reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja tak na chwilke bo musze stanac w obonie kolezanki ;-)
jak byla u ginekologa to lekaka powiedziala jej ze ma torbiele i najpawdopodobniej nigdy nie bedzie miec dzieci:baffled:
ale fakt faktem popelnila błąd...
a czemu on kutas bo ani razu sie z nią nie spotkał od jej tel z informacja o ciąży wogóle zabronił się jej z nim kontaktować:baffled:

A ja zamiast spódnicy, upatrzyłam sobie buty-już na nie zachorowałam ale M mnie chyba zatłucze żywcem za kolejną parę butów
oto one;
topobuwie_pl *__WYJĄTKOWE__ /gr1856/__36 (669853009) - Aukcje internetowe Allegro
ostatnio mam hopla na punkcie zielonego;-)

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

Justyna - chce nowy wozek, bo pozyczylam znajomej wozek gleboki, a ona wciaz wozi w nim swojego ponad rocznego synka:sorry2::confused:, wiec podejzewam ze bedzie mocno zniszczony. A spacerowke sprzedalam i mam tylko taka porzadna parasolke, ale nie jestem pewna czy pol roczne dziecko mozna tam wozic. Fotelik samochodowy mielismy uzywany dla Stasia i jest juz bardzo zniszczony.
Gagulec - tez lubie taki kolorek :tak: Ostatnio zajzalam do reserved i sie zdziwilam jakie fajne buty tam mają i ceny realne.

Justyna - chce nowy wozek, bo pozyczylam znajomej wozek gleboki, a ona wciaz wozi w nim swojego ponad rocznego synka:sorry2::confused:, wiec podejzewam ze bedzie mocno zniszczony. A spacerowke sprzedalam i mam tylko taka porzadna parasolke, ale nie jestem pewna czy pol roczne dziecko mozna tam wozic. Fotelik samochodowy mielismy uzywany dla Stasia i jest juz bardzo zniszczony.
.
no to fotelik faktycznie powinien byc nowy, tzn. nowszy,a jeśli chodzi o wózek to ja miałam pożyczony od szwagierki i Mateusza też woziłam w nim jak miał rok,bo przerabiało się go na spacerówkę i jeszcze 1 dziecko spokojnie pojeździłoby w nim,bo nie jest zniszczony,ale to kwestia tego jak dba się o wózek, jak jest użytkowany

Że się tak zapytam,a gdzie Hrudzia i Agulka?
Agulka to nie wiem ale ja jestem:-)...zarkam katem oka na BB ale pisze biznes plan a takze oferte gabienteowa bo wlascicielka lokalu sobie zazyczyla - dla promocji. I juz prawie gotowa!
No i w miedzy czasie tak sie zastanawialam nas nazwa - i mam tysiac pomyslow na minute:-p
...przepraszam ze ja tak monotematycznie - ale ciesze sie tym swoim przyszlym gabinetem jak gwizdek:tak::-D:-p

A Stas dzis dal mi popalic - znowu mu sie buntownik wlaczyl:wściekła/y::baffled:...do tego stopnia ze przez ewakuacje go lezacego ze sklepu, z rekoma pelnymi siatek zgubilam list z allegro z wylicytowana bluza dla mlodego - i sie wqurwilama bo nigdzie jej potem nie mogalm znalezc mimo ze przesukalam caly kompleks handlowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To miałaś pracowity dzionek:tak:
W Biedronce są fajne koszulki za 7zł, najmniejsze na 110 chyba do 148.
I kupiłam sobie blaszkę teflonową z foremkami do ciastek za 17zł. I jeszcze torby są ładne za 19zł całkiem pakowne.

reklama
Że się tak zapytam,a gdzie Hrudzia i Agulka?
jestem tylko robię projekt tej kuchni aby kumpel mógł ja wycenić no i siedzę w kredytach i wcale nie jest tak pieknie z tymi dopłatami..... my dostaniemy dopłaty do odsetek około15%:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo mamy za duży dom:-:)-:)-(
Agulka to nie wiem ale ja jestem:-)...zarkam katem oka na BB ale pisze biznes plan a takze oferte gabienteowa bo wlascicielka lokalu sobie zazyczyla - dla promocji. I juz prawie gotowa!
No i w miedzy czasie tak sie zastanawialam nas nazwa - i mam tysiac pomyslow na minute:-p
...przepraszam ze ja tak monotematycznie - ale ciesze sie tym swoim przyszlym gabinetem jak gwizdek:tak::-D:-p

A Stas dzis dal mi popalic - znowu mu sie buntownik wlaczyl:wściekła/y::baffled:...do tego stopnia ze przez ewakuacje go lezacego ze sklepu, z rekoma pelnymi siatek zgubilam list z allegro z wylicytowana bluza dla mlodego - i sie wqurwilama bo nigdzie jej potem nie mogalm znalezc mimo ze przesukalam caly kompleks handlowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj dnia nie zazdroszczę a co do nazwy to chyba mysłam, że już dawno była ustalona. Relaks u Hrudzi;-);-);-):-D:-D albo cos podobnego, ale Hrudzia musi być:tak:

Carioca a jaki Ty chcesz ten fotelik do 13 kg?????? Moje dzieciaki na szczęście uzywały i wózek i fotelik jeden po drugim:tak: NIe opłaca sie nowego głębokiego wózka na jedna zimę:no::no::no::no: wiosna będzie zamiatać ze spacerówką:tak:

Do góry