez tą pogodę jakiś dół łapie od rana próbuję sie zmobilizować i napisać list do moich dziadków i jakoś zebrać sie nie mogęWitam i ja.
Ale żeście sie rozpisały, każda po jednym krótkim zdaniu.
reklama
nie będę odstawać od reszty;-) u nas ładniutko, słoneczko świeci i jest sucho, mroźno, więc zdrowoA Ty co postanowiłaś nie być lepsza a tak na poważnie to mnie sie nic nie chce za oknem szaro buro i chyba mnie przez tą pogodę jakiś dół łapie od rana próbuję sie zmobilizować i napisać list do moich dziadków i jakoś zebrać sie nie mogę
Po południu lecimy do Sz-ka
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Wczoraj wypiłam 2 piwa i do tej pory je czuję. Ale cienias ze mnie
Mam problem a raczej dylemat które lustro wybrać prostokątne czy owalne.
1/ LUSTRO W ZŁOTEJ RAMIE bogato zdobione - 72x62cm (790078315) - Aukcje internetowe Allegro
2/ Piękne LUSTRO owalne W ZŁOTEJ RAMIE - 76x66cm (788610184) - Aukcje internetowe Allegro
Łazienka będzie taka Ceramika Domino - płytki na lata: łazienka, kuchnia, pokój / Struktura / Delice
Dodam, że umywalka będzie wpuszczana w blat , będzie to taka półka z kafli
1/ LUSTRO W ZŁOTEJ RAMIE bogato zdobione - 72x62cm (790078315) - Aukcje internetowe Allegro
2/ Piękne LUSTRO owalne W ZŁOTEJ RAMIE - 76x66cm (788610184) - Aukcje internetowe Allegro
Łazienka będzie taka Ceramika Domino - płytki na lata: łazienka, kuchnia, pokój / Struktura / Delice
Dodam, że umywalka będzie wpuszczana w blat , będzie to taka półka z kafli
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Piękne kachelki, jak to mówią babcie,a lustro 1-świetne!
Piękne kachelki, jak to mówią babcie,a lustro 1-świetne!
Czesc Mamuski
Agulka - okragla mi sie bardziej podoba...ale przy tak strojnej terakocie chyba zrezygnowałabym z tak okazalej ramy bo fnal moze okazac sie przeładowany - wystarczylaby zlota ale bez ornamentow - tak mysle
U nas po staremu...i ciesze sie od wczoraj bo moja ukochana przyjaciolka wychdzi za maz - 26go grudnia:-):-):-)- jest juz dlugo ze swoim partnerem, maja coreczke i sa udana para ale brakowalo tylko tego "tak!"No i w koncu:-):-) A ja jestem odpowiedzilana za oparwe kosmetyczna i juz zaplanowalam cala serie zabiegow dla niej i niego:-)-w ramach prezentu!
Agulka - okragla mi sie bardziej podoba...ale przy tak strojnej terakocie chyba zrezygnowałabym z tak okazalej ramy bo fnal moze okazac sie przeładowany - wystarczylaby zlota ale bez ornamentow - tak mysle
U nas po staremu...i ciesze sie od wczoraj bo moja ukochana przyjaciolka wychdzi za maz - 26go grudnia:-):-):-)- jest juz dlugo ze swoim partnerem, maja coreczke i sa udana para ale brakowalo tylko tego "tak!"No i w koncu:-):-) A ja jestem odpowiedzilana za oparwe kosmetyczna i juz zaplanowalam cala serie zabiegow dla niej i niego:-)-w ramach prezentu!
reklama
Czesc Mamuski
no to Święta masz zaplanowane a tak przy okazji to moi rodzice w tym dniu też slubowali:-)
Wybrałam jednak prostokątne lustro:-), bo aż tak duzo tych czekoloadow-złotych kafli nie będziemy mieć jak na zdjęciu:-)
Podziel się: