reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Natomiast jak moi teściowie jadą do szwagierki (ona mieszka ze swoimi teściami) to buzi buzi itd. a później obie dupy sobie rąbią za plecami. Tylko nie wiem po co takie zakłamanie. Moja mama tylko dzień dobry i żadnych czulości

no to moja mama takie ma stosunki z brata tesciami. jego tesciowa to straszna plotkara i obludnica, wiec bezpieczneij malo mowic. jej corunia taka sama:crazy:

jednak z P rodzicami to sie lubia szczerze. nie raz , jak mama jest u nas, to tamci wolaja, zeby przyjechac, albo tescowa przyjezdza do nas pozwierzac sie mamie z problemow.
ciesze sie z tego, bo to milo, gdy zyja w sympatii.
ja mysle, ze to wynika tez z tego, ze ja mam dobry kontakt z tesciami i sie lubimy, wiec dlaczego mieli by sie rodzice nie lubiec?

no bo jak masz wyspecjalizowanego męża to nie musisz się super znać;-)
no właśnie a moj D to wogóle się na tym nie zna więc musze liczy tylko na siebie. Chociaż ja bardzo lubie robic różne rzeczy na komputerze interesuje mnie to nawet kiedys zastanawiałam się nad kursem informatycznym ale dziś jestem okropnie zła na komputer i na siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przymierzam się i przymierzam ale nadążyć za Wami nie mogę:szok: co nie ukrywam po ostatniej suszy mnie okrutnie cieszy:-) siedzę z wałkami na głowie i jak jutro wstanę rozstrzygnie się czy obcinam te moje kudły czy nie:eek: bo nie mogę patrzeć na siebie ciągle proste i proste albo kitka:crazy: popołudnie mineło nam miło przyszedł dziadzio i moja siostra poszliśmy do l'eclerca niestety rajstopoki lipa:wściekła/y: same chłpięce wzorki:sorry: a potem na piwko skoczyliśmy i do nas na kolacje:tak:

nie ja nic nie usuwałam :no:już wczoraj wieczorem jak weszłam na poczte to nic niestety nie było:crazy:

Choroba to niech sie przyznaje sprawczyni całego zamieszanie:sorry: bo naprawdę chciałam dla Tuśki te piosenki:sorry:

Już o tym kiedyś pisałam: któraś wchodzi na tę pocztę za pomocą programu pocztowego i ściąga wszystko na swój komputer, nie zachowując na poczcie oryginału.

Która to?:cool:Przynawać się bez bicia:tak:

ja to Was podziwiam, z eumiecie nagrywac plytki, wiecie co to DVD i inne:zawstydzona/y:. ja jestem zielona, bo tym zjamuje sie wylacznie P, wiec ja nie musze.:zawstydzona/y:
tak samo z instalowaniem ajkichs programow itp itd:zawstydzona/y:

I kolejne podobieństwo;-) u nas to samo M się zna a ja ciemna blać:zawstydzona/y:

Ale głodna jestem:szok: Właśnie zżarłam dziecku żelki. Ale świnia matka jestem:zawstydzona/y:

Ja też tak nie raz robię;-) mały mamie wybaczy:-)

ja wczoraj robiłam porządki w "butelkach" i mam ze 20 litrów róznego wina, z Włoch, CZech, Francji................ Polskie i swojskie i naleweczki: malinówka i wisniówka

To podrzuć coś mi;-)

Wiecie co, uwierzycie, że znam sie z J 10lat, mieszkamy razem 9 lat a moi rodzice nigdy nie byli u mojej teściowej:szok:, zawsze spotykalismy sie u nas. Teściowa ze 2 razy była u moich, ale to jak Maja miał urodziny a my u nich mieszkaliśmy. W te niedzilę będzie pierwszy raz jak moi przyjadą z Adasiem na poprawiny:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Uwierzycie uwierzycie:tak: moi u teściów nie byli ani razu:szok: a teściowie u nich może ze 2:szok: zawsze spotykają się u nas a najważniejsze że żyją w zgodzie:tak:

Myślałam,że Aneta zaglądnie,a tu cisza
I co jestem jestem :-p dobrze myślałaś;-)

reklama
Do góry