donkat
Fanka BB :)
Co do majtek ciepłych , mmmmmmmmmmmmmmmm........... kupiłam pończochy............... to może te mocherowe gacie sie przydadzą, by "mała "nie kichała
koniecznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do majtek ciepłych , mmmmmmmmmmmmmmmm........... kupiłam pończochy............... to może te mocherowe gacie sie przydadzą, by "mała "nie kichała
ja jeżdż we wszystkim,ba nawet buty potrafię zmienić w czasie jazdy albo rozebrać się;-)Serio nie jeździcie w obcasach? Mi się wygodniej jeździ na obcasach, nawet bardzo wysokich.
ja małego od początku nawracałam,że kuchenka i piekarnik są gorące żeby nie podchodził,choć musiał niedowierzać matce,bo kiedyś wsadził mi rączkę pod patelnie w ogień i od tego czasu w miarę spokój jestA żebyś wiedziała, wkłada do piecyka klocka na talerzu z drugiego dużego klocka i piecze ciasto ;-):-)
no tak, to biedotę olałaWiecie, że jedna z osób, która wygrała w lotka puściła los w Zawierciu? Ciekawe, czy to nasza Kasia? ;-)
ale piździawa u nas,byłam pranie powiesić to normalnie mózg mi wywiało, głowa boli,a ręce prawie zamarzły.u nas dzis slonce ale zimno. wiatr wieje, to przynajmniej mi pranie szybko schnie:-)
u nas też taka pogoda i powiesiłam pranie,bo już mi wyłazily brudy na korytarz
niunka wlasnie pobiegla do swoich czworonoznych przyjaciol i tylko slysze rozanielony glos: kikus, kicia, am-am
ta jest modelka
Justyna po wczorajszym chyba nadal w euforii, bo nie pisze
zaraz euforia, pańszczyznę trochę odwaliłam i tyle, S kupił gumki nie te co trzeba, pomylił czerwony z pomarańczowym i te pomarańczowe niby z jakimiś wypustkami miały być, trochę się nakręciłam,a tu lipa. KiedyśS kupił takiego jeżyka,czy coś, pomijam,że tylko pokaleczyło mnie to w środku,ale jak śmiesznie wyglądał z takim cudakiem
Nuska tak wesele, idę w kieckach tych co pół roku temu byłam na urodzinach taty i balu karnawałowym, srebrna i czerwona ( oczywiście nie jednoczesnie) ................. co do pończoch to małz na cos liczy..........witam moje drogie kolezanki takie ciekawe tematy tu poruszacie że ja sie na pracy nie moge skupić
Agulka pończochy woow jak najbardzoiej wskazane i dodaja kobiecości a jaka sukienkę będziesz miała??Bo idziesz na wesele prawda?
Donkat zachęcasz mnie do sprowadzenia jeszcze jednego domownika - zwierzaczka jak tak opisujesz jak bawi sie Malutka z tymi waszymi czworonogami to myślę nad jakims kotkiem ......tylko póżniej kto będzie sprzatał
Justyna jesteś bezbłędna "mówiłam" ci to juz prawda uwielbiam Ciebie czytać
Co do prowadzenia auta ja oczywiscie w szpilkach
Co do Majandry dziewczyny trochę luzu.
Majandra miała prawo napisac co poczuła czytajac odp i mysle że się nie obraziła prawda;-)???
Majandra a jestem innego zdania nie powinaś byc neutralna i pytaj o wszystko co chcesz.Nie, NuŚka, nie obraziłam się, ale mam nauczkę na przyszłość, by jednak pozostać neutralną i nie zadawać pytań i nie być niestosowaną.
Donkat zachęcasz mnie do sprowadzenia jeszcze jednego domownika - zwierzaczka jak tak opisujesz jak bawi sie Malutka z tymi waszymi czworonogami to myślę nad jakims kotkiem ......tylko póżniej kto będzie sprzatał
wieczorem mam w planach jachac jeszcze z dziecmi do kościoła bo dzis jest msza w intencji wszystkich dzieci
bo dzisiaj jest świętych Aniołów Stróżówa zjakiej to okazji??