Bardzo mi miło że o mnie pamiętacie:-):-):-)o tak się ucieszyłam:-):-):-)"
jestem jestem ale jakos czasu mi brakuje o właśnie usłyszałam[mąż] "a ta tylko pisze......" :a kiedy ja tu ostatnio byłam ....
Co u Nas w piątek były urodzinki mojego skarba więc wiadomo przygotowania goście itd w sobotę my byliśmy na imprezce było super takie a'la wesele bez państwa młodych impreza organizowana z jedzeniem muzyka wybawiłam się za wszystkie czasy i zauważyłam że mój mąż jest wciąż zazdrosny o mnie
Niedziela nie wiem kiedy zleciała w poniedziałek praca obiad sprzątanie prasowanie wtorek goście posiedzieliśmy do 24 rano do pracy i wieczorkiem padłam o 21 spałam jak aniołek, i to by było na tyle w odpowiedzi dlaczego mnie nie było ;-)
A u Was widzę że całkiem całkiem tyle stronek zapisane superr BB ożywa a przyznam się szczerze że myślałam że to już koniec
Anetasa zmiany szykujesz chcesz włosy skrócić a masz takie ładne no i jak szpilki kupione???
Powiedzmy że Twoje tłumaczenie nieobecności zostało zaakceptowane;-) ale proszę na tak długo wiecej nas nie opuszczać;-) no z tymi włosami to już sama nie wiem co robić trochę mi szkoda ale chyba jednak się zdecyduję jeszcze dziś mnie Marta przekonywała że taka zmiana może mi wyjśc na dobre a szpilki oczywiście są;-) już do nich przywykłam tylko choroba nie mogę się przekonać do prowadzenia auta w nich