reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donakt nie moge patrzec na Twój avatar :sorry2: jest taki jakis dziwny, ten kotek jakby był przejechany przez tira:szok:......... mam takie skojarzenie jak na niego patrzę:tak::sorry2::sorry2::sorry2:

Jaki kolorek tym razem????????????????

U nas się kibel zapchał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze, że u góry leci wszystko do innej dziury..:tak:......... inaczej pod krzaczkiem bysmy robili albo do wiadra.:wściekła/y: Jutro maja naprawić/przepchać:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Aulka,ale być tak blisko i nie wstąpić? Nie wybaczę:dry:

Ja okien nie myłam, tylko o tym myślę. Jak na razie skutecznie odwodzi mnie od tego myśl o przecinkach

jestem wykończona umyłam wszystkie okna poprałam i powiesiłam firany skończyłam jakos po 18 a później jeszcze podłogi pomyłam i takie tam porządki....na dziś już mam dośc:shocked2:
Hruda super że relacje między Tobą a J się poprawiłi i to aż tak bardzo:tak:braliście udział we wszystkich konkursach a ile wygraliście?
Donkat jaki kolorek włosów?
Agulka dobrze że macie u góry ten drugi kibel;-):-D
a ja jutro jade z tym skierowaniem na staz z urzędu pracy żeby gościu napisał mi odmowę:nerd:

j
a ja jutro jade z tym skierowaniem na staz z urzędu pracy żeby gościu napisał mi odmowę:nerd:
a ja jadę jutro po ofertę pracy. Niestety chyba z młodym,bo teściowa nie zaoferowała się,że go weźmie do siebie. Mam nadzieję,że nie będzie gorąco i,że kolejka będzie krótsza niż ostatnio (po 2h stania pojechałam do domu)

Aulka,ale być tak blisko i nie wstąpić? Nie wybaczę:dry:

Ja okien nie myłam, tylko o tym myślę. Jak na razie skutecznie odwodzi mnie od tego myśl o przecinkach
no wiesz , ja bardzo namawiałam cały autobus bysmy wstapili na kawke do Ciebie, ale większośc była przeciw:-:)-:)-:)-:)-D:-D:-D:-D

a co do okien, to nie myśl, szkoda głowy brudem zasmiecać:-D:-D:-D

dziewczynk i wlasnie wrocialm z kina- bylam na epoce lodowcowej bardzo polecam:-)
wpadam tylko na chwile sie pożegnać za tydz sie odezwe
monia do niedzieli
papaap

Asia a jedziecie dzień czy w nocy?
edit. teraz sprawdziłam na Zumi że wy macie dużo bliżej do Kołobrzegu niż my więc pewnie jedziecie w dzień.Szerokiej drogi i słonecznego wypoczynku a w niedzielę się widzimy

Ostatnia edycja:
Melduję że moje dziecię padło o 21:10:-) także juto kontynujemy pobudkę po dwóch godzinkach spania:tak: z siostrą dogadałyśmy się z właścicielami tej knajpki zamykają dla nas ten ogródek z placem zabaw wszystko sami mamy sobie przynieśc oni tylko przyszykują nam stoliki a właściciel będzie nam grilował:tak: tylko browarek mamy u nich kupować;-) także jak dla mnie rewelacja:-)

Monia, Justa i Aneta a co Was na mycie okien wzięło................. może któraś u mnie umyje:sorry2::sorry2::sorry2: bo nie lubię tego robić:no::no:

Ja też nie lubię więc na mnie nie licz:zawstydzona/y: ale już świata nie było widać jak ciepło to kurz z ulicy leci a potem jak popada to zaraz mazy syfiate się robią:wściekła/y:

siedze z farba na glowie i zaraz lece plukac:-)
tym razem zmiana koloru;-)

niunka tez sie obudzila po niecalych 2godz i co z tego? marudzi od 19, ze jest spiaca a do tej pory nie spi, tylko jeczy. nie umie chyba juz tak wczesnie zasnac:baffled:

Fotki proszę:-);-):tak: moja całe popołudnie tryskała energią fakt przed 21 zaczęła jęczeć ale jak jej powiedziałam że ma iść do siebie i się zastanowić co chce to odwróciła się ruszyła do swojego pokoju poczym zawróciła i z poważną miną oznajmiła mama oć Nakalka aaa:-D więc poszłam przeczytałam jej bajkę przytuliłam i po chwili zasnęła :-) mam nadzieję że już jej tak zostanie:tak:

Witam pierwsza.

I jak tu sie nie wkurzyć.............. Adaś nocą się budził przez straszny katar............ i qrwa skąd..............
Maja prawdopodobnie ma ten kaszel alergiczny na piątek jestesmy umówione z dziećmi u lekarza, więc zobaczymy.........

Aneta super że Tuśka przestawia sie powoli, tfuu. tfuuu.............. i ładnie bryka do pokoiku aaaaaaaaaaa mój mały od szpitala nie może samodzielnie usnąc, muszę przy nim być.......... wczoraj czytając książeczką ,mówił: mamuś gaść ( głaszcz) i pokazywał na główkę.......
A jak mu tłumaczyłam, że adaś i Maja maja swoje łóżeczka i spią razem w pokoiku a nie z rodzicami, to zaczął ryczeć. i tylko mamus, mamuś..............

reklama
Spać....
AGulka,a kiedy na wymazy idziecie? A może macie w domu coś co je pobudza w chorobach? Mojej znajomej córka co chwilę chorowała,bo mieli pleśń w domu(wilgoś wychodziła) i dopiero jak zmienili mieszkanie to uspokoiło się.
Muszę kawę dasiurbać i zbieramy się do PUPu,a tak mi się chce,że szok:no:
Słonka przebija się przez chmury,bo o 5.30 obudziła mnie burza:szok:

Do góry