reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

:crazy::crazy::crazy::crazy: knują coś , niby ttlko ze soba ale na forum o tym klikają:crazy: jakby nie mogły sms-em sobie dac znać, skoro nie chccą nam zdradzić co w tym sierpniu:no::no::no::no:

no to jak już macie na 100% pewne to może wkońcu się zdradzicie:-p

Mateusz dziś rano chciał wyjśc z łóżeczka i wypadł krew z nosa leciała i płakał biedzaczek strasznie:-(ale teraz już biega o niczym nie pamiętając.:tak:

No teraz to już chyba nie zapeszę :-p nie wiem jakim cudem udało mi sie ten pomysł przeforsować ale się udało:-) i jadę z młodą i moim tatą bo M nie może w sierpniu do Władysławowa:-) także nie ukrywam że liczę na poznanie Hrudzi i Carioci:sorry:;-)

Moja wczoraj nie zmieściła się w futrynę:eek: rozwaliła nos i też się krew lała ale za 15 minut biegała już jakby nic się nie stało:baffled::happy:
A propos dla 3latki prezentu też mam zagwostkę, we wrześniu idzie do przedszkola i tak sobie pomyślałam o takim budzikiu:

MGA RESCUE PALS OBUDŹ MNIE BUDZIK MAŁPKA NOWOSC (696931927) - Aukcje internetowe Allegro

co myślicie? Czy może coś bardziej rozwijającego?

Mnie sie bardzo podoba :-) a sama nie mam pojęcia co dla 3 latki byłoby odpowiednie:baffled:

reklama
No teraz to już chyba nie zapeszę :-p nie wiem jakim cudem udało mi sie ten pomysł przeforsować ale się udało:-) i jadę z młodą i moim tatą bo M nie może w sierpniu do Władysławowa:-) także nie ukrywam że liczę na poznanie Hrudzi i Carioci:sorry:;-)
A trzeba bylo sie tajniaczyc za plecami?:-p;-):-D Jesli nie zakrece sie a amen w zwiazku z zalatwianiem formlanosci pewnie ze sie spotkam!:-)

Dzieki kobitki za pomysly - te koraliki sa fajne a magnesiki tez tylko raczej dla starszej panny:rofl2:
Mi sie malpka...nie podoba:baffled:

Anetasa - nie mogł Mahomet do góry (my na zjazd Babonów) to góra przyjedzie do Mahometa :-):-):-) Bardzo sie ciesze :tak:

a jak już o spotykaniu sie mowa - Hruda, Nuśka - edek w jakąś sobotę? Czuję się na siłach, najwyzej jakby Stasio byl bardzo niedobry to poprosilabym o pomoc w ogarnieciu żywiołu.

Anetasa - nie mogł Mahomet do góry (my na zjazd Babonów) to góra przyjedzie do Mahometa :-):-):-) Bardzo sie ciesze :tak:

A żebyś wiedziala kochana że można tak powiedzieć bo i mój tato i M chcieli żebyśmy jechali do Rewala:sorry: a ja absolutnie albo Władysławowo albo coś w pobliżu albo wolę już nigdzie nie jechać:-p:-)

Cześć
oj Anetasa nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ja też chciałam namówić moją mamę żeby ze mną i Zuzią gdzies pojechała bez W ale z nią cięzko się dogadać ...
Zuzia już zdrowa na szczęście to był tylko jakiś wirus bo już w niedzielę szalała za trzech :sorry:
no i wydaje mi się że będę miała pierwszego wrześniowego przedszkolaka ;-)byliśmy na tym spotkaniu z panią dyrektor i już na 98% jesteśmy zdecydowani w tej chwili chyba bardziej W niż ja :sorry: wczoraj nawet śnił mi się koszmar z Zuzią w przedszkolu w roli głównej no ale jakoś chyba sobie da radę ...?

Luandzia a ja ze swoją mamą sama to bym nawet jak by mi dopłacali nie chciała nigdzie jechać:no::zawstydzona/y: ale z tatusiem to co innego:-) a Zuzia napewno sobie poradzi w przedszkolu jeszcze będziesz zaskoczona;-)

mam nadzieje że pozytywnie;-)
póki co dzisiaj w ramach przestawiania na przedszkolny rytm wstała o 7 a po 12 już spała (w przedszkolu dzieci śpią po obiadku który jest ok 12.30)
to spory sukces bo ostatnio o 14 nie mozna jej bylo polożyc spać no ale wstawała o 9 :sorry:
jeszcze tylko chcę się uporać z sikaniem i może jakoś to będzie

Dzień dobry :-)
Jakie tu dzisiaj tłumy są nie nadążam z czytaniem;-)???

Justyna i jak lepiej już????

reklama
akąś sobotę? Czuję się na siłach, najwyzej jakby Stasio byl bardzo niedobry to poprosilabym o pomoc w ogarnieciu żywiołu.
Chętnie ale może coś bliżej w moją stronę :zawstydzona/y::tak::tak:??

OOOOOOOOO to sobie popisałam bo słyszę "mamusiu oć ...do mnie,... tutaj"
EDIT:
no i do później bo "pocytaj mi"

Do góry