Anetko jak zdrówko??? Wyzdrowiałaś już??? A jak koszykarze fajnie chociaż ;-)
Czytałyście to =1] Polowanie na mężów
Czytałyście to =1] Polowanie na mężów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W porządku. Ogółem jest nas 4, na razie pracuję cały czas z kimś, ale od 9 września jestem już sama na zmianie. A tak w ogóle to nie wiadomo, czy nie zwolnią wszystkich dziewczyn, prócz mnie, bo inwentaryzacja wyszła fatalnie.MAjandra i jak teraz w pracy ? Masz tak jakąś kumpelkę na zmianie czy sama to prowadzisz???
W porządku. Ogółem jest nas 4, na razie pracuję cały czas z kimś, ale od 9 września jestem już sama na zmianie. A tak w ogóle to nie wiadomo, czy nie zwolnią wszystkich dziewczyn, prócz mnie, bo inwentaryzacja wyszła fatalnie.
Dziś 8 mln w lotka. Gracie? Ja tylko lotka uruchomiła, to od razu puściłam zakładzik ;-)
Aneta, z drożdzówkami trzeba uwarzać, bo potrafią przyklieć się (dosłownie) do żołądka lub jelit. Ja tak kiedyś kilka razy miałam. Maclukowi ostatnio bułka przykleiła się do podniebienia i miał odruch wymiotny, ale na szczęście sam się jej pozbył, waląc głową w kołdrę
No Majandra Ty napewno nie jesteś zagrożona skoro na Twoich zmianach zawsze w kasie jest na plus ;-) dobrze że przypomniałaś muszę popołudniu puść a nóż widelec tym razem się uda;-) i to ja zgarnę 8 baniek a co do drożdżówek to wiem że z nimi tak bywa ale młoda ponoś strasznie ją chciała i mama jej dała a teraz moja mam mówi że ma wyrzuty sumienia że przez nią mała się męczyła i za nic nie da sobie przetłumaczyć że równie dobrze M czy ja mogliśmy jej kupić taką drożdżówkę i mogły być cyrki:-( aż żałuję że jej wogóle coś powiedziałam bo teraz mi jej szkoda:-(
Czesc
Podczytuje Was caly czas, ale nie mam jakoś weny na pisanie.
Dodatkowo byłam wczoraj na ..osiemnastce. Olo u moich rodziców. Lekko się wstawiłam, bawiłam się z ludzmi z rocznika '90
Dziś mam ciężką głowę. Mam nadzieje,że zrozumiecie
Niestety nie. Kumulacja jest, ale na szczęście we wtorek mam wolne, więc nie ja będę obsługiwać tłumy ludzi przy lotku :-)Majandra może ty wygrałaś????