reklama
ńuśka dziś można na mnie liczyc tylko najpierw musze wykąpac Jule i pomyć naczynka a chce mi się
:-) a naczynia nie zając nie uciekną niestety ja za to moi uciekłam bo mi się ich nie chce oglądać tzn do zmywarki schować a one tak "patrzyły"
Wiem wiem piszę jak "potłuczona" albo "nawalona" a tu nic z tego antybiotyko-terapi ciąg dalszy niestety a tak bym się z Wami winka napiła
Monia a tak sobie knujemy żeby znowu dzieci w tym samym czasie wyszły żartowałam
monia_l
Wrześniowe mamy'07
no na szczęście sie nie przestawił a dzis na dodatek nie spał w dzień i był strasznie marudnytak szybko a nad morzem tak późno chodził spać że można by pomyśleć że się chłopak przestawi a tu prosze
miałam się pytac i co babka spuściła Wam z ceny za pokój??
a ceny za pokój nam nie spuściła bo stwierdziła że to i tak mamy tanio
dobra jade do tego sklepu bo mi jeszcze sklep zamkną a od Nuśki i tak nic nie uda mi się wyciągnąc więc spadam ale jak wrócę to może zajrzę;-)
Ostatnia edycja:
I na mnie Dziąłchy:-)...wino wykanczam z wczoraj..nie bede wklejac flaszek bo nudna bym byla - tyle juz "wklejonych";-)
Nie wklejaj bo ja dzisiaj nie mogę i będzie mi smutno:-(;-)
JAk by to ktoś nie wtajemniczony czytał to by nas na odwyk wysłali
???? czegos nie wiemy???:-)Monia a tak sobie knujemy żeby znowu dzieci w tym samym czasie wyszły żartowałam
No i dla abstynentow...co by odwykiem nie straszyli
Ostatnia edycja:
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja już wróciłam ze sklepu:-)jednak zakupy w biedronce wychodzą najtaniej miałam 2 pełne siaty zakupów a zapłaciłam niecałe 80zlu nas w sklepie to napewno ponad 100zl musiała bym miec
Ola wykompana w czasie mojej nieobecności i właśnie wybiera się spac:-)
Ola wykompana w czasie mojej nieobecności i właśnie wybiera się spac:-)
reklama
Majandra dziękuję i mamie Twojej też troszkę mi lepiej po tych postach.
Carioca anemię wykryliśmy całkeim przypadkiem, w szpitalu w Słupsku w weekend majowy zrobili mu badania ale o wynikach ani słowa nam nie powiedzieli. Na kontrole pojechałismy prywatnie i Pani doktor zobaczyła i była w szoku, że my nic na ten temat nie wiemy.
Nuska dziś Adaś też dawał zanki że go brzuszek boli po pierwszej dawce............ mały ładnie pije te kropelki w soczku z cebionem razem. Zaraz potem myjemy i płuczemy ząbki.
Długo Igorka bolał brzuszek, tzn za każdym razem jak brał te kropelki?????
Asiek, Monia nic sobie nie kupiłąm, bo najpierw rodzice przyjechali po nas prawie godzine póxniej, potem stalismy w godzinnym korku i jeszcze pół godziny u weterynarza z titka rodziców i zostało niecałe pół godziny na odwiedzenie dwóch salonów meblowych i to z wywalonym jęzorem.
Maja szczęśliwa że w domu, juz dała popis..... jak zwykle
Carioca anemię wykryliśmy całkeim przypadkiem, w szpitalu w Słupsku w weekend majowy zrobili mu badania ale o wynikach ani słowa nam nie powiedzieli. Na kontrole pojechałismy prywatnie i Pani doktor zobaczyła i była w szoku, że my nic na ten temat nie wiemy.
Nuska dziś Adaś też dawał zanki że go brzuszek boli po pierwszej dawce............ mały ładnie pije te kropelki w soczku z cebionem razem. Zaraz potem myjemy i płuczemy ząbki.
Długo Igorka bolał brzuszek, tzn za każdym razem jak brał te kropelki?????
Asiek, Monia nic sobie nie kupiłąm, bo najpierw rodzice przyjechali po nas prawie godzine póxniej, potem stalismy w godzinnym korku i jeszcze pół godziny u weterynarza z titka rodziców i zostało niecałe pół godziny na odwiedzenie dwóch salonów meblowych i to z wywalonym jęzorem.
Maja szczęśliwa że w domu, juz dała popis..... jak zwykle
Ostatnia edycja:
Podziel się: