majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
My sobie sami grzejemy kiedy chcemy, nawet latem, jakby była taka potrzebato i tak dobrfze, ze juz grzeja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My sobie sami grzejemy kiedy chcemy, nawet latem, jakby była taka potrzebato i tak dobrfze, ze juz grzeja
a no nie ma,że boli, niby już lepiej,ale szkoda mi go,że nawet nie może wykurować się w domu. Niestety S nas utrzymuje, więc sama wiesz jak to jest:-(Takie inwazyjne, z badaniem szpiku? To, tak, pierwsze. Podobno ból cholerny, ale jeszcze gorszy to pobieranie wycinka kości. Aż jak to piszę, to mi ciarki przechodzą Do tej pory tylko krew w przychodni badał. Tam, gdzie dziś u niego byliśmy to nowiutki instytut Instytut Hematologii i Transfuzjologii Czysto, elegancko, tv i komputer z internetem za darmo na świetlicy Virtual Tour - Instytut Hematologii i Transfuzjologii - Instytut Hematologii i Transfuzjologii . Aż chce się tam leżeć ;-) Jutro wyniki. Jeśli okaże się coś nie tak, to dalsze badania ojca czekają.
co to znaczy,że coś nie tak? Chodzi mi o to,że pisałaś,że tak,czy inaczej tata chory,bo to już wyszło z krwi?
A w trasę i tak jedzie?
Na pewno oboje wystraszyliby się,ale Ola to bardzo mądra dziewczynka i naprawdę warto ją nauczyć. Chore mamy już mlodsze dzieci uczą obslugiwać telefondużo jest takich przypadków a nawet niewiem jak Ola by zareagowała
A zwolnienia nie dostał?a no nie ma,że boli, niby już lepiej,ale szkoda mi go,że nawet nie może wykurować się w domu. Niestety S nas utrzymuje, więc sama wiesz jak to jest:-(
No nie tak do końca to pewne było. Samo badanie krwi nie wystarczy, bo leukocyty mogą się namnażać z różnych powodów, na ogół przy chorobie już jakiejś, nawet przy przeziębieniu ich liczba wzrasta. Poza tym ojcu ich liczba rośnie dość powoli, więc tym bardziej nie było to pewne. Konieczne pobranie szpiku i wycinka kości.co to znaczy,że coś nie tak? Chodzi mi o to,że pisałaś,że tak,czy inaczej tata chory,bo to już wyszło z krwi?
wczoraj tak rozmawialiśmy z mamą i siostrą D o komórkach.
no i doszłam do wniosku że naucze ją jak ma dzwonic albo do D albo do babci żeby w razie czego zadzwoniłaale to pogmatwałam ale mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi
My sobie sami grzejemy kiedy chcemy, nawet latem, jakby była taka potrzeba
Ja sie żegnam i zbieram do domku:-)
aha, no to trzymam kciuki,żeby to najgorszy scenariusz nie spełnił sięA zwolnienia nie dostał?
o zwolnieniu to nawet pewnie nie pomyślał, już musi umierać,zeby pójść na chorobowe
No nie tak do końca to pewne było. Samo badanie krwi nie wystarczy, bo leukocyty mogą się namnażać z różnych powodów, na ogół przy chorobie już jakiejś, nawet przy przeziębieniu ich liczba wzrasta. Poza tym ojcu ich liczba rośnie dość powoli, więc tym bardziej nie było to pewne. Konieczne pobranie szpiku i wycinka kości.
Wcale nie fajnie, bo ogrzewamy gazem. I tak jak NuŚka boimy się rachunku. Miesięcznie wychodzi nam ok. 150 zł, więc dość sporo. Oczywiście zależy od pory roku.eee, to fajnie macie. czyli chyba nie grzeje was elektorcieplownia?
pewnie takWiecie co? Tak sobie myślę,że Agulka z J w pończochach się zaplątali,bo nawet na dobrywieczór nie wpadła po tym weselichu
Wcale nie fajnie, bo ogrzewamy gazem. I tak jak NuŚka boimy się rachunku. Miesięcznie wychodzi nam ok. 150 zł, więc dość sporo. Oczywiście zależy od pory roku.