reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A co tu dzisiaj takie tłumy:szok::-D mi nogi wchodzą do du*** co mnie podkusiło żeby ubrać dzisiaj szpileczki:wściekła/y: ruch jak w Rzymie a ja bym najchętniej nogi amputowała przez to bieganie:baffled: poszłam dzisiaj z naszą pokojową do Tup Tupa bo jej się wnuczek urodził:-) i nie mogłam się oprzeć i kupiłam Tuśce (czytaj wzięłam na zeszyt bo kasy brak:baffled:) komplet a tak sobie obiecywałam że będę się powstrzymywać bo ma tych szmat więcej ode mnie:szok: ale usprawiedliwiam się sama przed sobą że to bardziej na jesień bo długie spodnie dresowe ala bojóweczki i do tego tuniczka troche cieplejsza z długim rękawkiem taka bombka:-) a wszystko czekoladowo różowe i teraz sie zastanawiam jak to wnieść do domu żeby stary nie widział:baffled: bo zaraz będzie psioczył że miałam kase odkładać nad morze a pierdoły kupuję:sorry2:

widac że dziś piękna pogoda była :tak:
my dzis cały dzień spędziliśmy na dworze koleżanka jak przyjechała o 10.30 to pojechała przed 20. Dzieci tylko kursowały pomiędzy basenem a piaskownicą:-D

Witam

Monia
to fakt pogoda piękna była dzisiaj i u Nas tak grzało słonko że po pracy spakowałam Dziubka i pojechaliśmy na plażę młody szalał w wodzie, biegał chlapał nosił w wiaderku wodę i polewał mamusi nogi:-):-) później zjedliśmy rybkę spakowaliśmy się i wróciliśmy do domku i ledwo zamknęliśmy drzwi wchodząc do domku i lunął deszcz to się nazywa "spożytkowany czas na max-a":-D:-D:-D:-D:-D

A teraz duża buźka z pozdrowieniami dla Was i pa pa bo ja zmykam pod prysznic (PS Majandra zlituj się z tą fotką na zamkniętym bo dzisiaj przez to czekanie kąpieli znowu nie będzie;-);-))

A co tu dzisiaj takie tłumy:szok::-D mi nogi wchodzą do du*** co mnie podkusiło żeby ubrać dzisiaj szpileczki:wściekła/y: ruch jak w Rzymie a ja bym najchętniej nogi amputowała przez to bieganie:baffled: poszłam dzisiaj z naszą pokojową do Tup Tupa bo jej się wnuczek urodził:-) i nie mogłam się oprzeć i kupiłam Tuśce (czytaj wzięłam na zeszyt bo kasy brak:baffled:) komplet a tak sobie obiecywałam że będę się powstrzymywać bo ma tych szmat więcej ode mnie:szok: ale usprawiedliwiam się sama przed sobą że to bardziej na jesień bo długie spodnie dresowe ala bojóweczki i do tego tuniczka troche cieplejsza z długim rękawkiem taka bombka:-) a wszystko czekoladowo różowe i teraz sie zastanawiam jak to wnieść do domu żeby stary nie widział:baffled: bo zaraz będzie psioczył że miałam kase odkładać nad morze a pierdoły kupuję:sorry2:

Nie marudź przyzwyczaisz się :-p ja uwielbiam buty na obcasie Ty też polubisz ;-):-D:-D:-D

A co do ciuszków powiem Ci tak -a co tam mała dama musi wyglądać bosko no nie:tak::tak::tak: ja uwielbiam sklepy z dziecinnymi ciuchami i tez muszę zawsze je odwiedzić bo może akurat mają coś dla mojego "małego-mężczyzny" :blink: tak więc rozumiem Cię całkowicie . A że dla chłopców rzadko jest coś fajnego tak więc jak coś widzę to oczywiście muszę kupić :-p
PS tylko za bardzo nie szalej bo ju tu czekam na ten sierpień :-);-)

Edit : wiem wiem mówiłam że idę spać a tu ciągle jestem ale MAjandra jeszcze fotki nie wkleił więc czekam z tym prysznicem hahahaha

Nie marudź przyzwyczaisz się :-p ja uwielbiam buty na obcasie Ty też polubisz ;-):-D:-D:-D

A co do ciuszków powiem Ci tak -a co tam mała dama musi wyglądać bosko no nie:tak::tak::tak: ja uwielbiam sklepy z dziecinnymi ciuchami i tez muszę zawsze je odwiedzić bo może akurat mają coś dla mojego "małego-mężczyzny" :blink: tak więc rozumiem Cię całkowicie . A że dla chłopców rzadko jest coś fajnego tak więc jak coś widzę to oczywiście muszę kupić :-p
PS tylko za bardzo nie szalej bo ju tu czekam na ten sierpień :-);-)

Edit : wiem wiem mówiłam że idę spać a tu ciągle jestem ale MAjandra jeszcze fotki nie wkleił więc czekam z tym prysznicem hahahaha

Nie ukrywam że to właśnie Twój wykład na temat obcasów mnie zmobilizował:-p;-):-) a co do ciuszków to się nie martw jeden komplet za 57zł nie zrujnuje mnie na tyle żeby pozbawić się przyjemności kolejnego spotkania z Tobą;-):tak:

reklama
Nie ukrywam że to właśnie Twój wykład na temat obcasów mnie zmobilizował:-p;-):-) a co do ciuszków to się nie martw jeden komplet za 57zł nie zrujnuje mnie na tyle żeby pozbawić się przyjemności kolejnego spotkania z Tobą;-):tak:

No to teraz mogę iść spokojnie spać ;-);-):tak:

Co za złośliwa kobieta:-p chcesz żeby mnie mąż z sypialni wyprowadził;-):blink:

Do góry