reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hrudzia pewnie co na swoim to na swoim;-) chociaż jakby dali porządną kasę to bym się zastanowiła;-)
Ale nie dadza. Wlasnie wczoraj dlatego pojechalam dio nich na te rozmowe liczac ze moze, moze...ale obstawali na swoim. Tylko procent.I wcale nie taki superowy. oczywiscie w przyszlosci moge liczyc na dobra pensje bo sie wdroze itd ale...Ja juz chyba chce byc na swoim - skromnie i z ciezka harowka ale na swoim:-)
Doti - co do butow to slyszalam ze cos bylo o skarpetkach z octem zeby rozchodzic za ciasne buty...nie glowy nie dam sobie uciac ( choc w sumie moglabym zamienic na taka z lepszym kolorem :baffled::-p:-D)

reklama
Doti ja słyszałam o skarpetach ale z denaturatem:shocked2: Owiń to miejsce szmatką i rozbij młotkiem. Serio! Może pomóc
Aneta,a truskawki? A we włosach ma? Alergiczne to raczej nie,no przynajmniej nie słyszałam o wysypce na całym ciele jeśli chodzi o alergie typu z pyłków.

Aneta,a truskawki? A we włosach ma? Alergiczne to raczej nie,no przynajmniej nie słyszałam o wysypce na całym ciele jeśli chodzi o alergie typu z pyłków.
Truskawkami gardzi i nawet nie ma mowy żebu je wzięła do ust:no: właśnie we włosach nic nie ma ani na buzi:baffled: tylko ze 2 nie wielie kropy na karczku już prawie we włosach:dry: a mnie na zlość się dziś czas dłuży a już bym chciała żeby było po wizycie lekarza i żeby było wiadomo co to za cholerstwo się przypałętała:wściekła/y:

No i jednak to na tle alergicznym pani doktor wskazała na psa że prawdopodobnie on coś przyniósł na sobie i mamy go porządnie wyprać:tak: jeszcze nam się teraz skojarzyło że młoda po remoncie ubraną pościel która nie pamiętam kiedy prałam i możliwe że to od proszku jednak:zawstydzona/y: no nic w każdym bądź razie kazała zmienić lek z zyrtecu na jakiś o szybszym działaniu i narazie jej nie kąpać tylko smarować podrokremem tym samym co na ospe to wtedy jej wysuszy to no i nie będzie tak swędziało:tak:

Aneta, i co? Pies wyprany? W pralce? ;-):-D

Hruda, czy Ty nie miałaś mieć dziś spotkania z Donkat? :confused:
:tak: i z Carioca. Fotki umieszcze wkrotce na zamknietym. Carioca byla bez Stasia:-(- ale dla oszczednosci sil dla malej kruszynki pod sercem:-)

Moje dziecko wlasnie zasypia bo dzis wyszalal sie na BBonowym specerku a ja mam szampanka i nie zawaham sie go uzyc (cytujac Carioce:-p)
...ale musze jeszcze BiznesPlan napisac:baffled::nerd: i chyba umile sobie to pisanie babelkami

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry