reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam z rana :-)
majandra, a nie wiesz jak sie Asia miewa?
U Asi wsio ok. :tak: Mąż zjechał do domu, to korzysta :tak::-)

a Asia to chyba już nas nie lubi:-(bo na Marcu 2010 prawie codziennie się udziela a do nas to nawet nie zajrzy:-(
Hmm, a tego nie wiedziałam :eek::sorry:

Agulka z Majandra zmyly sie bez pozegnania:-(
Musiałam się tak zmyć, bo jakbym zaczęłam się żegnać, to bym stąd nie odeszła do północy :-p:sorry:;-)

reklama
Witam się o poranku:-) z kubkiem aromatycznej kawki w ręce:-) mam jakieś kłopoty z jarzeniem:eek: i nie mogę się połapać ile kto mi wisi kasy z gości:eek: ale nic zaraz ma przyjechać Marta to mnie oświeci;-) Miłego dnia dziewczynki!

witam i zmykam:-)bałam się że po takim intensywnym wieczorze będę miała mnóstwo czytania ale naszczęście dziewczyny poszły ładnie spac:-)
ubieram dzieciaczki i jedziemy do mamy jest tam Olivia córeczka brata więc dzieci się razem pobawią:tak:a i jeszcze muszę jechac do US po złożyc wniosek o wysokości dochodów tylko za jaki rok potrzeba do zasiłków? za 2008r???wogoóle to niewiem czy nie za późno mam zamiar składac ten wniosek o zasiłek:eek:niepamiętam do kiedy jest czas:eek::eek::eek:

witam i zmykam:-)bałam się że po takim intensywnym wieczorze będę miała mnóstwo czytania ale naszczęście dziewczyny poszły ładnie spac:-)
ubieram dzieciaczki i jedziemy do mamy jest tam Olivia córeczka brata więc dzieci się razem pobawią:tak:a i jeszcze muszę jechac do US po złożyc wniosek o wysokości dochodów tylko za jaki rok potrzeba do zasiłków? za 2008r???wogoóle to niewiem czy nie za późno mam zamiar składac ten wniosek o zasiłek:eek:niepamiętam do kiedy jest czas:eek::eek::eek:

Monia za 2008:tak: ja sie tym nie zajmuje u nas jest od tego M a on o ile dobrze pamietam mówił że wydłużyli chyba czas na składanie wniosków :tak: tylko zabij mnie czy do końca października czy listopada:eek: ale najważniejsze że masz jeszcze czas;-)

No nareszcie ktoś się pojawił :-) U nas dziś paskudna pogoda i raczej w domu będziemy się kisić. No chyba, że po południu się poprawi.
i nie mogę się połapać ile kto mi wisi kasy z gości:eek:
Ale za co?

tylko za jaki rok potrzeba do zasiłków? za 2008r???wogoóle to niewiem czy nie za późno mam zamiar składac ten wniosek o zasiłek:eek:niepamiętam do kiedy jest czas:eek::eek::eek:
Ja Ci, Monia, nie pomogę, bo jeszcze nigdy nie składaliśmy takiego wniosku. :no:

No nareszcie ktoś się pojawił :-) U nas dziś paskudna pogoda i raczej w domu będziemy się kisić. No chyba, że po południu się poprawi.
Ale za co?

Za noclegi ;-) bo ten nasz jak to ładnie nazwałyśmy tabor cygański:sorry: płaci z dnia na dzień i przez to jest zamieszanie:crazy: bo jedni ładnie codziennie przychodzą i dopłacają a drudzy w kratkę i teraz już sama nie wiem ile kto ma jeszcze dopłacić:eek:

Dzien dobry - na dobry pocztake dnia http://jeanette44.wrzuta.pl/audio/79YS7unEbDR/11_-_chemical_brothers_-_surface_to_air - na wpsominki J-owe mneie wzielo..i Londyn...
ostatnio mialas ciezki czas, duzo zalatwiania , wszedzie sama, do tego Stasiek...
:-:)-(
a co nie wychodzi jakbys chciala? jakies powazne klopoty?
No bardzo powazne, finansowe ale bynajmniej nie zwiazane z salonem...i w ogole z J... i itd itd:-( dlugo pisac...
ja wlasnie zrobilam jarzynowa na "tych oczkach":happy:
A mnie sie rosolek marzy - od tygodnia mam na niego chrapke i wciaz zapominam tej kury kupic...
Oj to zdrówka dla Stasiulka życzę a dla Ciebie dużo siły żeby przetrwać to co najgorsze:tak: mam nadzieję że jednak powolutku wszystko się ułoży tak jak sobie wymarzyłaś:-)
Dzieki kochana za mile slowa...co mi sie wymarzylo to sie realizuje w zasadzie, choc ostatnio z salonem wciaz jakies klody. Ale glowa do gory - powtarzam sobie.
Obejrzałam sobie właśnie następny czwartkowy odcinek "Londyńczyków" i tak się rozmarzyłam... Tęsknicie czasem do czasów randkowania? (czasem do czasów,ale mi wyszło masło maślane:-D) Ten dreszczyk, miękkie kolana, rozmarzone oczy, pierwszy pocałunek itd?
No niby fajnie by bylo...ale najgorsze sa takie randki ze np koles ci sie podoba fizycznie albo super ci sie z nim rozmawia...a ma np zolte zeby, albo nieswiezy oddech albo caluje upiornie:szok: taki ******* ale jednak na poczatku jest jak drzazga...i co wtedy?:-p:-D
siedzę z wałkami na głowie i jak jutro wstanę rozstrzygnie się czy obcinam te moje kudły czy nie:eek: bo nie mogę patrzeć na siebie ciągle proste i proste albo kitka:crazy:
I jak? na zero scinasz?:-p:-D ja tam lubie swoje proste wlosy (prostownica zbedna)- kolor mnie nudzi dlatego teraz jestem orzechowa jasna a za miesiac dwa bede orzechowa ciemna:-p
Hruda, chyba juz wrocilas z pracy?
Wrocilam wczoraj o 22:15 bo czekalam na tete zeby slynny obraz mi zamontowal i fotel kosm. naprawil. Juz mialam 3 klientki -skromnie ale ciesze ze trafiaja do mnie i zadowolone byly:tak::-) Stas dzis do przedszkola a ja do pracy na 11 do 19

