reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja.
Ale żeście sie rozpisały, każda po jednym krótkim zdaniu.
A Ty co postanowiłaś nie być lepsza:-p:-D a tak na poważnie to mnie sie nic nie chce:no: za oknem szaro buro i chyba mnie przez tą pogodę jakiś dół łapie:sorry: od rana próbuję sie zmobilizować i napisać list do moich dziadków i jakoś zebrać sie nie mogę:eek:

reklama
A Ty co postanowiłaś nie być lepsza:-p:-D a tak na poważnie to mnie sie nic nie chce:no: za oknem szaro buro i chyba mnie przez tą pogodę jakiś dół łapie:sorry: od rana próbuję sie zmobilizować i napisać list do moich dziadków i jakoś zebrać sie nie mogę:eek:
nie będę odstawać od reszty:-p;-):-D:-D u nas ładniutko, słoneczko świeci i jest sucho, mroźno, więc zdrowo:tak:
Po południu lecimy do Sz-ka:eek:

Ostatnia edycja:
Czesc Mamuski
Agulka - okragla mi sie bardziej podoba...ale przy tak strojnej terakocie chyba zrezygnowałabym z tak okazalej ramy bo fnal moze okazac sie przeładowany - wystarczylaby zlota ale bez ornamentow - tak mysle:sorry:

U nas po staremu...i ciesze sie od wczoraj bo moja ukochana przyjaciolka wychdzi za maz - 26go grudnia:-):-):-)- jest juz dlugo ze swoim partnerem, maja coreczke i sa udana para ale brakowalo tylko tego "tak!"No i w koncu:-):-) A ja jestem odpowiedzilana za oparwe kosmetyczna i juz zaplanowalam cala serie zabiegow dla niej i niego:-)-w ramach prezentu!:sorry::rofl2:

reklama
Czesc Mamuski
Agulka - okragla mi sie bardziej podoba...ale przy tak strojnej terakocie chyba zrezygnowałabym z tak okazalej ramy bo fnal moze okazac sie przeładowany - wystarczylaby zlota ale bez ornamentow - tak mysle:sorry:

U nas po staremu...i ciesze sie od wczoraj bo moja ukochana przyjaciolka wychdzi za maz - 26go grudnia:-):-):-)- jest juz dlugo ze swoim partnerem, maja coreczke i sa udana para ale brakowalo tylko tego "tak!"No i w koncu:-):-) A ja jestem odpowiedzilana za oparwe kosmetyczna i juz zaplanowalam cala serie zabiegow dla niej i niego:-)-w ramach prezentu!:sorry::rofl2:

no to Święta masz zaplanowane:tak: a tak przy okazji to moi rodzice w tym dniu też slubowali:-)

Wybrałam jednak prostokątne lustro:-), bo aż tak duzo tych czekoloadow-złotych kafli nie będziemy mieć jak na zdjęciu:no::-)

Do góry