majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dziś 18 zł za dużo. Jak ja to zrobiłam, nie mam pojęciaMajandra - ciesze ze ci sie podobalo...i jak tak dalej pojdzie beda sie o ciebie bic pracodawcy - zysk na plusie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 18 zł za dużo. Jak ja to zrobiłam, nie mam pojęciaMajandra - ciesze ze ci sie podobalo...i jak tak dalej pojdzie beda sie o ciebie bic pracodawcy - zysk na plusie
Ja po pierwszym dniu w pracy. Było nawet fajnie. Kasę i lotka mam już w 99% ;-) opanowane. Wczoraj na mojej zmianie byłyśmy 6 zł na plusie
Dziś 18 zł za dużo. Jak ja to zrobiłam, nie mam pojęcia
Spac przez te 700zł nie mogłam za wypalankę. I wymysliłam , że odbiorę wyniki cytologii od prywatnego lekarza i zapiszę się na NFZ na wizytę i niech z kasy mi ja zrobią. Kurna tyle kasy nie lezy na chodniku.
Nie wiem co się dzieje, ale dzis wstałam i na chwilke straciłam przytomność.......... a teraz mnie poty zalewają.
Ja też nareszcie jestem albo i nawet w końcu jestem
Toż się rozpisałam,więc zmykam
Moj malz jutro wybywa do Holandii..
Stas ostanio grzeczniutki :-)ale tfu tfu nie zapeszamZ mowa tez ruszylo wiec...nie bedziemy swiecic oczami w zlobku hehehe
a przejęłam się, bo od 6 lat ani razu państwowo nie byłam u gina............... ale w poniedziałek idę się zarejestować, będę czekała 2 m-ce, ale co tam............czemu tak sie przejelas ta nadzerka? t zn cena?
przeciez nie musisz tego robic prywatnie. to ejst standrardowy zabieg na NFZ
:-) Witam się i ja
U nas wszystko ok. Po mojej chorobie padło na dzidzię
my też zaraz zmykamy do mamy na odpust:-)
przed chwilą Mati miał brudną dupkę od kupki(lata w domu z gołą dupcią) więc stwierdziliśmy że musiał gdzies narobicsprawdzamy nocnik który stoi w pokoju-pusty, D obleciał całą górę w poszukiwaniu kupki na dywanie-nic nie znalazł, ja przeszukałam cały dół -nigdzie ani śladupytam się młodego gdzie zrobił kupkę to mama zrobi myju myju więc on szybko polciał na nocnik zrobił trochę kupki i wziął go i poleciał wrzucił zawartośc nocniczka do muszli więc podejrzewamy że może prędzej też tak zrobiłtylko dziwi nas że nocnik czysty a jednak dupcia była brudna
Miłego dnia