reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

:crazy: młod wstał dziś z okrutnym katarem dosłownie z nosa jej się leje i pokasływała

to moze byc ciag dalszy urokow zebowych:-(

nie bardzo potrafie zrozumiec wasze zdziwienie odnosnie wymiany kola przez donkat. ja swego czasu nawet gaznik w cinquecento rozkrecalam na ulicy bo mi go olejem zalalo :-D i auto po prostu zgaslo. no ale moj M jest m.in. mechanikiem samochodowym, a ze ja zawsze lubilam z nim majsterkowac to duzo sie od niego nauczylam. dziewczyny w ogolniaku chodzily na manicure a ja zawsze mialam rece upackane od smaru i cuchnace benzyna :sorry: oj to byly czasy.

oj Iza, wszystko zepsulas, tak to by mnie jeszcze dziewczyny podziwialy, a teraz to juz chleb powszedni:-D:-D:-D:-D:-D
ja az tak zaawansowanym mechanikiem nie jestem, ale zawsze mnie pociagaly 'meskie zajecia", wiec antytalent nie jestem i sobie umiem w wielu sytuacjach poradzic. choc przyznam, ze sie rozleniwilam przy P i tesciu, bo oni maja zlote raczki, wiec ja az tak sie nie garne, bo nie musze.
silnik samochodu i to co pod maska sa dla mnie czarna magia, tam dostepu nie mam:-D

kawka po Kościele u mamy zaliczona i teraz luzik , cały dzień z rodzinką w domu bo PADA

a ja leniuch juz mialam sie szykowac do kosciola, ale ....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a co do aparatu, to kiedys mieslimy P sluzbowy. a teraz nam szkoda kasy, bo mamy kamere

reklama
kurcze:szok::szok::szok::szok: przypomniałaś mi że DAWNO nic nie nagrywalismy a jak Maja była sama to ciągle................. muszę naładowac akumulatorek:tak: i dupa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kasety brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj, my tez daaawno, bo niunka teraz nie daje. jak tylko sie wlczy kamere, to zaraz przybiega, zeby objerzec:crazy: ze zdjeciami podobnie, tylko te sie robi szybciej i jakos sie udaje

oj, my tez daaawno, bo niunka teraz nie daje. jak tylko sie wlczy kamere, to zaraz przybiega, zeby objerzec:crazy: ze zdjeciami podobnie, tylko te sie robi szybciej i jakos sie udaje
:tak::tak::tak::tak: dlatego Adas ma swój własny aparat cufrowy, J kiedys dostał "reklamówkę" jakośc zdjęć OKROPNA, no ale widac na ekraniuku i robi zdjęcia:tak::-D:-D:-D

Aneta, kiedy macie te urodziny siostry? no i jak z prezentem? przeforsowalas pomysl ze SPA?

wczoraj moj Kamilek mial imieniny a ja sobie przypomnialam dopiero po 22:szok::zawstydzona/y:jest mi okropnie wsytd, bo do tej pory zawsze pamietalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Adaś ostatnio wkłada różne rzeczy od kamuczków, patyczków....... do uszu, dziś włozył do nosa kawałek marchewki i na nic moje tłumaczenia.......... nie słucha

reklama
doczytalam, ze hruda otrzymala dotacje. a mowilas kolezanko, ze nie bedziesz sie starac! podpisalas juz umowe? jesli tak to mnie krew zaleje, bo w naszym PUP-ie mieli tyle watow i chcieli ode mnie jeszcze tyle papierow, ze od dostania decyzji do podpisania umowy minal prawie miesiac! obecnie jestem na etapie dostarczenia im faktur i czekania na wezwanie w/s wyjasniania co to na tych fakturach jest. ciolki nie wiedza, ze jak pisze np. wier. sds to to jest narzedzie pracy dobra rozpisalam sie troche, dalam znak ze zyje wiec moge leciec bo zaraz tu bedzie moja mama a popoludniu jedziemy z M do castoramy po ostatnie zakupy do biura i w tym tygodniu otwieramy punkt sprzedazy! nareszcie! zapraszam wszystkich zainteresowanych po pierwsze rabaty ;-)
Na razie bylam w PUP z poreczycielem i za tydzien podpisuje umowe jak J bedzie mogl zrobic sobie wolne...i przyznam ze nei wiem jak beda mnie maglowac. Napisalam we wniosku jak krowa na pastwisku co potzrebuje i z jakiej firmy. Ale przemila Pani ktora przyjmowala moj wniosek powiedziala ze bez aneksu moge robic roszady miedzy tym co napisalam a tym co kupie - byleby kwota sie zgadzala:sorry:No zobaczymy. Izabela - czy zalozenie firmy tj. ewidencja, bank, pieczatka, us i zus uda mi sie zrobic w ciagu jednego dnia? o czyms zapomnialam?
No i gratuluje ze macie juz final!!!:tak::-)

Dziewczyny - troche prywaty:zawstydzona/y::-)ktory styl moglybysie polubic w gabinecie jako tlo do zabiegu...ja mam swoje preferencje ale wiadomo-klient nasz pan:tak::-p
1. Wrzuta.pl - Eric Chiryoku Autumn Romance
2. Wrzuta.pl - 2- Calming Your Mind
3. Wrzuta.pl - Gregg Karukas - Nightshift - 11 - Captive Hearts (for Yvonne)

Ostatnia edycja:
Do góry