reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Bardzo mi miło że o mnie pamiętacie:-):-):-)o tak się ucieszyłam:-):-):-)"
jestem jestem ale jakos czasu mi brakuje o właśnie usłyszałam[mąż] "a ta tylko pisze......" :a kiedy ja tu ostatnio byłam ....

Co u Nas w piątek były urodzinki mojego skarba więc wiadomo przygotowania goście itd w sobotę my byliśmy na imprezce było super takie a'la wesele bez państwa młodych impreza organizowana z jedzeniem muzyka wybawiłam się za wszystkie czasy i zauważyłam że mój mąż jest wciąż zazdrosny o mnie:-p:rofl2::confused2:
Niedziela nie wiem kiedy zleciała w poniedziałek praca obiad sprzątanie prasowanie wtorek goście posiedzieliśmy do 24 rano do pracy i wieczorkiem padłam o 21 spałam jak aniołek, i to by było na tyle w odpowiedzi dlaczego mnie nie było ;-):sorry:

A u Was widzę że całkiem całkiem tyle stronek zapisane superr BB ożywa a przyznam się szczerze że myślałam że to już koniec

Anetasa zmiany szykujesz chcesz włosy skrócić a masz takie ładne :-p no i jak szpilki kupione???

Powiedzmy że Twoje tłumaczenie nieobecności zostało zaakceptowane:-p;-) ale proszę na tak długo wiecej nas nie opuszczać;-) no z tymi włosami to już sama nie wiem co robić:sorry: trochę mi szkoda ale chyba jednak się zdecyduję jeszcze dziś mnie Marta przekonywała że taka zmiana może mi wyjśc na dobre:sorry: a szpilki oczywiście są;-) już do nich przywykłam tylko choroba nie mogę się przekonać do prowadzenia auta w nich :sorry:

reklama
Cześć dziewczyny ja podczytuję ale na nic nie mam siły czuje że się powoli rozsypuję :sorry:i troche mnie to przeraża wczoraj miałam już ze trzydzieści tych skurczów przepowiadających a wieczorem nawet co pięć minut :szok:już myślałam że pojedziemy rodzić dzisiaj W zadzwonił po nianię (pomimo tego że w tym tygodniu miała nie przychodzić) bo byłam taka słaba nawet telewizora nie miałam siły oglądać ...;-)
jutro jadę do mamy bo W ma jakieś szkolenie i wróci dopiero w sobotę mówiąc szczerze troche się denerwuje bo teraz już nie znam dnia ani godziny:sorry:
poza tym u nas wszystko w porządku tylko jestem troche zła bo myślałam że przez ten ostatni miesiąc pobędę troche z Zuzią tak bardziej aktywnie a tu nic z tego

Powiedzmy że Twoje tłumaczenie nieobecności zostało zaakceptowane:-p;-) ale proszę na tak długo wiecej nas nie opuszczać;-) no z tymi włosami to już sama nie wiem co robić:sorry: trochę mi szkoda ale chyba jednak się zdecyduję jeszcze dziś mnie Marta przekonywała że taka zmiana może mi wyjśc na dobre:sorry: a szpilki oczywiście są;-) już do nich przywykłam tylko choroba nie mogę się przekonać do prowadzenia auta w nich :sorry:

:crazy::-p;-):-D:-D:-D:-D

No i się zaczęło tatusiowie taboru wrócili i jest młyn i ogólne zamieszanie:wściekła/y: próbuję oglądać Samo Życie ale nic nie słyszę:no: i do tego jeszcze siedzę i sie denerwuje bo Goska się nie odzywa a na 19 miała jechać z młodym do Bystrzycy do lekarza:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry