reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
:tak::tak: jednym okiem;-)

co będzie jutro:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Wiola umówi się na randke z tajemniczym nieznajomym i będzie bardzo zaskoczona kto to jest-Wojtek syn Hugo:-D
Ula postanowiła wracac do domu oczywiście Piotr ją odprowadzi na przystanek wręczy jej swój nr. tel po czym ona go wyrzuci...
Aleks przekona Marka aby sprzedał 5%swoich udziałów Włochom sam powie że tez sprzeda tyle tylko że on je odzyska spowrotem a o tym juz Marek nie będzie wiedział
Sebastian żeby wzbudzic zazdrośc u Wioli umawia sie do kina z Anią (recepcjonistką) ta pójdzie tylko dlatego że myśli że Maciek jest wielbicielem Wioli ...

Nie pożegnałam się z pracy bo jak zwykle dzień mi szybko minął i na koniec latałam jak powalona bo jeszcze trzeba to i tamto:zawstydzona/y:;-) za to witam się już z domku po spacerku z pieskiem i z piwkiem w dłoni:-)

Wiola umówi się na randke z tajemniczym nieznajomym i będzie bardzo zaskoczona kto to jest-Wojtek syn Hugo:-D
Ula postanowiła wracac do domu oczywiście Piotr ją odprowadzi na przystanek wręczy jej swój nr. tel po czym ona go wyrzuci...
Aleks przekona Marka aby sprzedał 5%swoich udziałów Włochom sam powie że tez sprzeda tyle tylko że on je odzyska spowrotem a o tym juz Marek nie będzie wiedział
Sebastian żeby wzbudzic zazdrośc u Wioli umawia sie do kina z Anią (recepcjonistką) ta pójdzie tylko dlatego że myśli że Maciek jest wielbicielem Wioli ...
Proszę wiecej mi takich rzeczy publicznie nie robić;-) ja też oglądam ten serial ale lubię zasiąść o 18 przed tv a nie tak że mi ktoś relacjonuje i po co jutro mam siadać skoro już wszystko wiem:-p

reklama
Do góry