reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam wieczorowo:-)

spanie mnie bierze

cos caly dzien jestem przemarznieta:-(

bylismy w Leclercu, sa rekawiczki dal naszych maluchow. zakupilam niunce 2 pary, bo przy takiej pogodzie to 10na dzien malo:rofl2:

Normalnie idę sobie zaparzyć melisę- aż mnie nosi taka jestem zła- a o 17 mam jazdę i nie chcę żeby sie instruktorowi oberwało za mój ****mor!!

gagulec,
takie dni sie zdarzaja, a jescze w Twoim stanie;-):rofl2::-D.
jak bylo na jezdzie?

Ale się rozpisałyście .......uuuuuuuuuuuuuu ręce od pisania Was nie bolą:-p:-)
Majandra
jak egzamin???

Donkat jak tam klimaty z sąsiadem???Wiesz z którym;-)

I sielanka się skończyła:wściekła/y: Tuśka cały dzień nie spała a od ponad pół godziny kula się po łóżku zamist spać:wściekła/y: plus taki ze nie wzywa wsparcia:tak: dzięki czemu ja mogę do Was zajrzeć:tak:

aaaa, zaraz opisze;-)

Aneta, kupilas kurtke, czy wkleic te brazowa?

czy wy tez teraz macie jakies dziwne litekri?

Właśnie Ci na zamkniętym napisałam żebyś dawała zdjęcie tej kurtki;-) normalnie jakaś telepatia:rofl2: a ja kłopotów z literkami nie mama:no: idą się wykąpać i pazury robić i może jeszcze zajrzę;-)

Majandra melduj wreszcie jak po tym egzaminie:tak: bo zaczynam się martwić:sorry:

reklama
Do góry