reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ńuśka dziś można na mnie liczyc tylko najpierw musze wykąpac Jule i pomyć naczynka a chce mi się :eek::baffled:

:-) a naczynia nie zając nie uciekną :-D niestety ja za to moi uciekłam bo mi się ich nie chce oglądać :-ptzn do zmywarki schować a one tak "patrzyły":rofl2::rofl2:

Wiem wiem piszę jak "potłuczona" albo "nawalona" a tu nic z tego antybiotyko-terapi ciąg dalszy niestety a tak bym się z Wami winka napiła :rofl2::sorry:

Monia a tak sobie knujemy:-p żeby znowu dzieci w tym samym czasie wyszły :laugh2:żartowałam:rofl2::rofl2::rofl2:

tak szybko a nad morzem tak późno chodził spać że można by pomyśleć że się chłopak przestawi a tu prosze:happy:
miałam się pytac i co babka spuściła Wam z ceny za pokój??
no na szczęście sie nie przestawił a dzis na dodatek nie spał w dzień i był strasznie marudny:wściekła/y:
a ceny za pokój nam nie spuściła bo stwierdziła że to i tak mamy tanio:sorry:
dobra jade do tego sklepu bo mi jeszcze sklep zamkną a od Nuśki i tak nic nie uda mi się wyciągnąc więc spadam ale jak wrócę to może zajrzę;-)

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziękuję ;-):-D:-D:-D

Jestem mieliśmy małą awarię tatuś odkręcił wodę i poszedł pozbierać zabawki do garażu a ja przy BB i łazienkę zalałam ale już po awarii młody wykąpany:-):-)

Ostatnia edycja:
ja już wróciłam ze sklepu:-)jednak zakupy w biedronce wychodzą najtaniej miałam 2 pełne siaty zakupów a zapłaciłam niecałe 80zl:szok::tak:u nas w sklepie to napewno ponad 100zl musiała bym miec:eek:
Ola wykompana w czasie mojej nieobecności i właśnie wybiera się spac:-)

reklama
Majandra dziękuję i mamie Twojej też troszkę mi lepiej po tych postach.

Carioca anemię wykryliśmy całkeim przypadkiem, w szpitalu w Słupsku w weekend majowy zrobili mu badania ale o wynikach ani słowa nam nie powiedzieli. Na kontrole pojechałismy prywatnie i Pani doktor zobaczyła i była w szoku, że my nic na ten temat nie wiemy.

Nuska dziś Adaś też dawał zanki że go brzuszek boli po pierwszej dawce............ mały ładnie pije te kropelki w soczku z cebionem razem. Zaraz potem myjemy i płuczemy ząbki.
Długo Igorka bolał brzuszek, tzn za każdym razem jak brał te kropelki?????

Asiek, Monia nic sobie nie kupiłąm, bo najpierw rodzice przyjechali po nas prawie godzine póxniej, potem stalismy w godzinnym korku i jeszcze pół godziny u weterynarza z titka rodziców i zostało niecałe pół godziny na odwiedzenie dwóch salonów meblowych i to z wywalonym jęzorem.

Maja szczęśliwa że w domu, juz dała popis..... jak zwykle

Ostatnia edycja:
Do góry