reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja zamiast spódnicy, upatrzyłam sobie buty-już na nie zachorowałam ale M mnie chyba zatłucze żywcem za kolejną parę butów
oto one;
topobuwie_pl *__WYJĄTKOWE__ /gr1856/__36 (669853009) - Aukcje internetowe Allegro
ostatnio mam hopla na punkcie zielonego;-)

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif
Gagulec ja też u nich kupowałam buciki , podobne i tez zielone, szybko i towar dobry mają

reklama
Witam się i ja o poranku:-) u nas paskudnej pogody ciąg dalszy:wściekła/y: ale chociaż zrobiło się cieplutko;-) Tuśce uczulenie juz praktycznie zeszło:tak: także ewidentnie była winna jednak ta pościel prana dawno dawno temu nie wiadomo w jakim proszku:zawstydzona/y:
A dziś będzie u nas zadyma bo kierowniczka wyjeżdżając wczoraj wieczorem puknęła auto gościom:shocked2: i na moje oko czyli oko szwagierki lakiernika;-):-D drzwi są do roboty:baffled: czekam aż przyjdą cos powiedzieć a ona ma przyjechać o 10 niech sie sam tłumaczy.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)
a ja pospałam dziś do 9.30:tak:tzn pospała bym jeszcze bo Mateusz jeszcxze śpi a Ola jest u babci ale obudziła mnie listonoszka:zawstydzona/y:
Hrudzia w tej nazwie gabinetu to tak jak Agulka pisze musi byc Hruda,Hrudzia ...

Oj dziewczyny - niemozlowe jestescie - Ralaks u Hrudzi:szok::-D:cool2:dobre..ale tak powaznie to szukam cos z laciny albo wloskiego:-)- eleganckie ale tez nawiazujace do natury

I witam w piatek - weekendu poczatek
Gagulec- dasz rade jeszcze... tylko kilka godzin:sorry2:...a buty bardzo ladne:tak::-)
Anetasa :baffled::szok: niefajnie z tym autem:baffled:A wlsciciele auta widzieli ze to ona puknela? bo moze lepiej dla dobra reputacji hotelu sie nie przyznawac...:baffled::zawstydzona/y:

Dzis mam terapie...i starsznie sie denerwuje...:-:)dry:

Anetasa :baffled::szok: niefajnie z tym autem:baffled:A wlsciciele auta widzieli ze to ona puknela? bo moze lepiej dla dobra reputacji hotelu sie nie przyznawac...:baffled::zawstydzona/y:

Nie oni nie widzieli i do tej pory nawet nie wiedzą że coś sie stało:sorry2: ale przyznać się musi bo parking jest monitorowany więc i tak pewnie by zarządali przejrzenia nagrania:sorry2:

Mam 2 nowe filmy "Abecadło mordercy" i Chłopiec w pasiastej piżamie"
No nic idę truskawki wsadzić do sloików i oberwać czarną porzeczkę,bo szkoda mi żeby opadła

reklama
Mickel Jacson nie żyje :( Jego piosenki to dyskografia mojego dziecinstwa i okresu dojzewania. Nagrywam sobie VH1, teraz puszczaja duzo jego piosenek.

Podjelam meska decyzje, jednak musze wyhaczyc na allegro x-landera z fotelikiem w dobrym stanie.

Agulka - Jak tam zdrowko dzieciakow?
Wlasnie z bolem serca (a raczej kieszeni) sie szykuje do zakupu wozka, bo wolalabym nie. Chodzi o to, ze wozek gleboki - normalnie gondolka, jest wciaz uzywana przez dziecko ktore juz chodzi, wiec wkladaja go tam w bucikach i mam opory zeby wlozyc tam potem noworodka. Jak pozyczalam to myslalam ze wykorzystaja zgodnie z przeznaczeniem - jakos przez pol roku, trochę jestem na nich zla, raczej na pozyczanie cokolwiek po Stasiu nie moga juz liczyc. Pozyczyłam im tez sporo ciuszkow po Stasiu, prawie nowki, bardzo dbałam, a wrocily do mnie poplamione, nie wspominając ze niektore nawet niewyprane... A fotelik to mielismu juz przechodzony i juz tez bym nie miala sumienia noworodka w nim wozic. Spacerowke mielismy niewygodna i schandlowalam ja juz dawno na allegro, Stasiu jezdzi teraz w takiej terenowej parasolce Chicco CT05, ale to zawsze jednak tylko parasolka.
Hruda - wymyslanie nazwy dla firmy to fajna sprawa :tak: Ciesze sie, ze zakladasz gabinet, ja bede miala blisko :-) Powodzenia u terapeuty.
Anetasa - az jestem ciekawa jak sie akcja zakonczy, kierowniczka ma pewnie cieplutko. Szkoda tych gosci, pewnie sa na urlopie, a tu taka skucha. Na dlugo przyjechali? Moze jeszcze podczas pobytu zdaza im naprawic?

Ostatnia edycja:
Do góry