reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

to wpadnij po kapieli zobaczyc kurteczke;-)

a ja od niedawna ni z tego ni z owego mam zamiast polskich znakow jakies "robaczki";-) i polowe opisu forum po angielsku

Nuska,
tez znajomy, to prawie sasiad , wiec sie zgadza;-).
zagadywal mnie ze dwa razy na gg . ja grzecznie odpisywalam ale bez zbytnich milosci i uprzejmosci. jednak nie byl na tyle mily, zebym nie musiala mu wypomniec jego super zachowania i znow sie zaczynalo od nowa wlakowanie tematu. jako ze on nie czuje sie winien, a ja tym bardziej, to do porozumienia nie dochodzilismy i podejrzewam, ze mnie juz nie zaczepi:sorry:
szczerze powiem, ze nie odczuwam braku ich osob w naszym towrzystwie najbardziej mi tylko szkoda, ze Julitka nie ma kontaktu z Maksiem, bo to rowiesnicy, a niunka nie ma tu kolegow/kolezanek:-:)-(

reklama
jego zona byla zawsze mniej kontaktowa niz on. mimo, zemy -kobiety powinnysmy miec wiecej wspolnych tematow, to trudno mi sie z nia rozmawialo.
jak widzialysmy sie pierwszy raz po ich wczasach i spytalam jak bylo, to uslyszalam: fajnie i tyle:sorry:
jakos teraz nie zabiega o to, zebysmy sie spotkaly, ja tym bardziej. on tlumaczy to tym, ze jest niby zajeta, ale ja wiem swoje;-)

komp mi tak muli, ze zaraz chyba stanie:szok::szok::szok:

moja gwiazda jescze bryka i ani mysli o spaniu, adzis spala dosc wczesnie w poludnie i cieszyalms ie, z epojdzie ladnie spac:crazy:

No to ładnie Julitka bryka!
Moi śpią. Łukasz padł w okolicach 20.45-21.00 Paweł ok 21.30.
Ale o 20.30 skończyłam czytać i już leżeli sobie więc od dawna już mam wolne.

oj, bo ta moja Julitka to lobuz pierwsza klasa:-D:-D:rofl2:

Justa,
kiedy macie to wesele, w przyszlym roku? chyba ciezko znalezc cos fajnego w tak krotkim terminie, nie?

oj, bo ta moja Julitka to lobuz pierwsza klasa:-D:-D:rofl2:

Justa,
kiedy macie to wesele, w przyszlym roku? chyba ciezko znalezc cos fajnego w tak krotkim terminie, nie?
26.06.2010 i zła jestem,bo najpierw był zaklepany zespół klatkę obok,ale okazało się,ze oni nie grają na poprawinach,a mlodzi koniecznie na poprawinach chcą mieć zespół. Odmówilam ich,choć młodzi nie potrafili się wyslowić,czy odmawiać,czy nie. Dominik w Niemczech,a jak znam Ewę to nawet palcem nie kiwnęla w tę stronę.
Mateusz jeszcze nie śpi. Normalnie nie wyobrażam go sobie w normalnym łóżku,bo co chwilę będzie londował na podłodze

komp mi tak muli, ze zaraz chyba stanie:szok::szok::szok:

moja gwiazda jescze bryka i ani mysli o spaniu, adzis spala dosc wczesnie w poludnie i cieszyalms ie, z epojdzie ladnie spac:crazy:

Widzisz i znów kolejne podobieństwo naszych gwiazd:wściekła/y: ja też się spodziewałam że szybko padnie i du****:wściekła/y: na szczęście obyło się bez scen i sama grzecznie zasnęła przed 21:tak:

reklama
Justyna - połóż mu przy łóżku materacyk z małego łóżeczka. Albo parę poduch. Byle mu za wygodnie nie było żeby się na spanie na podłodze nie przestawił ;-)

Do góry