Opowiadaj lepiej jak na pierwszym zjezdzie na studiach? hmmm moze juz pisalas...a ja przeoczyłam...
a Asia to chyba już nas nie lubi:-(bo na Marcu 2010 prawie codziennie się udziela a do nas to nawet nie zajrzy:-(
Bo tam to ciagle zmiany, wymiana doswiadczen a tu to my juz stare (nudne?)wygi jestesmy:cool2::-D

Ostatnia edycja:
Dzieki kochana za mile slowa...co mi sie wymarzylo to sie realizuje w zasadzie, choc ostatnio z salonem wciaz jakies klody. Ale glowa do gory - powtarzam sobie.

I jak? na zero scinasz?:-p:-D ja tam lubie swoje proste wlosy (prostownica zbedna)- kolor mnie nudzi dlatego teraz jestem orzechowa jasna a za miesiac dwa bede orzechowa ciemna:-p

I tak trzymaj bo w końcu z pewnością wszystko się poukłada tak jak trzeba:tak: a co do kudłów :eek: efekt taki nijaki:eek: tzn jak zdjęłam wałki to niby ok ale musiałam to wszystko choć trochę rozczesać i jak rozczesałam to już nie tak jak sobie wymarzyłam:sorry: także decyzja zapadła obcinam ale nie na zero:-p

Ale na jaki zasiłek? Rodzinne? Bo jak tak to dochód z zeszłego roku. No ja tak zawsze myślałam.
Ale jestem młotek, przecież 2008 to właśnie zeszły rok, haha

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Kurcze nie wiem co sie dzieje młody od 5 dni wstaje kilka minut po 5 i za chiny ludowe usnąc juz nie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: własnie teraz usypia:tak:

ooooo, to nieladnie:no:
monia, szpiegu, doprowadz ja do porzadku:-D:-D

wlasnie mialam pisac, ze super jest, bo co klikne na inny wiatek to jest co czytac. jednym slowem ruch w interesie:-)

tez jestem w szoku, ze juz po 23, a nawet mi sie spac nie chce. ciekawe jak dzis moja gwiazda pospi. zbliza sie pelnia ksiezyca i chyba dlatego am klopoty ze snem.

Agulka, nie obzeraj sie, tylko wracaj do kompa:happy:

Na wieść że Agulka się obżera zrobiłam się głodna:zawstydzona/y: idę wciągnę jeszcze szpraga z lodówki i spadam spać :-( bo jutro nie wiem kto mnie dobudzi:zawstydzona/y: tym bardziej że nie wiem jak na tych wałkach będąę spać:no: ostatnio tak spałam chyba z 5 lat temu:zawstydzona/y: Dobrej nocy kochane i do juta:-)
zrobiły ze mnie głodomora, łakomczucha:crazy::crazy::crazy:

dobranocka kobietki:-)
ja tez lece, bo pozno

Agulka z Majandra zmyly sie bez pozegnania:-(

papapapapapaapap!

:tak::tak::tak:

Ok dziewczyny ja spadam, dobrej nocki i jutrzejszego dnia bez deszczu zyczę.

Donakt a przepraszam bardzo , wyżej to mój post, pożegnałam się:-p:-p:-p:-p o 22:43:-p:-p:-p

Witam się o poranku:-) z kubkiem aromatycznej kawki w ręce:-) mam jakieś kłopoty z jarzeniem:eek: i nie mogę się połapać ile kto mi wisi kasy z gości:eek: ale nic zaraz ma przyjechać Marta to mnie oświeci;-) Miłego dnia dziewczynki!
Aneta i jak sie spało na wałkach, jak wyszedł fryz??????????????? Nożyczki pójda w ruch:-)
do końca października a ja byłam wczoraj i niestety przekraczamy 10zł m-cznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale na jaki zasiłek? Rodzinne? Bo jak tak to dochód z zeszłego roku. No ja tak zawsze myślałam.
Ale jestem młotek, przecież 2008 to właśnie zeszły rok, haha
oj tam zaraz młotek, tak rano kochana to Ty nie myslisz:-p:-D:-D:-D

Do góry