reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta, jak Szymek? zdrowy juz?

co z Nuska? dawno jej nie bylo

napisalam do Cariocy, ale na razie cisza

Hruda, chyba juz wrocilas z pracy?

majandra, a nie wiesz jak sie Asia miewa?

Luandzia, odpoczelas juz po W-wie?

reklama
Donkat milion pytań na raz;-):-D co do Szymka to pogoniłąm dziś moją siostrę na kontrolę ale że dużo osób było w przychodni to odpuściła sobie co by nic nie przypadkiem nie złapał:tak: mam nadzieję że po tak długiej kuracji antybiotykiem wreszcie będzie ok:sorry: a co do Nuśki to zaczynam się na nią złościć że nie daje znaku życia:sorry: mam nadzieję że u nich ok ale już postanowiłam i jutro do niej dzwonię także dam znać bo zbyt długo ta jej nieobecność trwa;-)

Aneta, jak Szymek? zdrowy juz?

co z Nuska? dawno jej nie bylo

napisalam do Cariocy, ale na razie cisza

Hruda, chyba juz wrocilas z pracy?

majandra, a nie wiesz jak sie Asia miewa?

Luandzia, odpoczelas juz po W-wie?
a Asia to chyba już nas nie lubi:-(bo na Marcu 2010 prawie codziennie się udziela a do nas to nawet nie zajrzy:-(

Ostatnia edycja:
a Asia to chyba już nas nie lubi:-(bo na Marcu 2010 prawie codziennie się udziela a do nas to nawet nie zajrzy:-(

ooooo, to nieladnie:no:
monia, szpiegu, doprowadz ja do porzadku:-D:-D

Wygońcie mnie spać bo jutro do pracy:confused2: a tu się znó jak mówi Tuśki dzieje dzieje i aż szkoda odejść od kompka;-)

wlasnie mialam pisac, ze super jest, bo co klikne na inny wiatek to jest co czytac. jednym slowem ruch w interesie:-)

tez jestem w szoku, ze juz po 23, a nawet mi sie spac nie chce. ciekawe jak dzis moja gwiazda pospi. zbliza sie pelnia ksiezyca i chyba dlatego am klopoty ze snem.

Agulka, nie obzeraj sie, tylko wracaj do kompa:happy:

Na wieść że Agulka się obżera zrobiłam się głodna:zawstydzona/y: idę wciągnę jeszcze szpraga z lodówki i spadam spać :-( bo jutro nie wiem kto mnie dobudzi:zawstydzona/y: tym bardziej że nie wiem jak na tych wałkach będąę spać:no: ostatnio tak spałam chyba z 5 lat temu:zawstydzona/y: Dobrej nocy kochane i do juta:-)

reklama
Do góry