witam!!!
dzsi jeszcze nikt sie za BB nie stesknil?

u nas dzis chlodno, wczoraj bylo 32st a dzis ledwie 18

troche za duzy ten skok, ale przynajmniej jest czym oddychac. oczywsice do tego caly czas pada.

a tyle mielsimy planow na spedzenie slonecznje niedzieli
u nas tak samo wczoarj 30 a dzis 15
niunka wstala cos nie w sosie. jedziemy do tesciow an obiad, wiec postanowilismy aj teraz polozyc w domu, zeby juz nabrala humoru, bo tam moglaby sie nie wyspac
a jaki byl przyjemnie cieply i jednoczesnie rzeski wcozrajszy wieczor...suuper! za czasow kawlaerksich to chodzilismy sobie na nocne spacerki, a teraz:-(
to były czasy. 

w tamtym tyg. niunka byla 2dni pod rzad u tesciow i wczoraj nieoczekiwanie oni do nas po poludniu wpadli, to Julitka nie odstepowala babci an krok:-)caly czas tylko: baba, baba a jak jej zniknela z horyzontu to szukala wszedzie:-). cieszy mnie, ze tak sie kochaja na wzajem
nie ma jak to babcia ( od strony mamy
;-);-);-))

to juz wiem, czemu w upaly tyle ludzi an zakupach

oj, to im wspolczuje. oni to chyba do tego smrodu juz sie przyzwyczaili i dziwnie im jest, gdy pojada do swiezego piowietrza

oj chyba nie do tego nie można sie przyzwyczaić, mówią tylko: a co my możemy.......... bardzo dzieci tam chorują:-

-

-(
bo my podobne kobitki jestesmy;-)
dokładnie
a ten pierwszy raz zawsze byc musi
no jasne
no i byliscie na graffiti?
bylismy, siara tzn grochówkę zjadałam ( za 1 zł) a dzieci przynajmniej sie wybiegały po lesie........
potem miał byc koncert ale muza nie w moim typie i ognisko ale dopiero po 22
my tez nie mamy swojego
a czemu? mieliście , czy jeszcze się nie dorobiliście????
doslownie jakby byl piatek 13-go

dzis pewnie lepiej?
no wlasnie, a co to za przerwa? urlop byl przyznany?;-)
bo za zadko wklejasz

czekamy!