reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

u nas tez nie tropiki. tak bedziemy odczuwac zimno, poki sie nie przestawimy.
po poludniu przepale;-)

to przynajmniej nie stracilas jak my:-D:-D

witaj!

lenistwa nie usprawiedliwamy:no:;-)
my u dzieci już kilka dni przepalamy ( co drugi dzień) , mamy piece wiec w każdym pomieszczeniu musimy osobno palić...........:crazy:

Kasia prawdziwe lenistwo, bo na NK wchodziłaś a do nas w czasie urlopu NIE,,,,,,,,,,,,,,, smutno nam z tego powodu:-:)-:)-(

reklama
Witam już po pracy rybka się piecze w piekarniku Igor składa ulicę a ja :zawstydzona/y: zamiast dziecku pomagać ale zaraz to nadrobię ....

Nuska tak wesele, idę w kieckach tych co pół roku temu byłam na urodzinach taty i balu karnawałowym, srebrna i czerwona ( oczywiście nie jednoczesnie) ................. co do pończoch to małz na cos liczy..........:szok::szok::szok::sorry::sorry:

I bardzo dobrze zna się chłopak na rzeczy a co do sukienek to super w nich wyglądasz więc będzie ok

ja już po zakupach w biedronce,kawce u teściowej no i bilansie z którego jak większośc nie jestem zadowolona. Biedronkowe pierożki sie gotują a wieczorem mam w planach jachac jeszcze z dziecmi do kościoła bo dzis jest msza w intencji wszystkich dzieci:tak:
Dzieci znów oglądają ,,Barbi..." bo D im wczoraj kupił i zaraz ją chyba będa znac na pamięc:eek:a i muszę przyznac że to jest pierwsza bajka po Teletubisiach i Dobranocnym Ogrodzie która tak zainteresowała młodego:szok::-)

A dziwisz się mu same laseczki :-p;-)

Witam i ja:-) u nas do południa było jeszcze jako tako i wybrałyśmy się z młodę na spacer na rynek:tak: dzięki czemu zobaczyłam że w muzeum jest wystawa Kłodzko w średniowieczu i zamierzam się wybrać bo ponoć rewelacja a ostatnim razem jak była to ją przegapiłam:zawstydzona/y: tylko muszę komuś młodą pocisnąć:-p
Widzę że znów jakieś drażliwe tematy poruszacie nierozumię trochę bo też odebrałam to jak nagonkę na Majndre:sorry: wrzućcie na luz bo forum jest przecież po to aby swobodnie się wypowiadac na każdy temat:tak: a jak nie ma się na to ochoty to też przecież nie trzeba pisać;-) a jak się komus niechce odpowiadać to zawsze można zignorować i udawać że się danej wypowiedzi nie widzi:eek: ot to takie moje zdanie:sorry:

Aneta .....Ty wiesz co :-):-):-)

alez dzis sie ruszam, jak mucha w smole:szok::zawstydzona/y:

w domu to troche klopot, ale ja widze, z ekontakty ze zwierzakami duzo Julitce daja, tym bardziej, ze dzieic nie ma do zabawy, to chociaz czworonogi:-D
Właśnie :confused2:
bo dzisiaj jest świętych Aniołów Stróżów

???? a jest takie? Pierwszy raz słyszę

Kurcze z oknem coś się chmurzy i zerwał się wiatr:crazy: mam nadzieję że nie lunie bo chciałam iść z młodą jak wstanie umówić się do fryzjera i do dziadka po grzybki:tak: a jak lunie to lipa:wściekła/y: siedzę tu i czytam i właśnie stwierdziłam że strasznie zimno w chałupie:wściekła/y: napiłabym się grzańca ale nie mogę:sorry:

u nas tez nie tropiki. tak bedziemy odczuwac zimno, poki sie nie przestawimy.
po poludniu przepale;-)
My już dogrzewamy się ale już się boję rachunku:crazy::cool:

No młoda przed chwilą wstała i już wcina zupkę:tak: więc ja uciekam bo póki nie pada lecę do tego fryzjera póki się jeszcze nie rozmyśliłam;-)

Czekamy na efekty bo rozumiem że zdjątko będzie

A i bym zapomniała stawiam winko z okazji "piątku" kto mi dotrzyma towarzystwa

Tak "od rana"?;-) oj jak żaluję,a może przy antybiotyku jednak można??

o to faktycznie lipa :zawstydzona/y: może bezalkoholowe piwko ;-):-D:-D

A co do pory hmmmmm obiadek zjedzony to może na razie chociaż po pół lampeczki winka - to chyba nie tak dużo :-) a że jest piątek to może ................................. tak właśnie sobie myślę że jakby mnie ktoś nie znał to by sobie ładnie o mnie pomyślał namawia do picia wrrrrrr i to ja która raczej stroni od alk.

Ostatnia edycja:
widzę że dzisiaj sama poimprezuję :zawstydzona/y:

Carioca pozdrawia Was widziałam fotkę małej jest prześliczna i nawet się uśmiecha na zdjęciu taka słodka mała królewna przeurocza

Kurna czekam,aż S zadzwoni żeby po niego jechać,bo nie dość,że szaruga i deszczowo to jeszcze nakcie robi się ciemno,a po niego jedzie się nieoświetlonymi drogami gł. przez pola i lasy. Ostatnio jechałam późno i zabłądziłam. no nie było mi do śmiechu,bo z mlodym jechałam,a dookoła lasy i lasy.

Kurna czekam,aż S zadzwoni żeby po niego jechać,bo nie dość,że szaruga i deszczowo to jeszcze nakcie robi się ciemno,a po niego jedzie się nieoświetlonymi drogami gł. przez pola i lasy. Ostatnio jechałam późno i zabłądziłam. no nie było mi do śmiechu,bo z mlodym jechałam,a dookoła lasy i lasy.
Uuuu to faktycznie nie fajnie a tu coraz ciemniej:cool2: ale co dla Ciebie dasz radę ..

Aneta .....Ty wiesz co :-):-):-)

Czekamy na efekty bo rozumiem że zdjątko będzie

A i bym zapomniała stawiam winko z okazji "piątku" kto mi dotrzyma towarzystwa

Wiem wiem co;-):-):-):-) a co do zdjęcia to się zobaczy co mi z tej zmiany wyjdzie:-p

Tak "od rana"?;-) oj jak żaluję,a może przy antybiotyku jednak można??

Mój gin jak mi przepisywał ten antybiotyk na te moje babskie sprawy powiedział że nie można spożywać alkoholu ale tylko w przypadkach określonych grup antybiotyków;-) ja na augamentinie dostała pozwolenie na spożycie i skożystałam:zawstydzona/y::-p zwłaszcza że byłam na urlopie:sorry:

widzę że dzisiaj sama poimprezuję :zawstydzona/y:

Carioca pozdrawia Was widziałam fotkę małej jest prześliczna i nawet się uśmiecha na zdjęciu taka słodka mała królewna przeurocza

Pozdrów ją i od nas:-) a co do imprezowania to ja bardzo chętnie;-) tyle że do 22 to może bezalkoholowe piwko jakieś bo w pracy:crazy: ale potem:-)

reklama
Do góry