reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
kupionywazon i obrusik:-)Monia prezent dla bratowej kupiony???
a jak Igorek lepiej?
Hrudzia super z tym własm gabinetem :-)
Anetasa dobrze że to jedna nie ospa
Majandra pisz co ci ślina na język przyniesie ja lubie szczerośc i jeżeli mnie ktos skrytykuje to napewno się nie obraże;-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
była dzis u mnie koleżanka z mężem i z 10 miesięcznym synkiem i ten jego ojciec to jakiś przewrażliwiony jestten chłopczyk nic nie może brac do buzi żadnej zabawki bo od tego jest smoczek z jedzeniem też świruje wszystko Bio naweet zwyklej marchewki mu nie pozwoli ugotowac.Obiadki to chyba tylko słoiczkowe żadnych słodyczy prócz tych z Hipa ciasteczek. Strasznie przewrażliwiony jest na tle tego synka uważa że we wszystkim są utleniacze,polepszacze, sól itd.
acha i mam jeszcze pytanie czy ktoś ma ubezpieczone może auto w Link 4 chodzi mi o samo OC czy warto bo ogólnie cena przystępna i wszystko ok ale na necie są same negatywne opinie
acha i mam jeszcze pytanie czy ktoś ma ubezpieczone może auto w Link 4 chodzi mi o samo OC czy warto bo ogólnie cena przystępna i wszystko ok ale na necie są same negatywne opinie
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Monia, mój tata ma w Link 4 ubezpieczenie i nie słyszałam, żeby się skarżył. A nawet chyba ich zachwala.
Monia i ma racje bo tego gówna jest pełno ale cholera nie da się przed tym uchronić nasze dzieci cóż cywilizacja a swoją drogą to już chyba jego jakaś fobia...
a u mnie była kumpela która jest w 9 tyg ciąży, problem tylko w tym ze tylko raz sie przespala z chlopakiem a dwa razy sie z nim spotkala
pracujemy wszystcy w jednym zakladzie pracy a ten kutas sie wszystkiego wyparł,,, i biedna zostala sama z 3 cm fasolka...
a u mnie była kumpela która jest w 9 tyg ciąży, problem tylko w tym ze tylko raz sie przespala z chlopakiem a dwa razy sie z nim spotkala
pracujemy wszystcy w jednym zakladzie pracy a ten kutas sie wszystkiego wyparł,,, i biedna zostala sama z 3 cm fasolka...
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Monia TVNStyle włącz;-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
oglądamMonia TVNStyle włącz;-)
reklama
Monia i ma racje bo tego gówna jest pełno ale cholera nie da się przed tym uchronić nasze dzieci cóż cywilizacja a swoją drogą to już chyba jego jakaś fobia...
o cholera, to sie dziewczynie trafilo... ale wydaje mi sie ze koles nie moze byc bezkarny, przeciez sa testy DNA.
Podziel się: