Gagulec ja też u nich kupowałam buciki , podobne i tez zielone, szybko i towar dobry mająA ja zamiast spódnicy, upatrzyłam sobie buty-już na nie zachorowałam ale M mnie chyba zatłucze żywcem za kolejną parę butów
oto one;
topobuwie_pl *__WYJĄTKOWE__ /gr1856/__36 (669853009) - Aukcje internetowe Allegro
ostatnio mam hopla na punkcie zielonego;-)
reklama
Witam się i ja o poranku:-) u nas paskudnej pogody ciąg dalszy ale chociaż zrobiło się cieplutko;-) Tuśce uczulenie juz praktycznie zeszło także ewidentnie była winna jednak ta pościel prana dawno dawno temu nie wiadomo w jakim proszku
A dziś będzie u nas zadyma bo kierowniczka wyjeżdżając wczoraj wieczorem puknęła auto gościom i na moje oko czyli oko szwagierki lakiernika;-) drzwi są do roboty czekam aż przyjdą cos powiedzieć a ona ma przyjechać o 10 niech sie sam tłumaczy.
A dziś będzie u nas zadyma bo kierowniczka wyjeżdżając wczoraj wieczorem puknęła auto gościom i na moje oko czyli oko szwagierki lakiernika;-) drzwi są do roboty czekam aż przyjdą cos powiedzieć a ona ma przyjechać o 10 niech sie sam tłumaczy.
Ostatnia edycja:
Dzien dobry.
Siedzę w pracy w ten pochmurny dzień i udaje , że ciężko pracuję;-) a lenia mam okropnego
Siedzę w pracy w ten pochmurny dzień i udaje , że ciężko pracuję;-) a lenia mam okropnego
Dobrze wiedzieć;-)Gagulec ja też u nich kupowałam buciki , podobne i tez zielone, szybko i towar dobry mają
Oj dziewczyny - niemozlowe jestescie - Ralaks u Hrudzidobre..ale tak powaznie to szukam cos z laciny albo wloskiego:-)- eleganckie ale tez nawiazujace do natury
I witam w piatek - weekendu poczatek
Gagulec- dasz rade jeszcze... tylko kilka godzin...a buty bardzo ladne:-)
Anetasa niefajnie z tym autemA wlsciciele auta widzieli ze to ona puknela? bo moze lepiej dla dobra reputacji hotelu sie nie przyznawac...
Dzis mam terapie...i starsznie sie denerwuje...:-dry:
I witam w piatek - weekendu poczatek
Gagulec- dasz rade jeszcze... tylko kilka godzin...a buty bardzo ladne:-)
Anetasa niefajnie z tym autemA wlsciciele auta widzieli ze to ona puknela? bo moze lepiej dla dobra reputacji hotelu sie nie przyznawac...
Nie oni nie widzieli i do tej pory nawet nie wiedzą że coś sie stało ale przyznać się musi bo parking jest monitorowany więc i tak pewnie by zarządali przejrzenia nagrania
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no ciekawa jestem jak to przebiegnie, tzn. nie jakieś szczegóły tylko całokształt, a jeszcze się nie rozeznałam co i jakI witam w piatek - weekendu poczatek
TYGODNIA KONIEC I POCZĄTEK
YouTube - Liroy-Impreza
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mam 2 nowe filmy "Abecadło mordercy" i Chłopiec w pasiastej piżamie"
No nic idę truskawki wsadzić do sloików i oberwać czarną porzeczkę,bo szkoda mi żeby opadła
No nic idę truskawki wsadzić do sloików i oberwać czarną porzeczkę,bo szkoda mi żeby opadła
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Justyna, Ty mieszkasz w bloku i masz ogródek?
reklama
Mickel Jacson nie żyje Jego piosenki to dyskografia mojego dziecinstwa i okresu dojzewania. Nagrywam sobie VH1, teraz puszczaja duzo jego piosenek.
Podjelam meska decyzje, jednak musze wyhaczyc na allegro x-landera z fotelikiem w dobrym stanie.
Agulka - Jak tam zdrowko dzieciakow?
Wlasnie z bolem serca (a raczej kieszeni) sie szykuje do zakupu wozka, bo wolalabym nie. Chodzi o to, ze wozek gleboki - normalnie gondolka, jest wciaz uzywana przez dziecko ktore juz chodzi, wiec wkladaja go tam w bucikach i mam opory zeby wlozyc tam potem noworodka. Jak pozyczalam to myslalam ze wykorzystaja zgodnie z przeznaczeniem - jakos przez pol roku, trochę jestem na nich zla, raczej na pozyczanie cokolwiek po Stasiu nie moga juz liczyc. Pozyczyłam im tez sporo ciuszkow po Stasiu, prawie nowki, bardzo dbałam, a wrocily do mnie poplamione, nie wspominając ze niektore nawet niewyprane... A fotelik to mielismu juz przechodzony i juz tez bym nie miala sumienia noworodka w nim wozic. Spacerowke mielismy niewygodna i schandlowalam ja juz dawno na allegro, Stasiu jezdzi teraz w takiej terenowej parasolce Chicco CT05, ale to zawsze jednak tylko parasolka.
Hruda - wymyslanie nazwy dla firmy to fajna sprawa Ciesze sie, ze zakladasz gabinet, ja bede miala blisko :-) Powodzenia u terapeuty.
Anetasa - az jestem ciekawa jak sie akcja zakonczy, kierowniczka ma pewnie cieplutko. Szkoda tych gosci, pewnie sa na urlopie, a tu taka skucha. Na dlugo przyjechali? Moze jeszcze podczas pobytu zdaza im naprawic?
Podjelam meska decyzje, jednak musze wyhaczyc na allegro x-landera z fotelikiem w dobrym stanie.
Agulka - Jak tam zdrowko dzieciakow?
Wlasnie z bolem serca (a raczej kieszeni) sie szykuje do zakupu wozka, bo wolalabym nie. Chodzi o to, ze wozek gleboki - normalnie gondolka, jest wciaz uzywana przez dziecko ktore juz chodzi, wiec wkladaja go tam w bucikach i mam opory zeby wlozyc tam potem noworodka. Jak pozyczalam to myslalam ze wykorzystaja zgodnie z przeznaczeniem - jakos przez pol roku, trochę jestem na nich zla, raczej na pozyczanie cokolwiek po Stasiu nie moga juz liczyc. Pozyczyłam im tez sporo ciuszkow po Stasiu, prawie nowki, bardzo dbałam, a wrocily do mnie poplamione, nie wspominając ze niektore nawet niewyprane... A fotelik to mielismu juz przechodzony i juz tez bym nie miala sumienia noworodka w nim wozic. Spacerowke mielismy niewygodna i schandlowalam ja juz dawno na allegro, Stasiu jezdzi teraz w takiej terenowej parasolce Chicco CT05, ale to zawsze jednak tylko parasolka.
Hruda - wymyslanie nazwy dla firmy to fajna sprawa Ciesze sie, ze zakladasz gabinet, ja bede miala blisko :-) Powodzenia u terapeuty.
Anetasa - az jestem ciekawa jak sie akcja zakonczy, kierowniczka ma pewnie cieplutko. Szkoda tych gosci, pewnie sa na urlopie, a tu taka skucha. Na dlugo przyjechali? Moze jeszcze podczas pobytu zdaza im naprawic?
Ostatnia edycja:
Podziel się: