reklama
no to witam i ja:-)
Aneta tych cyganów w hotelu to nie zazdroszczęniewiem czemu ale jakos zawsze wolałam sie trzymac od nich z daleka bo tu niby żebrzą na ulicy a za chwile jadą wlaśnie mercedesem
Ja nie mam uprzedzeń wogóle w kwestiach rasowych jestem osobą tolerancyjną poza tym to nie pierwsze romskie rodziny które u nas mieszkają i zawsze było wszystko ok tyle że teraz u nas są sami młodzi i przez to jest problem bo oni zupełnie inaczej sie zachowują jak jest z nimi ktoś starszy z rodu ;-) widocznie tak tam mają w tej swojej kulturze i przed starszymi czuja respekt;-)no to witam i ja:-)
Aneta tych cyganów w hotelu to nie zazdroszczęniewiem czemu ale jakos zawsze wolałam sie trzymac od nich z daleka bo tu niby żebrzą na ulicy a za chwile jadą wlaśnie mercedesem
Widzę że wszystkie chyba poszły spać więc nie pozostaje mi nic innego jak się tylko pożegnać i zbierać do domciu a jutro ciężki dzień bo muszę od rana wszystko przygotować na młodej urodzinki nie lubię tak na wariata ale cóż nie było wyjścia skoroa pracuje dzień na dzień a i zapomniałam Wam powiedzieć że moja mama na dowód tego ze nie obchodzi urodzin wnuków pojechała dzisiaj na wieś do mojej babci także nawet nie raczyła przyjąć zaproszenia choć mówiłam że nie trzeba prezentów z jednej strony jestem na nią zła bo co to za urodziny bez babci a z drugiej strony przykro mi ze względu na małą bo jak to będzie jak podrośnie i będzie kumata i zapyta a czemu babcia nie przyszła na moja urodziny albo będzie oglądać zdjęcia ze swoich urodzin i zapytam a czemu babci i dziadka nie ma
luandzia1
Entuzjast(k)a
trzymajcie za mnie kciuki jutro o 14
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja na chwilkę,bo S modli się za grzeszników,a ja dezercję odczyniłam.
Dzięki za życzonka:-) Ale cieszę się,bo dostałam nową pościel. 2 patelnie od teściowej i kaskę od teścia. Od szwagierki taki półmisek na podgrzewaczu. A od siostry kieliszki do likierku(ale to w zeszłym tygodniu,bo nie była wczoraj). No i 2 winka i czekoladki, mniam, mniam
Jedziemy dzisiaj na jakieś targi rolnicze,bo dziadkom zachciało się
Do Cyganów też nic nie mam,ale trochę się ich boję. Myślę,że są Cyganie,czyli Romowie (bo to naród Romski, z Rumuni, i kiedyś oni byli bardzo bogaci,a później coś się działo w Rumuni i wygnali ich stamtąd, dlatego właśnie tak poobwieszani są złotem i takie wielkie bogate kiecki mają,bo to symbol ich bogactwa) i oni szanują tradycje itd,a są też cyganie jakby odłączeni od rodzin i właśnie oni kradną, napadają...
Ale mam kaszel,o ja pierdziu, wygrzebałam jakiś syrop,ale chyba lekarz,bo się przydał
Dzięki za życzonka:-) Ale cieszę się,bo dostałam nową pościel. 2 patelnie od teściowej i kaskę od teścia. Od szwagierki taki półmisek na podgrzewaczu. A od siostry kieliszki do likierku(ale to w zeszłym tygodniu,bo nie była wczoraj). No i 2 winka i czekoladki, mniam, mniam
Do Cyganów też nic nie mam,ale trochę się ich boję. Myślę,że są Cyganie,czyli Romowie (bo to naród Romski, z Rumuni, i kiedyś oni byli bardzo bogaci,a później coś się działo w Rumuni i wygnali ich stamtąd, dlatego właśnie tak poobwieszani są złotem i takie wielkie bogate kiecki mają,bo to symbol ich bogactwa) i oni szanują tradycje itd,a są też cyganie jakby odłączeni od rodzin i właśnie oni kradną, napadają...
Ale mam kaszel,o ja pierdziu, wygrzebałam jakiś syrop,ale chyba lekarz,bo się przydał
trzymać będziemytrzymajcie za mnie kciuki jutro o 14
prezenty super a i dzień nie będzie dzis nudny;-)Ja na chwilkę,bo S modli się za grzeszników,a ja dezercję odczyniłam.
GRATULACJE CariocaCariocca urodziła coreczke!!!!! o 6:05, waga 2700, wzrost 51 i agpar 10:-):-):-) Czują sie świetnie:-):-):-)
reklama
Wpadłam się przywitać w przerwie między garami:-) już prawie wszystko gotowe na urodzinki;-) chcialiśmy dziś młodej zafundować frajde i zabraliśmy ją na bazę żeby tatuś ją przewiózł ciężarówką i nic z tego nie wyszło mała stwierdziła że się boji dużego brum brum i nawet zajrzeć do środka nie chciała:-(
Na moje kciukasy oczywiście możesz liczyć ale i bez nich z pewnością dasz rade;-)
O super prezenty:-) a tak Ci się nie chciało wyprawiać imienin
Super wiadomość:-) przekaż Carioce ogromne gratulacje:-)
trzymajcie za mnie kciuki jutro o 14
Na moje kciukasy oczywiście możesz liczyć ale i bez nich z pewnością dasz rade;-)
Ja na chwilkę,bo S modli się za grzeszników,a ja dezercję odczyniłam.
O super prezenty:-) a tak Ci się nie chciało wyprawiać imienin
Cariocca urodziła coreczke!!!!! o 6:05, waga 2700, wzrost 51 i agpar 10:-):-):-) Czują sie świetnie:-):-):-)
Super wiadomość:-) przekaż Carioce ogromne gratulacje:-)
Podziel się: