reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam z rańca:) U nas juz nie tak słonecznie, ale nawet dobrze bo juz mozna bylo zwariowac z tymi upałąmi. Tata pewnie przeznaczy czas na koszenie, a ja (jak to brzmi:-D) ide przygotowac banki bo facet przywiezie mleczko od krowy, ktore ma chyba 100% tluszczu i jak nadal bede wypijac 2 litry dziennie to sie w stolek nie zmieszcze:baffled:

Majandra super ze tak Ci sie wiedzie w pracy, dla mnie to jeszcze daleka droga, chyba ze cos mi znajda w tym urzedzie w ktorym jestem de facto po to zeby byc ubezpieczona bo do pracy poki co mi nie spieszno, mysle ze tak na zime wystartuje:happy2:

Hruda szczerze mowiac stanelam na tym jak Twoj J zjechal i byl w Pl. W kazdym razie dobrze ze sie uklada i Ty robisz to co chcesz, bo z tego co wyczytalam realizacja jakis powaznych planow zwiazanych z praca sie szykuje, tak? Gratuluje i oby tak dalej:tak:

Carioca przede wszystkim serdecznie gratulacje bo jakos nie bylo okazji;-)

Dziewczyny, czy na spotkanie forum wynajmowalyscie jakies pokoje? Jak bylo? Zreszta lece do tego watku...:-D

witam!!!

dzis taka spiaca pogoda, z enawet niunka zasnela na drzemke:szok:
ja mam przymanjmniej chwilke luzu:-)

dzis jest wiejskie zebranie w sparwie kalsyfikacji gruntow. wybierm sie z Jultika, bo P nie ma. ciekawe jak dlugo pobedziemy;-):happy2:

Jutro zjezdzaja moi na Air Show. idziemy an grilla. a mama zostanie caly tydzien:-):-)

chcialam dzis zebrac kalafiory i zamrozic, ale cos sie pogda chrzani.chyba zaraz lunie

wczoraj moje dziecko bylo caly dzien grzeczne:szok: nawet nie bylo ani ejdnej histerii:blink:

Ja po pierwszym dniu w pracy. Było nawet fajnie. Kasę i lotka mam już w 99% ;-) opanowane. Wczoraj na mojej zmianie byłyśmy 6 zł na plusie :baffled::-p:-D

Dziś 18 zł za dużo. :szok: Jak ja to zrobiłam, nie mam pojęcia :no::-p:sorry2:

eee, to pracodawca bedzie zadowolony:-)
uwazaj, bo Ci caly etat zaproponuje:-D

Spac przez te 700zł nie mogłam za wypalankę. I wymysliłam , że odbiorę wyniki cytologii od prywatnego lekarza i zapiszę się na NFZ na wizytę i niech z kasy mi ja zrobią. Kurna tyle kasy nie lezy na chodniku.

Nie wiem co się dzieje, ale dzis wstałam i na chwilke straciłam przytomność.......... a teraz mnie poty zalewają.

moze te zawroty i omdlenia z cisnienia? ja tak miewalam

czemu tak sie przejelas ta nadzerka? t zn cena?
przeciez nie musisz tego robic prywatnie. to ejst standrardowy zabieg na NFZ

Ja też nareszcie jestem albo i nawet w końcu jestem :tak:
Toż się rozpisałam,więc zmykam :dry:

jak an pisanie raz an pol roku, to i tak malo...:-D

Moj malz jutro wybywa do Holandii..

Stas ostanio grzeczniutki :szok::-)ale tfu tfu nie zapeszam:-pZ mowa tez ruszylo wiec...nie bedziemy swiecic oczami w zlobku hehehe:-D

czyli egazimy pozdawane? zdolny facet:tak:

:-D:-D:-D:-D

Witam, witam............ łeb mi pęka...............mały usnął a Maja robi jakąś koronę z liści, których jest juz sporo w parku:confused:

czemu tak sie przejelas ta nadzerka? t zn cena?
przeciez nie musisz tego robic prywatnie. to ejst standrardowy zabieg na NFZ
a przejęłam się, bo od 6 lat ani razu państwowo nie byłam u gina:baffled::tak:............... ale w poniedziałek idę się zarejestować, będę czekała 2 m-ce, ale co tam............:sorry2::sorry2::sorry2:

Dziś od 11 na naszym Zatorzu jest dla dzieci ożegnanie lata, zamki dmuchane itp..................... nie chciało mi się iść:no::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: wiem, że dla moich maluchów byłaby to jakaś atrakcja................ lecz leń wygrał. A poza tym mały kichał mi wczoraj a dziś lekki stan podgorączkowy i smarkanie z nosa............. chyba zębole a może gdzieś go przewiało.................. piątki ani jednej jeszcze nie widać:no:

Wczoraj sie dowiedziałam, że moja bratowa jest w ciąży ( rok temu w paździrniku poroniła) , oby teraz się dobrze zawiązało.......... jest w 6 tyg.

Ostatnia edycja:
:-) Witam się i ja
U nas wszystko ok. Po mojej chorobie padło na dzidzię :-( zapalenie gardełka ma i kaszle strasznie... nie mam za bardzo czasu zeby wejść na neta, marudna chodzi i tylko "mama kocha" Widzę że niektóre "córki marnotrawne" :-D powróciły...
Agulka nawet nie wiem co to... :nerd: oświećcie mnie. a z tym omdleniem to może nie bagatelizuj... ostatnio chyba pisałaś że głowa cię bolała więc może lepiej się wybrać na badania??

Ale tu tłok :szok:ale nie ma co się dziwic bo niedziela i na dodatek piękna pogoda:tak:
my też zaraz zmykamy do mamy na odpust:-)
przed chwilą Mati miał brudną dupkę od kupki(lata w domu z gołą dupcią) więc stwierdziliśmy że musiał gdzies narobic:szok:sprawdzamy nocnik który stoi w pokoju-pusty, D obleciał całą górę w poszukiwaniu kupki na dywanie-nic nie znalazł, ja przeszukałam cały dół -nigdzie ani śladu:baffled:pytam się młodego gdzie zrobił kupkę to mama zrobi myju myju więc on szybko polciał na nocnik zrobił trochę kupki i wziął go i poleciał wrzucił zawartośc nocniczka do muszli więc podejrzewamy że może prędzej też tak zrobił:sorry2:tylko dziwi nas że nocnik czysty a jednak dupcia była brudna:dry:

Dzień dobry.
Jestem po weekendzie i jestem masakryczne zła- przyczyna- miedzy innymi @. inne przyczyny- ogół codziennych spraw.
Teraz umykam trochę pościemniać , ze od rana ciężko pracuję;-):sorry:
Miłego dnia

witam!!!

jest moja mama, wiec mam troche spokoju:-);-)

pewnie juz slyszalyscie, ze wczoraj zdarzyla sie u nas tragdeia:-( nie bede wspominac, ze cala te sytuacje widzielismy, bo bylismy pod lotniskeim.:-(oj, niemile zdarzenie i straszne uczucie widza:-(

przed tym wypadkeim pokaz byl bardzo fajny:tak:

cos ten radom jest pechopwy, bo 2 lata temu tez sie zdarzyl wypadek i pokazy zostaly odwoolane. w tym roku w sobote przeszkodizla pogoda, wiec tez odwolali, a wczoraj bylo piekne niebo, to nie zdazyli polatac:-(
nie dosc, ze gina ludzie, to ejscze miasto nie am okazji zarobic

pozniej przez 4 godz byly korki wszedzie, bo wszysy na raz odjezdzali

:-) Witam się i ja
U nas wszystko ok. Po mojej chorobie padło na dzidzię

zdrowka dla Wiktorii

my też zaraz zmykamy do mamy na odpust:-)
przed chwilą Mati miał brudną dupkę od kupki(lata w domu z gołą dupcią) więc stwierdziliśmy że musiał gdzies narobic:szok:sprawdzamy nocnik który stoi w pokoju-pusty, D obleciał całą górę w poszukiwaniu kupki na dywanie-nic nie znalazł, ja przeszukałam cały dół -nigdzie ani śladu:baffled:pytam się młodego gdzie zrobił kupkę to mama zrobi myju myju więc on szybko polciał na nocnik zrobił trochę kupki i wziął go i poleciał wrzucił zawartośc nocniczka do muszli więc podejrzewamy że może prędzej też tak zrobił:sorry2:tylko dziwi nas że nocnik czysty a jednak dupcia była brudna:dry:

czary - mary:-D:-D:-D:-D:rofl2:

dla Ciebie zwlaszcza w zlym samopoczuciu:-)

reklama
Hellllllllllllllo

U nas sielanka...................
Nie wiem o czym pisać............. cieszę się że Maja jutro w końcu do przedszkola tylko Adasiowi będzie dziwnie, że jej nie ma...........

Pogoda nawet fajna tylko zdradliwa, raz pali słonko a zaraz przeszywający zimny wiatr wieje...........

Nie wiem jak to będzie jak pierwszy raz zostawimy małego u rodziców jak bedizemy na weselu, on taki maminy sie stał................... już kilka dni J usypia dzieci/ kładzie a ja niby do Pani jakiejś idę, ale .. wczoraj jak było juz po dobranocce to mały : mamus do Pani nie idzie??????

Do góry