reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja jeszcze jestem na tym naszymm BB-nowskim posterunki i coś mnie wzieło żeby poogląda wątek "Zdjęcia naszych pociech "od początku;-):tak:dlaczego usuwaliście kiedyś zdjęcia i posty:eek:

o ostatnia wieczorem i pierwsza rano:szok::-)Witam
planów na dziś zero i wogóle jakoś nie mam na nic dziś pomysłunku ide zrobic jakies śniadanko i kawkę?
Hrruda jak dziś Staś?
Klavell jak Hani?
Justyna pytałam wczoraj ale nie odpowiedziałaś jak S zdrowieje już?
Aneczka jak sampoczucie po?Już jesteś wolna?
Harsh co u Ciebie?
Ciarioca jak sobie radzisz z dwójeczką szkrabów?Staś jest zazdrosny?Sabinka grzeczna?

Gabids,Tygrysku, Larcia,Alusia,Atruwiel,Blimka, Shinead,Maraniko,Etka,Xeone, Noami gdzie wy się podziewacie???dlaczego juz do nas nie zaglądacie???:-:)-:)-(

Dzien dobry:-)
Przepraszam ze wczoraj zagonilam impre i sie ulotnilam...ale najzwyczajniej w swiecie zasnlam jak stary dziad na kanapie a potem na spiocha sie umylam i lulu.
Monia - dziekuje za troske. Stas juz wczoraj czul sie rewelacyjnie i dzis tez wesolo dokazuje:rofl2:

Ja tam zadnych seriali nie ogladam - Brzyduli, Magdy M ani Naznaczonych, Wspolnych, Tancow i w ogole - ...tylko 39i pol mnei rajcowa(lo) choc 3 sezon to stypa jakas.

U nas leje a mysimy sie po rybke do sklepu wybrac:eek:

Dzien dobry:-)

U nas leje a mysimy sie po rybke do sklepu wybrac:eek:
a u nas pięknie świeci słoneczko i jest już prawie 20stopni:-)
właśnie koleżanka mnie namawia na GG żebym przyszła do niej na kawe tylko jest jeden problem bo ona mówi że dziecko od (4lata) rano wymiotywało i ona to zwala na orzechy a ja się boję że to może byc jakis wirus żołądkowy i co jesli bym poszła i moje szkraby by się zaraziły:sorry::eek:ja ja namawiam na spacer bo jakos nie chce siedziec w czterech ścianach

witam!!!1:-):-):-)

A dzis mam winko, komu nalac?

ja pilam u znajomych, ale duchowo bylam z Wami;-):-)

no jak to kto :eek: twój syn i córka Donkat są na zdjęciach a Zuzka ich zawsze rozpoznaje a winko się leje bo Hruda dała taką fotkę

tylko, ze moja corcia ma na imie Julitka, a nie Judytka:sorry:

Donakat dzis miała odwyk? aaaaaa juz sobie przypomniałam, że do znajomych z wieczora mieli iśc.

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a u nas pięknie świeci słoneczko i jest już prawie 20stopni:-)

ja ja namawiam na spacer bo jakos nie chce siedziec w czterech ścianach

pewnie, z elepiej ic na spacer poki poogda ladna, a wtedy mniejsze ryzyko zalapania wirusa

Tak na szybko i zmykam do miasta z teściową. Młody nadal mi kaszle na potęgę, jadł śniadanie i rzygnął mi. No a S może troszkę lepiej, ale chyba nie,bo mówił,że leki się skończyły i musi kupić coś sobie w aptece

Dzeiń doberek.

U nas pogoda typowo jesienna, w nocy lało, wiało i nadal tak jest.. zazdroszczę Wam południowe dziewczyny ładnej pogody......
Spiąca jestem, Adaśko obudził się o 6, wyprawiłam dziecię do przedszkola i meża do pracy, potem małemu włączyłam bajki a sama chrapałam dalej......

Rosołek ugotowałam wczoraj wieczorem by dziś sie nie przemęczać.......

Jestem wnerwiona na kanalizę od weekendu znów wybija......... naprawiali wszystko , spiralą i innymi cudami.. i chyba będzie jednak trzeba kopać i wymianiać rury........... póki ziemnia nie zamarzła............ kurka pranie wychodzi w wszystkich katów .............. jak tak dalej pójdzie to pralke przenisiemy na górę

zmykam na dluzej, bo przyjechali tesciowei i bedziemy kopac warzywa:happy:

Tak na szybko i zmykam do miasta z teściową. Młody nadal mi kaszle na potęgę, jadł śniadanie i rzygnął mi. No a S może troszkę lepiej, ale chyba nie,bo mówił,że leki się skończyły i musi kupić coś sobie w aptece

uuu, niedobrze u Was:no:

Dzeiń doberek.

U nas pogoda typowo jesienna, w nocy lało, wiało i nadal tak jest.. zazdroszczę Wam południowe dziewczyny ładnej pogody....

sluchalam w ardiu, ze bardzo duze zroznicowanie temepratury na przestrzeni calego kraju jest.
u nas tez cieplutko:-)

..
Spiąca jestem, Adaśko obudził się o 6, wyprawiłam dziecię do przedszkola i meża do pracy, potem małemu włączyłam bajki a sama chrapałam dalej......

moja gwiazda tez wczesnie wstala , bo przed 7, a poszla spac po 22:szok:. a ja tez nie moglam sie wygrzebac z lozka:zawstydzona/y:

milego dnia babki!!!

reklama
Do góry